Искам да кажа ... (48)_03.08-09.08

• 49 740
  • 884
  •   1
Отговори
# 705
Нормални снимки, едната от ресторант, другата от Кайлъка.

# 706
 Joy Ох, бе!

# 707
Аххахахахах, Силве, как ми оправи настроението с твоята случка, с глас се смея:)
Ама за познатия е ти е кофти, какво ще му кажеш? Аз не знам как бих започнала разговор за такова нешо, освен, ако не е с брат ми.

# 708
 Такаааа...

Първо,ако смяташ сама да си изядеш мекиците и баниците те тааа,нема да я бъде Crossing Arms
Пиши на мамин златен,че твоята майка не те пуска,защото не е сигурна майка му каква готвачка е. Първо маминка да навърти един тутманик,да го опитаме  и тогава Mr. Green

Майтапа настрани,само не разбрах на онзи дето го издирваш защо ще му звъниш?!
Ще му триеш сол на главата ли,що ли? Ще каже ,че е за забавление,че нищо не направили т.н.
Щом е на достатъчно години да създава семейство,значи е и на достатъчно години да си използва мозъка...но може и така да иска да си живее човека.

# 709

NinoTino аз сега се сетих и за цигарата в ухото.  Joy

Последна редакция: сб, 08 авг 2015, 07:09 от Cилвия

# 710
 разкажете за тези цигари и банани де, само вие си се хилите Crossing Arms
те може с жена му заедно да се веселят в сайта.

# 711
Вафлата май не трябваше да пие водка рано, счепкала се е с началството. Дали има бан?

# 712
  • София
Такаааа...

Първо,ако смяташ сама да си изядеш мекиците и баниците те тааа,нема да я бъде Crossing Arms
Пиши на мамин златен,че твоята майка не те пуска,защото не е сигурна майка му каква готвачка е. Първо маминка да навърти един тутманик,да го опитаме  и тогава Mr. Green
Joy Joy Joy
И аз за мекичките да се наредя, ако може.

# 713
  • Euskal Herria
Жаки, и аз това се чудех. Ама поста на Татти като че ли това сочи. Ако има бан, ние няма как да разберем.

# 714
С Нино се засякохме на морето, и не знам как тръгна разговора, но казах, че съм купила кутия за банани за да си ги носи детето на училище, но колкото банана пробвах, все не влизат в нея поради разликата във формите. И явно с кутията трябва да ходя да избирам банани.
А за цигарата- тя се оплака, че има вода в ухото, и казах че точно предния ден във форума съм прочела, че трябва да си пъхнеш запалена цигара в ухото да постои, и щом във форума го пише трябва да действа. И няколко потребителя казаха, че метода действа, а някой друг попита как да си я пъхне със запаления край в ухото ли.  Joy И тя пробва  Joy
Сега не звучи толкова смешно, ама тогава се скъсахме от смях.

# 715
Ма той един приятел ми запали цигарата и аз викам, Кире, дай да дръпна два три пъти с ухо и ше ти я дам да си я допушиш  hahaha

# 716
А, ако ти сложат такъв, кога и дали можеш пак да пишеш? Жалко Вафлата с чудния крем беше забавна.
Не разбрах къде са и изтрили постовете, тук ли? Та се е ядосала така? От тая работа не моЕМ си следим форомО:)

# 717
  • Euskal Herria
Нинооо, затова ли имаше такава снимка - с цигара в ухото, м?

Жаки, в темата за бельото е писала Фафла и там е трито. И май доста.

# 718
Да, Янче Simple Smile  а един друг приятел се дразнеше, че щяло да ми мине от капките и после съм щяла да викам, че е от цигарата  Mr. Green

# 719
А мина ли ти?
След 10 месеца безциклие, вчера взех че се оциклих. Кълбо от нерви съм.

Общи условия

Активация на акаунт