Искам да кажа ... (48)_03.08-09.08

• 50 405
  • 884
  •   1
Отговори
# 615
Ние правим тиквичките на оребрен тиган. В редките случаи, когато пържим, постъпваме като Светкавица- на домакинска хартия. Пиша в множествено число, че най-често ММ се занимава, така разтоварвал.....
Патладжаните също са хубави на скара. Даже моркови на скара и на оребрен тиган правим. Най-различни зеленчуци и после поръсени с много копър и чесън.

# 616
Ох, и патладжан много обичам с доматен сос. Не го сгъстявам с брашно, а с няколко яйца и става супер.

При патладжана не ми пречи така олиото.

# 617
Аз много обичам патладжани и до това лято не готвех, защото у дома не ги харесват и само аз ги ям, но от това лято всяка неделя си приготвям по 2-3 патладжана пека и пасирам като пюре с подправки, с доматен сос, само печени на фурна - въобще даже не ми омръзват, любими са ми дори.

Яна, пробвай тази рецепта - http://pep-4o.blogspot.com/2012/07/blog-post_20.html, аз така ги правя и ми "помагат" със соса  Mr. Green

# 618
Аз всякак обожавам тиквички, но напоследък и аз на оребрен правя. Ох, ше се удавя в слюнка. На диета съм!
А като дете не обичах тиквички,  нито патладжани.  А сега много! Simple Smile

# 619
На оребрения тиган като на скара ли се получават, аз имам тефлонов, но съседката ми каза: "Оребрен си купи", една друга пък казва: "Не ти трябва", та от вчера ми е влязла мухата, че ми трябва оребрен тиган и на мен newsm78

# 620
Ние правим тиквичките на оребрен тиган. В редките случаи, когато пържим, постъпваме като Светкавица- на домакинска хартия. Пиша в множествено число, че най-често ММ се занимава, така разтоварвал.....

И мойто мъж така Wink Peace, само, че ги прави на скарата, мн обича да се пече на тази скара, доставяло му кеф(особено, когато и докато свещенодейства на нея, му сипя и една студена ракийка Wink). У нас той е оператора на скари и барбекюта. Стават мн хубави така тиквичките. После правя дресинг(заливка) от чесън и оцет, понякога добавям и копър и стават чудниии. Освен това могат да се завиват на ролца с разни плънки, ммм, чакайте, че се окапах Laughing.

Последна редакция: пт, 07 авг 2015, 16:07 от Фафла с чуден крем

# 621
Ванини, аз вече търсих снимки в болницата на бебетата, а ти си тук Laughing
Леко ще е и нормално всичко, сигурна съм
Жаки, един съсед имам на 08.08 роден....Горките му родители Stop
Аз имам една торба чушки да пека, ама все отлагам

# 622
Фафле, у нас е същото. С плънка от извара, малко кисело мляко и чесън и копър са страхотни....
blackcat6, да, като на скара.

# 623
  • Бургас
Ванини, аз вече търсих снимки в болницата на бебетата, а ти си тук Laughing
Леко ще е и нормално всичко, сигурна съм
Жаки, един съсед имам на 08.08 роден....Горките му родители Stop
Аз имам една торба чушки да пека, ама все отлагам

Те от болницата не качват ли снимките на бебета само след разрешение на майката?

# 624
Рамацоти, тихо сега, аз кротки не съм казвала:) Татко ми е бил луда глава, не знам какъв би бил сега.
Но пък е бил много, много красив Simple Smile

# 625
Аз днес съм айляк. И, ако ви кажа какво правя Blush, няма да ме помислите за пиянде, нали. Налях си една ледена водка(не ми се чакаше обичайното ракиено време Rolling Eyes), а за мезе - супер сладък пъпеш, купен от квартала, казаха, че са току брани и наистина не ме излъгаха, мн хубав пъпеш нацелих. Сладък и слънчево оранжев, не хлебен, а сочен. Петък е, разпускам. Laughing Wink Sunglasses

# 626
И аз през просто.  Имам да чистя, ама ше почака, аре!
Ще пия кафе с приятелка. Набарала е магазинче с евтини и готини материали за творчество.  Ще каже къде. Да ида да се купя. Миналата година не правих, ама тая ще правя ръчни картички за Коледа.  От ся ше си набавя мат'рял.

# 627
Аааа, Фафла, не така  Naughty Някои още работим и си тъпеем в офиса.

И понеже е петък ще си чакам IT-то да дойде да ми нагласи новия компютър... Не харесвам IT-та  Crossing Arms От стария нищо не можаха да спасят, всичко ще си правя на ново..

# 628
  • Euskal Herria
И аз през просто.  Имам да чистя, ама ше почака, аре!
Ще пия кафе с приятелка. Набарала е магазинче с евтини и готини материали за творчество.  Ще каже къде. Да ида да се купя. Миналата година не правих, ама тая ще правя ръчни картички за Коледа.  От ся ше си набавя мат'рял.
Нино, ще помоля после да кажеш за този магазин. И дали може онлайн да се пазарува.

# 629
И аз през просто.  Имам да чистя, ама ше почака, аре!
.....................

Точно, Нино, работата не е заек да избяга. Аз, моята домакинска съм я отложила за неделя. Та през работната седмица да е чистичко. Wink ПП Ох, мисля да си взема отпуск. Макар, че тия дни ваканцувам Laughing Wink, в смисъл върша набързо, каквото има за вършене и тропвам кепенците. Ама, ми се иска изобщЕ да не мисля за работа, поне няколко дни. Crossing Arms Whistling

Аааа, Фафла, не така  Naughty Някои още работим и си тъпеем в офиса.

.....

Алечка, аз сега давам първоначалната нота, а после вие ще се включите Peace. Имаме ли Сделка! Демек, играя го подгряваща "група" Laughing Sunglasses Wink.

Общи условия

Активация на акаунт