Искам да кажа ... (48)_03.08-09.08

• 50 392
  • 884
  •   1
Отговори
# 645
Яна, страхотни са. Аз имам желание, имам и идеи, обаче като тръгна да правя нещо, ми то изобщо не става за показване.

# 646
Яна, красиви неща сътворяваш.  bouquet Бухалчето наистина е много сладко.

Аз съм с две леви ръце. Никога не бих могла да сътворя нещо подобно. Но и не ме влече. Предполагам, че най-важно е желанието. И с много практика се получават нещата.

# 647
  • ту тук, ту там
Яна, много семпли и красиви!  Heart Eyes

И аз се занимавам с ръчен труд, малко по-различни неща, но пак пипкави.
И обичам да трупам запаси от материали...  Blush

# 648
Ние правим по Коледа обикновено картички. Миналата година забравихме да ги пратим обаче, снимах ги и ги пращах после по WhatsApp   ooooh!

Аз много си се възхитих на резултата. И детето оставих да твори на свобода, и на него му се получи. Аз се имам за много вързана в ръцете, та не очаквах нищо свястно да излезе.

Яна,

Скрит текст:
От къде купуваш материали, понеже аз като търсих, много трудно намерих.

# 649
Яна, майстор си!

Ей сега докато си чаках IT-то да ми оправи компютъра правих проучване на фирми за поставяне на камина на пелети, с радиаторите, тръбите и всички глупости... Ми сложна работа, ама трябва да се свърши защото на зима ще рева пак.

Мъжа ми като ме видя колко съм изстръпнала ми направи фреш от диня  Heart Eyes

Фафличке, довечера нещо по твърдо, ти подгрявай  Laughing

# 650
Яна, красота!
Ванини роди ли?
Аз съм в състояние бита патка. Имам час за пиене на чай и тайлол, форум и после да се стегна.

# 651
Джули, за държавната такса за издаване на разрешение за теглене на суми от детски сметки ли става дума? Заради споменатия от теб Районен съд си мисля. Погледнах в нета - обирджии Tired
Няма ли начин сметката да не е на името на Ени?
Същите Tired Няма как, за съжаление.
Ох, тези дни не се спираме и като говорите за ядене реших да се премеря - не съм мръднала грам. Но вечерното ядене си казва явно думата.

# 652
Ще ви призная една моя особеност: Много обичам семките от пъпеша, но не знам защо не се сушат и пукат. Сурови са ми много вкусни. Дали са вредни. newsm78

# 653
Ще ви призная една моя особеност: Много обичам семките от пъпеша, но не знам защо не се сушат и пукат. Сурови са ми много вкусни. Дали са вредни. newsm78

След бърза справка с Гугъл излиза, че даже са полезни. Може да се направят на чай или да се изсушат и да се ядат като ядки. Сега ме заинтригува и мен  Laughing

# 654
Мислила съм си да изсуша и опека, спирало ме е това, че не знам дали печенето им не е вредно, защото съм виждала всякакви ядки, но не и от пъпеш, а са толкова вкусни.

# 655
А аз много обичам семки на ябълки и знам, че са полезни.

# 656
  • ту тук, ту там

И аз. И са полезни за перисталтиката.  Simple Smile

Аааа, ето, пише ми leet!  bowuu
Детска радост, първи май...  Blush

# 657

И аз. И са полезни за перисталтиката.  Simple Smile

Аааа, ябълки и круши ям до опашка. Ххахха, не оставям огризки, винаги са ми се чудели как така изяждам всичко. Аз и опашката бих изяла, ама ми е твърда и не е вкусна. Wink Laughing

Елени, какво е това "leet", стигнала си върха на брояча на мненията ли. Wink Sunglasses ПП Да кажа, Честито тогава!

Последна редакция: пт, 07 авг 2015, 18:34 от Фафла с чуден крем

# 658
  • На земята, която е всъщност звезда.

От лекари съм чувала, че малки семчици не са препоръчителни заради апендикса /може да попаднат в него и да предизвикат запушване/възпаление/. Не знам доколко е вярно.   newsm78 

# 659

От лекари съм чувала, че малки семчици не са препоръчителни заради апендикса /може да попаднат в него и да предизвикат запушване/възпаление/. Не знам доколко е вярно.   newsm78  

Моя отдавна го отстраниха докторята. Laughing Wink Ама, колко години ме мъчиха подред не е истина. Stop ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт