Искам да кажа ... (48)_03.08-09.08

• 50 405
  • 884
  •   1
Отговори
# 465
Ооо, Сесил, ще им върна парите, само да не викат и да правят панаири, няма да забогатея с тяхните пари. Пълно е до дупка, другите хора слушат. Сега са седнали на тераста на лобито и коментират на висок глас.
Едва се сдържам! Още малко и любезно ще ги помоля да тръгват, всъщност те са тези, които притесняват другите гости! Тоя моя мъж все, като ми трябва го няма! Ще изпуша една цигара и ще се успокоя веднага!
Насякъде вече има цигани и то работещи, платежоспособни. Не ги знам какво работят, но тези конкретно живеят в Германия. Ползват компютър, онлайн банкиране, не е като да са неграмотни.

Неблагодарен бизнес е, Нино, с бавна възвращаемост и нужда от постоянни реинвестиции. Проблеми с подбор на кадри, с купища бумаги и спънки от бюрократичен характер.

# 466
Тъпо е това отношение. Ако можеш да се лишиш от дамите ги отсвири, ако не, ще ти е много трудно. Проблемните гости не са от определен етнос или гражданство. Има такива сред всички. Лесно е да се каже да се отсвирят лелите, а и аз първосигнално бих го направила, но...

# 467
  • Бургас
От два дни сме си в Бургас и сутрин ходим на плажа. На първа линия има няколко семейства роми. Взимат си чадър, шезлонги. Децата им са кротки. Няма дандания.Културна работа. Не ми пречат въобще.  Виж руснаците са друга работа Simple SmileДо колкото разбрах проблема на госпожата е,че се къпели в басейна. Все едно водата не е пълна с разни химии или пък другите са много чисти.

# 468
Не виждам какво се сдържаш! Отиваш при дамите, които не желаят роми в хотела ТИ и им обясняваш ясно, точно, възпитано и коректно, че имаш право да приемеш всеки, който плаща, спазва политиката на хотела ТИ, не пречи на останалите гости и в този ред на мисли имаш право да изгониш от хотела СИ всеки, който нарушава по някаква причина правилата в хотела ТИ и пречи на останалите гости на хотела ТИ. В случая са те.

В Петерлийски идват много турци от района, дори някои от жените не се и къпят, седят си с дълги одежди в най-голямата жега. И на ден винаги има по две оплаквания от тях като разберат, че не са българи. Мен, нали съм си мургавичка, също ме огледаха подобаващо преди да се врежа сред децата и племенниците си.

# 469
Касита, това хотела на Елена от Мастършеф ли е?

# 470
Да, сигма. На баща й е по-точно. Имат пет басейна и пускат срещу  заплащане и външни хора, но басейните въпреки това са спокойни.
Ако питаш за резервация, не ти го препоръчвам. Писах тук в една тема, но си изтрих мнението, но както и да е- 190 лв. за рушащ се апартамент на база полупансион без включени и чаша вино или бира, на мачу пикчу от столицата, за мен не е опция. Обаче хотелът е пъ-лен!

Самата Елена обаче е веднъж! А как готви само и какво читаво меню съставя- за всеки вкус, богато, интересни неща.  Heart Eyes
Майка й и баща й не спират да се трудят в и около хотела, но просто сградата отдавна е пусната в експлоатация и й трябва основен ремонт и смяна на мебелите.

Последна редакция: чт, 06 авг 2015, 23:05 от Касита

# 471
# 472
Жаки, хич не ти е лесно. Но и според мен, ако някой трябва да си тръгне, това са дамите.
В крайна сметка, срещу хората няма никакво друго оплакване - това, че са роми е глупаво.
Ми, ако имаше гости араби или китайци, корейци или индонезийци, какво щяха да направят  ooooh!

# 473
  • София, Младост
Жармен, най-искрени съболезнования!  Hug
Джули, да нацелуваш малкото сладко Ени и горе главата! Ти правиш всичко най-добро в момента и шапка ти свалям за силата и духа, които имаш  Hug
Жаки, и твоята не е лесна...

# 474
Ох, ама съм заплес безподобен ooooh! . Джули, извинявай. Всичко ще е наред с детенцето ти. Не се осланяй само на едно мнение, даже и на второ. Докторята обичат да поставят диагнози. Потърси наистина качествено мнение и никакво предаване. Борбата сега започва, но ще е с добър край и пълен успех. Вярвай в това и се бори. Ени е силно и борбено детенце и вие покрай нея трябва да сте такива и всичко ще се нареди. Стискам плаци и вярвам Hug.

# 475
  • Euskal Herria
Джули,  Hug.

# 476
Скрит текст:
Ох, момичета и Куркума. Много ви благодаря, но почва да ми става неудобно, че буквално окупирам темата с проблемите ни. Обещавам да се отчитам, но не и да заливам темата, понеже наистина става тегаво, осъзнавам го. Толкова добри думи, сили получих, наистина, благодаря от все сърце и от името на Ени!

# 477
Джули, споделяй, достатъчно трудно ти е, ако ти помага да споделяш, прави го!

# 478
  • Варна
Касита е е**** пича , супер съм впечатлена, ей ! Жива и здрава да е ! Нито съм я виждала, нито ме интересува как изглежда (за протокола това) . А, и не съм мъж Simple Smile

# 479
Джули Hug, споделяй без притеснения. То, ако не можеш да си кажеш какво ти е на сърцето, какво те мъчи или радва, защо изобщо човек да пише където и да било. Затова са тези теми. Живота е шарен и непредвидим, има и радости и болки. Всеки се пече на неговия огън, и е хубаво да има отдушник. Да си каже, да си излее емоцията, да получи подкрепа. Затова споделяй. Peace

Общи условия

Активация на акаунт