Искам да кажа ... (48)_03.08-09.08

• 50 405
  • 884
  •   1
Отговори
# 300
Добро утро!
Изпращам  много прегръдки на Джули! Момичетата вече са казали, аз съм с тях  Hug

По другия въпрос мисля като Джаки - няма как да е, различни сме, но не мисля, че от това темата ни ще загине.

Аз нямам какво да кажа, освен, че много ме мързи. Ама това ми е обичайното състояние, така че нищо ново.  Laughing

# 301
  • София
Съвсем нищо й няма на темата тук, идеално даже се получи. Преди време толкова ми загорча като прочетох някой да казва на някой друг, че кво се прави и без това в общия чат на фейса всички споделяли, че й прескачат мненията - че ми се отщя да пиша (при това не беше насочено към мен). Представям си я групичката във фейса как сладко си клюкари, киска се и плюе на наш гръб - мерси им на такава тема.
Гледам ги сега са се отделили - чудесно! Надявам се сега в общия си чат да си обсъждат онази тема и да оставят тази на нас, киселите лелки  Mr. Green

Така, след това 'лирично' встъпление - Джули, прегръщам ви!! Сигурна съм, че каквото и да е положението, всичката тази любов и сила, които има в теб, ще помогнат на Ени да има пълноценен и щастлив живот!  Hug

От Акаша прочетох, че малката повече слуша и имат хубаво лято - и ми стана мило, защото и с моята щерка е така, а си спомням как преди няколко месеца се оплаквахме от тях, нали са набори  Heart Eyes

# 302
  • София
Добро утро Hug

На мен ми е приятно в тази тема, повечето ви чувствам близки, като приятелки (и приятели! Куркума Wink пиши по-честичко, ей!) седнали на кафенце!
Нормално е като живи хора, темата да е отражение на реалния живот : един днес е кисел, друг се кефи ... ми супер! Иначе какво? Да се лее денонощно петмез от екрана Laughing

Джули Hug, прочетох доста неща по темата за Ени, ми аз мисля, че диагнозата (ако е вярна) е по-оптимистична от това, което си представяше досега, и че непременно ще се справите! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 303
Джули, слушай какво ти е казала Касита.  Кураж и от мен. Hug

# 304
Джули,  Hug

# 305
Добро утро!
Макар и малко да пиша и на мен ми направи впечатление, че тук се поставят правила и в някои моменти темата добиваше вид на затворена група. За диети -не можело да се пише, за готвене, не може, за споделяне на тежки моменти, оказа се пак не може. На някой му прави по-силно впечатление и реагира. Темата и на мен си ми харесва и ще се включвам при възможност, въпреки че и мен сигурно не ме четат  Stop
Бърди, ама той чата, не е ли от по-активните членове в тази тема?
Джули, кураж и нагоре!

# 306
  • София
Аз съм изцяло ЗА да се пише в отделна тема, когато на някой не му е ОК в някоя. Само ми се иска да не се преекспонира с това кой какво казал, че не може да се пише, защото просто не е така. Ако двама са измрънкали, поне петима други са коментирали добронамерено и това е било всеки път.

# 307
Аз чета всичко, когато заетостта ми го позволява.  По някои теми имам мнение, по други не. А понякога просто нямам време да се включа по обсъжданото, а и да се включа, не знам дали ще съм полезна.
Вчера Жаки питаше за тежък цикъл какво се приема - не знам, не съм имала проблеми. Никога не съм пила хапчета. Затова пък напоследък компенсирам с купища спазмалгон, ама заради червата.
Не питам Ванини кога точно ще е датата, не защото не чакам радостната вест, а защото знам, че не всеки иска да каже. Аз не бих казала от суеверие, от страх да не се притесняват много хора, по различни причини.
И мисля като  Lucie - шарени сме . Един ден тъгуваме, на другия се радваме. А и по природа сме различни.
Ясно ми е, че има хора, които смятат другите за натоварващи, кисели лелки. Като е така, няма смисъл да стоят в такава компания.
И на мен ми липсва Светалчо.И Янечек ми липсва.

Последна редакция: чт, 06 авг 2015, 08:37 от valerie

# 308
Аз го приемам, че човек, за да го напише тук е имал неоходимост точно в тази тема да пише. Има момичета, които са казвали, че пишат само в тази тема, голяма работа, че са споделили нещо по-лично.

# 309
Добро утро!
Джули, не се предавай, ще се справите!
Аз също мисля, че понякога тук тонът се обостря, обаче това си е съвсем нормално. Много хора сме, всеки да пише, каквото му душа иска, един ще приеме, друг не, много важно.

# 310
  • Euskal Herria
Добро утро!
Напоследък рядко се включвам, ама си личи отпускарския сезон - и други редовни потребители ги няма.
За себе си съм решила, че ще пиша в теми, в които се чувствам добре. Но си признавам, че в един момент се почувствах не на място и тук. Защото се оказа, че изведнъж се появиха забрани - за това да се пише, за онова - не. Даже точно това и попитах в миналата тема - какви са параметрите и от кого са спуснати? В един момент се усети и толериране на някои съфорумки - зависи кой ще се похвали/оплаче. Едни биват наритани, грубо казано, а на други се съчувства. А нали темата е "Искам да кажа...".
Да, сигурно съм от досадните - аз основно за фиести пиша и снимки пускам. Да, и аз пропускам някои коментари, понякога не чета. Не по всичко взимам отношение, а и не е възможно. Усетя ли, че почва да ми става некомфортно, просто ще спра с постовете. Не вярвам, че ще липсвам на някого.

# 311
Не чета редовно и не разбирам всичко, което пишете....
Но си мисля, че утре ще е денят на Ванини Peace

# 312
Добро утро!
Напоследък рядко се включвам, ама си личи отпускарския сезон - и други редовни потребители ги няма.
За себе си съм решила, че ще пиша в теми, в които се чувствам добре. Но си признавам, че в един момент се почувствах не на място и тук. Защото се оказа, че изведнъж се появиха забрани - за това да се пише, за онова - не. Даже точно това и попитах в миналата тема - какви са параметрите и от кого са спуснати? В един момент се усети и толериране на някои съфорумки - зависи кой ще се похвали/оплаче. Едни биват наритани, грубо казано, а на други се съчувства. А нали темата е "Искам да кажа...".
Да, сигурно съм от досадните - аз основно за фиести пиша и снимки пускам. Да, и аз пропускам някои коментари, понякога не чета. Не по всичко взимам отношение, а и не е възможно. Усетя ли, че почва да ми става некомфортно, просто ще спра с постовете. Не вярвам, че ще липсвам на някого.

Янче,и аз ги чувствам като теб нещата  Peace И недей спира да пишеш ,аз те чета и ще ми липсваш  Heart Eyes

# 313
Аз пък мисля, че ще е 08.08. Когато и да е, Ванини, нека мине леко!  Hug
В крайна сметка никой не може да забрани на някого да пише едно или друго. Може да има коментари, но какво от това, пишете си, има кой да ви чете.

# 314
  • Пловдив
Защото се оказа, че изведнъж се появиха забрани - за това да се пише, за онова - не. Даже точно това и попитах в миналата тема - какви са параметрите и от кого са спуснати? В един момент се усети и толериране на някои съфорумки - зависи кой ще се похвали/оплаче. Едни биват наритани, грубо казано, а на други се съчувства. А нали темата е "Искам да кажа...".
Е, понякога ме няма, не мога да ритам винаги. Не съм всеки ден пред компютъра. В интерес на истината - харесвам снимки от разни места, особено като не мисля, че ще ходя скоро.

Общи условия

Активация на акаунт