Искам да кажа ... (48)_03.08-09.08

• 50 392
  • 884
  •   1
Отговори
# 765
Честито на ванини от мен също! Прекрасни имена за прекрасните бебоци, много здраве и щастлив живот им желая.
Много да ви радват и любов и късмет на цялото ви семейство    bouquet

# 766
  • югозапад, под "Марков камък"
Ванини , Честити рожби да са здрави, щастливи и успешни. На теб бързо възстановяване.
Честито и на другите празнуващи!

# 767
Бърди, честит рожденик! Здраве и щастие му желая!

Чек, честита годишнина!

Хубави новини има в темата днес.

Ванини е избрала хубави имена за малките. Особено Алина. Женствено и нежно звучи.

# 768
  • Бургас
Честити рожби на Ванини! Нека са много здрави!
На Бърди да и жив и здрав рожденика!
На Съни 29 малкият мъж ,мисля, също е рожденик. Много усмивки и щастливо детство!
Честита годишнина на Чек!
  bouquet

# 769
Да се посмеете:
Снощи майка ми каза името Анжелия. Хареса ми и казвам на мъжа ми да си каже мнението. Той ме погледна на чомпи и вика - "ако искаш момчето да го кръстим Брад Пит".

Къде ми е орисницата? Жаки, хайде де. Sunglasses

# 770
Бърди, да ти е жив и здрав рожденика и да те ядосва по-малко от моя  Hug.

Чек, честита годишнина  Hug

# 771
Да са живи и здрави Виктор и Алина,  а на Ванина бързо възстановяване.
Лина , нямам рожденик днес.

# 772
Благодаря на всички ви. Hug Страхотни сте!
Не съм вярвала, ама само там ми е акъла.
Съни, ти позна, че ще раждам на 8-ми.

# 773
  • София
Благодаря на всички ви. Hug Страхотни сте!
Не съм вярвала, ама само там ми е акъла.
Съни, ти позна, че ще раждам на 8-ми.
Вече цял живот ще е така, Мамче!

# 774
vanini*, честито. Simple Smile Да сте живи и здрави цялото семейство. Simple Smile

Аз днес оставих децата на свекървата и се мотах час и нещо по магазините. Купих си едни дънки от H&M за 10лв, голям късмет. Simple Smile
Исках и някаква блуза, риза...ама нищо не успях да си харесам.

# 775
Ванини, спомням си, че бях в еуфория и след двете ми раждания. Някакво усещане за пълно щастие, за абсолютна радост.  И исках децата да бъдат нон стоп до мен Simple Smile.
Бърди, честит празник на момчето ти. Да е здрав и много късмет и успехи.
Аз днес отново не пуснах децата с баба им, а искаха и двамата...... И този път имаше момент, в който бях  на крачка да се съглася, но баща им каза, че е против. Не ни е дошло още времето да вземем такова решение. Пък и след седмица, живот и здраве, съм в отпуска и ще пътуват, но с нас.
Чек,  не знам какво да те посъветвам. То май в такива ситуации е по-добре човек да си изживее мъката, колкото и да е тежко.
Тъпо ми е, че е станало така с Фафла, сега видях какво се е получило вчера. Нещо много обидчиви са станали някои хора.

# 776
Ванииииии, айде да са ни живи и здрави дългочаканите бебета! Орисвам Виктор да е здрав, силен, умен, честен, работлив, сръчен,каквото хване да му иде отръки! Орисвам Алина да е здрава, обичлива, нежна, вярна, милостива и много, много красива! Да порастат и двамата обградени от любов, любов да имат и в семействата си, да ви народят куп здарви внучета, да доживеят до старини!
Така се зарадвах, от сърце, още сто неща исках да им пожелая, ама на, от вълнение всичко ми излетя от ума:) Нищо, цял ден имам да се допълвам:)

Бърди, жив и здрав да ти е рожденика!

Чек, честита годишнина! Много обич и семейно щастие ти желая!

# 777
  • София
Валери, какво е станало, разкажи. Аз видях само на Татти какво е писала.
Бърди, честито и на вас.
Чек, разкажи за сватбата.
Жаки, много хубаво ориса бебоците, присъединявам се и аз!

# 778
Цвети, и аз това видях. Реших, че се е обидил.

# 779
И какви хубави мерки имат, като за двама са повече от идеални! Аз една Жаки носих и я родих 2.450 и 45 санта Joy Герой е нашето мамче, герой!

Едва чаках да мине обяда и да вляза да видя имаме ли вест! Те по закона на Мърфи днес ни изядоха ушите, нямах време да пипна телефона:)
Ех, как ми стана празнично! На деня на татко се родиха, много ще са красиви гаранция давам!
Аз да казвам ли, че съм му одрала кожата  Wink

Общи условия

Активация на акаунт