На море в Гърция 2015 - VI

• 73 728
  • 750
  •   1
Отговори
# 150
Ами и ти чети правилно тогава, на Таис никой не й е предлагал да лети между островите, а да се прибере по-рационално.

И пак питам, видя ли каква е цената в момента на двойна стая? Да, не е 22 м2 фамилната, но не е и 30, най-голямото им помещение е 26 м2, в сайта са си го написали.

# 151
  • София
evhen ???
Скрит текст:
"Тази фамилна стая разполага с климатик и теракотена/мраморна подова настилка.
Безплатен WiFi е наличен във всички стаи.
Размер на стаята: 30 m²
Размер на леглото(та): 2 единични легла, 1 разтегателни дивана, 1 уголемени двойни легла."
???
Къде четеш, дали е правилно ??? Аз ги видях лично, иначе не бих писала...
Да, видях, че има цена за август 53 евро/двойна/...страхотно.

И пак не си чела достатъчно, аз чета...
Предлагано е връщане със самолета, което аз не бих направила никога, тя сигурно също....
Но, както казах подминавай.......поздрави  bouquet

# 152
  • София
Хайде, Блед, да спреш да даваш наклон на темата! Защо да се лашка някой 8-10 часа с ферибот до Атина и след това да пътува със съмнителна транспортна фирма 800км с малко дете при положение, че значително може да съкрати времето за път и да го прекара на плажа, например! Аз и Евхен вече сме минали по този път и да ти кажа возенето на самолет от остров до Солун не е толкова страшно начинание  Laughing Ние даваме идея на Таис, пък тя сама ще си прецени как ще си организира нещата.

# 153
   Привет!
Моля ,да ме насочите за  студиа или вили,по възможност близо до хубав плаж в района на Тузла,паралия Кариани,паралия Офринио.

Блед,дали не би могла да помогнеш?

# 154
  • София
Вие къде бяхте отседнали?

Ние отсядаме в Лутра Едипсу. Тази година пак ще бъдем там за 5 дни, но хотелчето в което спим е много, много базово, чисто и на тихо място. Избирам го заради цената, която е смешна за Август. Но сме двама без деца. Аз лично бих ти препоръчала да слезете и на юг, но не мога да съм много полезна за там, тъй като не сме били освен да еднодневна разходка до Халкида.

# 155
Bled????

Да видим всъщност, кой не е чел:

http://www.booking.com/hotel/gr/kalives-resort.bg.html?aid=35702 … total;ucfs=1&
Скрит текст:
Фамилна стая (3-ма възрастни + 1 дете)
Климатизираните фамилни стаи могат да бъдат разположени на партерното ниво, на 1-вия или 2-рия етаж. Те предлагат балкон или тераса с изглед към басейна и градината или достъп към тях.

Удобства в стаята: балкон, Изглед, телефон, сателитни канали, сейф за лаптоп, Телевизор с плосък екран, Климатик, отопление, теракотен / мраморен под, гардероб / дрешник, душ, сешоар, тоалетна, баня, хладилник

Безплатен WiFi е наличен във всички стаи.

Размер на стаята: 26 m²
Размер на леглото(та): 1 единични легла, 1 разтегателни дивана, 1 уголемени двойни легла. или 3 единични легла, 1 разтегателни дивана

http://www.hotelkalives.gr/en/accommodation/family-room/3-adults-and-1-child

Скрит текст:
The air-conditioned family rooms may be located on the ground level, first or second floor, and come with a balcony or terrace with pool and garden view or access.

Room Facilities: Balcony, View, Telephone, Satellite Channels, Laptop safe, Flat-screen TV, Air Conditioning, Heating, Tile/Marble floor, Wardrobe/Closet, Shower, Hairdryer, Toilet, Bathroom, Refrigerator

Room Size: 26 m²

Bed Size(s): 1 single bed, 1 sofa bed, 1 large double bed. Or 3 single beds, 1 sofa bed.

Ммммм дали наистина си ги видяла лично или пак ситуацията е същата както когато пишейки от София обясняваше, че си в Италия?  Wink

Последна редакция: чт, 06 авг 2015, 13:34 от Анонимен

# 156
  • София
Moharet Много правилно, кой както реши...
Аз казвам моето мнение, други своето.
Аз ходя по острови с фериботи, който иска да пътува със самолети.
Въпрос на избор, уважавам вашето мнение, без да ми е нужно.
  bouquet

Wonderrr
Да, ще ти помогна....

# 157

Wonderrr
Да, ще ти помогна....

На лични, а тя ще ти благодари после публично тук, както и хилядите фенове.

Букети и саксии!

# 158

Момичета,осъзнайте се малко,моля ви!

# 159
  • София
Just...a woman
За да не останеш заблудена от горните постове истината е това:
Скрит текст:
Четворна стая
28 m²  Тераса  Телевизор с плосък екран  Климатик  Изглед към Градина / Басейн Безплатен Wi-Fi
Фамилна стая
30 m²  Телевизор с плосък екран  Климатик  Изглед към Градина / Басейн Безплатен Wi-Fi
Директно от моя контакт с хотела...
Аз не съм мерила квадратурата, но съм снимала...
Сайтовете са без значение в случая...

millenitta
Да, много си права. Много са малко хората с които не си пиша.
А И ТИ го знаеш много добре...

# 160

Сайтовете са без значение в случая...

Дори и сайта на самия хотел ли? Не ставай смешна. Вярно, че има все още доста хора, които не те познават достатъчно, но все пак имай поне малко срам.

Искаш ли да ти пусна снимчица от таверната на Фоки? Помниш, че твърдеше, че си ходила на този плаж, че е мръсен и че там няма таверна, а само разрушена постройка. Това само като пример и приканване да се спреш.

# 161
И сигурно ти го продаваш на най-добрата цена в момента, на ЛС....

# 162
  • София
millenitta

Ах, millenitta, разконспирираха те  hahaha hahaha hahaha

# 163
millenitta

Ах, millenitta, разконспирираха те  hahaha hahaha hahaha

Хахахах е то и аз съм си писала на лични с нея...но от писане до писане има разлика  Mr. Green Wink

Аз предполагам, че Блед имаше предвид, че си пише лични съобщения с ВСИЧКИ регистрирани потребители на Бг-мамма  Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha

# 164
  • София
Аха. "Аз знам, че ти не ме харесваш, но аз те харесвам."  smile3521

Общи условия

Активация на акаунт