ПРИЛИВ И ОТЛИВ / MedCezir и след това - екипа, Серенай и Ча * ТЕМА 186

• 27 999
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
ЧРД на Танер!  ura baloni newsm67 Да е здрав,успешни проекти  Peace и щастлив личен живот!  Two Hearts

Grinning Някой е сложил в този клип и онези готини моменти,които не влязоха в последната серия .

# 601
ЧРД на Танер!  ura baloni newsm67 Да е здрав,успешни проекти  Peace и щастлив личен живот!  Two Hearts

Grinning Някой е сложил в този клип и онези готини моменти,които не влязоха в последната серия .
Много хубаво клипче  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Още ме е яд за изрязаните сцени  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 602
ЧРД на Танер!  ura baloni newsm67 Да е здрав,успешни проекти  Peace и щастлив личен живот!  Two Hearts

Много хубаво клипче  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Още ме е яд за изрязаните сцени  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
И мен. Rolling Eyes Какво толкова пък имаше в тях?! ooooh!-една гоненица по шорти и тениски,невинно натискане на тревата и закуска в хамака. Joy

# 603
# 604
ЧРД на Танер!  ura baloni newsm67 Да е здрав,успешни проекти  Peace и щастлив личен живот!  Two Hearts

Вики  Hug Hug Hug за клипа  Hug Hug Hug
Само мога да кажа офффффффф  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Peace Peace Peace

Последна редакция: нд, 09 авг 2015, 18:12 от Niky Kotceva

# 605
Медунчо щял да приключи снимки след 20 дни  Thinking Thinking Thinking  нащУ ще отпусне крак   Grinning Grinning Grinning  добър график-готов филм за почти месец  Peace Peace Peace

Днес снимките са били на Тексим- в Roxy Club...нащУ с цигарка в ръката  Whistling Whistling Whistling
феновете които били на сета обсъждаха татутата по раменете на Чачо....ами  харесват им ...как ...  Party Party Party

Последна редакция: нд, 09 авг 2015, 18:29 от Niky Kotceva

# 606
Медунчо щял да приключи снимки след 20 дни  Thinking Thinking Thinking  нащУ ще отпусне крак   Grinning Grinning Grinning  добър график-готов филм за почти месец  Peace Peace Peace

Днес снимките са били на Тексим- в Roxy Club...нащУ с цигарка в ръката  Whistling Whistling Whistling
феновете които били на сета обсъждаха татутата по раменете на Чачо....ами  харесват им ...как ...  Party Party Party

Тъкмо ще може да се включи в Кьосем султан  hahaha hahaha hahaha

# 607
  • Яко в Матрицата...
Привет момичета! Hug Hug Hug

Някой си е взел автограф, какви са тия хора с този късмет Rolling Eyes

Лили Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, все едно си ми чела мислите - всичко, което си написала за Ча и Керем, и аз го мисля Hug Hug Hug

# 608
Скрит текст:

феновете които били на сета обсъждаха татутата по раменете на Чачо....ами  харесват им ...как ...  Party Party Party
Тъкмо ще може да се включи в Кьосем султан  hahaha hahaha hahaha

Снимките започват на 15 август,като 1 епизод ще бъде показан на 1 октомври-ще върви по Стар ТВ всеки четвъртък от 20 часа.
Берен щяла да се включи от 9 епизод   Crazy

# 609
Скрит текст:

феновете които били на сета обсъждаха татутата по раменете на Чачо....ами  харесват им ...как ...  Party Party Party
Тъкмо ще може да се включи в Кьосем султан  hahaha hahaha hahaha

Снимките започват на 15 август,като 1 епизод ще бъде показан на 1 октомври-ще върви по Стар ТВ всеки четвъртък от 20 часа.
Берен щяла да се включи от 9 епизод  Naughty
Ако става дума за ролята на Осман, значи ще има предостатъчно време да се включи. Берен също няма да започне да се снима от самото начало.  Peace

# 610

Лили Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, все едно си ми чела мислите - всичко, което си написала за Ча и Керем, и аз го мисля Hug Hug Hug

Ренка  Hug Hug Hug Hug тези Баръш и Мелиса са били на всички сетове и са се снимали с почти всички.  Joy Joy Вярно са късметлии  Joy Joy Joy Даже баръш беше писал, че Чачо му казал: Пораснал си Joy Joy Joy Но Клунито не дава да се снимат с Чачо  ooooh! ooooh! с лейля дава, а с наЩУ ЙОК.  ooooh! ooooh! И защо е това не мога да разбера  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 611

И снимка си имат с Чачко, ама са им забранили да я показват  Whistling Whistling Whistling

# 612
  • Яко в Матрицата...
Ани, Hug Hug Hug Вени, Hug Hug Hug, аз не се учудвам, че не разрешават да се снимат феновете с Ча. Всичко е маркетинг и реклама Mr. Green Mr. Green И ПР-а да не забравяме hahaha hahaha

Да е жив и здрав Танер!  Party Party Party Желая му много любов и професионални успехи!

ura  ura  ura Tada Tada Tada

# 613
Ани, Hug Hug Hug Вени, Hug Hug Hug, аз не се учудвам, че не разрешават да се снимат феновете с Ча. Всичко е маркетинг и реклама Mr. Green Mr. Green И ПР-а да не забравяме hahaha hahaha

Да е жив и здрав Танер!  Party Party Party Желая му много любов и професионални успехи!

ама защо снимки с Лейля може, а с Чачо не може?  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 614

ама защо снимки с Лейля може, а с Чачо не може?  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Щото меринджея му-жИлезен  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт