Боледуване на децата ни - тема 27

• 44 190
  • 728
  •   1
Отговори
# 405
Лисе,Райда ми е с таблетки.Не знам дали има други и дали може да се слагат и в него.
Виж това -http://www.greentech.bg/archives/43629

Пъпи , как е детето ?

# 406
  • shumen
Благодаря,Лисе.

# 407
Дани, аз пропуснах да спомена, че я слагам гривната на крачето, а не на ръката. Пробвай, като му разкажеш някаква интересна история покрай гривната, така, че да не мрънка и да я носи  Sunglasses

# 408
  • shumen
Рали,опитвах се да му обясня,че е по-красив с нея,ама не я иска.В яслата ми го връщаха все без нея и казаха да не я слагам,че си я маха.
Виж,за крака не съм се сетила.Ще пробвам и там да видя дали ще я търпи или пак ще я хвърля.

# 409
  • Once there was a Hushpuppy...
Момичета Hug
благодаря за пожеланията Heart Eyes Hug
След много часове на Т и повръщане най-накрая вчера вечерта дадох Нурофен, след като хапна малко хляб. То, на празен стомах нищо не можех да дам цял ден, дет се вика го прекарахме на пост и молитви, от време на време под душа за сваляне на Т, и при повръщанията също сваля, веднага след това. Надявам се кошмара да е свършил. Късно снощи заспа със свалена Т, че се измъчи предната нощ цялата и вчера целия ден....Опитва да дам вчера Хексалгин при 39.2, но го повърна директно... Confused То, пък се получи добре, че веднага свали Т, както писах, макар и за малко Peace
Днес няма Т, пу,пу Praynig Борим се с ларингита, който се прояви този път със страшната си сила...
Сополи нямаме, разстройство - да. Повръщането също спря още вчера на обяд.

# 410
Пъпи, кураж, ще го преборите тоя ларингит  Hug
за разстройството при нас се отрази добре рекомфорт и добрите стари дренки.

# 411
Силви Hug
аз за сега не давам нищо, защото е по 1 път на ден. Смятам даже, че така ще се прочисти. Нали да изхвърли от всякъде тая гадост Rolling Eyes Ако се засили ще имам предвид нещо, прахчета или дренки.

Аз имам кофти опит със спиране на разстройство, точно по време на вирус. Пих лекарство, спря, но после вируса ме съсипа, пих и антибиотик...Нещо не се получи работата, после и личната каза, да не се бърза със спиращите препарати, че понякога вируса не може да премине....нещо такова. Сигурно не го обяснявам правилно, но преценявам вече според случая. Както е сега по 1 път на ден при сина ми, смятам че няма нужда. Малко твръда храна от утре, нещо с ориз ще направя леко...без месо и така Peace

# 412
Ориз , варени картофки ,препечена филийка ,да минава бързо ларингита  Hug

# 413
Hushpuppy стискам палци бързо да се оправя детенце.

Непомня от къде бяхте. Ама защо не минеш през нашата хомеопатка.
Аз точно след един такъв безумен пристъп на 26 Януари го заведох.
Несмея да се похваля но от тогава не е боледувал. Пу..пу...да не са му уроки...дето викат бабите.

# 414
  • shumen
Хъш,да се оправя скоро детенце.Според мен също няма нужда да даваш нищо за спиране на разстройството щом е само веднъж на ден.
Аз така миналата седмица изкарах един ден само на препечени филийки с кашкавал и сирене.

# 415
Хоуп, от София Peace
Може ли да ми пишеш, ще взема да опитам.. Thinking Знам ли вече...Че, два до три пъти в годината с Пулмикорт, не ми се иска повече....а, все така става. Вярно, че аз инхалирам по 3-4 дена, но все пак си е кофти. Като си помисля, че има дечица, които са почти постоянно с него и ми призлява. Май при астми.....
Лисе,Дани  Hug

# 416
Хъш, имам близка, която също е много доволна от хомеопата си, все ми го препоръчва, но аз я отсвирвам, че нещо не ми стиска. ще поискам координати и ще ти пратя на лични. детето ѝ е на 4.5 г., не е пило аб и хексалгин до момента, справяли са се успешно с ларингоспазми и бронхоспазми, както и с изяви на атопичен дерматит.

# 417
Абе,момичета,някой давал ли е Туя преди/след ваксина?Има ли ефект,каква потенция и каква дозировката?Не ме почвайте с това как хомеопатията ке изписва от хомеопат индивидуално,моля ви...толкова ме е страх от ваксини,че и л..на ще дам,само да съм спокойна!

# 418
Абе,момичета,някой давал ли е Туя преди/след ваксина?Има ли ефект,каква потенция и каква дозировката?Не ме почвайте с това как хомеопатията ке изписва от хомеопат индивидуално,моля ви...толкова ме е страх от ваксини,че и л..на ще дам,само да съм спокойна!
Коя ваксина ще ви слагат , и аз за Туя четох  newsm78

# 419
Мерси, Силви Peace и на Хоуп Peace Hug

Общи условия

Активация на акаунт