Искам да кажа ... (48)_03.08-09.08

• 50 390
  • 884
  •   1
Отговори
# 660
Я, аз пък знам, че семките на ябълката са отровни. В големи количества вероятно.

Намерих:

Скрит текст:
Една ябълка на ден, бяга докторът от мен’, това твърди народът. Малко хора обаче са наясно, че ябълките съдържат в малки количества цианид. Токсичната съставка не се съдържа в месото, а в семките на плода, но много хора ги ядат наедно. Макар че отровната доза е висока, а семките от една ябълка няма да ви навреди, трябва да внимавате, особено ако давате храна на малки деца и бременни или кърмещи. Обикновено за да се разболеете, трябва да сдъвчите повече семена, но не е напълно невъзможно да се достигнат сериозни усложнения.

# 661
Аз пък сафрид и цаца ям до опашка, че даже и с опашка. Намерих си тук българин собственик на рибен магазин, който ми отделя сафрида и ми звъни. Рибарите го смесвали с една друга местна риба, която не мога да трая, а местните ги купували само за супа.  Crazy

Днес ядох много смокини от един уличен храст. По-хубави май не бях яла.

# 662
  • ту тук, ту там
Ооо, Фафле, много съм далеч аз от топа!
На 1337 мнения ти изписва leet вместо броя мнения. Това е универсално във всички форуми мисля, не само тук.

Флорче, аз ям семките на една ябълка на два месеца веднъж, ако не и по-рядко, така че май може да съм спокойна.  Laughing

О, дребния сафрид и цацата и аз като бонбонки ги хрупам. Нищо не отделям. Но има понякога един по-едър сафрид, май средиземноморски е той, не става така да се яде.

Имаше преди време една тема "Вашите странности и навици" или нещо такова, не знам дали не беше на Касита, потърсете я, ако искате, имаше интересни неща писани, не само за храна.

# 663
И аз ям до опашка ябълка. Апендикса го махнаха по време на бременността, достатъчно проблеми ми създаде, и да иска, не може вече Simple Smile За рибата преди ме беше гнус, сега не ми дреме, ям дребните рибки цели.

# 664
О, дребния сафрид и цацата и аз като бонбонки ги хрупам. Нищо не отделям. Но има понякога един по-едър сафрид, май средиземноморски е той, не става така да се яде.

Средиземноморският е едър, но далеч не така вкусен като черноморския, чиито есенен вариант също е едър.
Тук обаче барбунът бие отвсякъде черноморския. Много едър и страшно вкусен. Само дето отива към 18 евро килото.  Twisted Evil

# 665
  • ту тук, ту там
Барбунът една дребна червеникава рибка ли беше? Яла съм, ако е тя, но не често.
Обичам сафрид и чернокоп предимно, от едрите риби май само лефер. И пъстърва де, ама тя не е морска.

# 666
Много обичам дребни костурчета. Много са вкусни пърженки. Хищни рибки - вкусни рибки. Инак стават и големи. Пак са вкусни, ама дребните са по вкусни.

# 667
еlleni, да. Много е вкусна. Обичам всякаква риба.
В семките на ябълките се съдържа витамин B 17, който е много полезен. Аз също ги ям до дръжка .

# 668
Барбунът една дребна червеникава рибка ли беше? Яла съм, ако е тя, но не често.

Черноморският е дребен, средиземноморският е много едър.

# 669

Просто няма начин да не ви поздравя с тоя летен хит. Хехххе,хахха, хих, хо. Laughing Party

# 670
Фафле, водката май е подействала Laughing
След малко Гален ще ни пуснеш Laughing

# 671
Фафле, водката май е подействала Laughing
След малко Гален ще ни пуснеш Laughing

Галин, Галин, инак аз ще го ПоГаля(ГалЕн). Laughing

Не, бе, тоз ДжрджитУ ми е любимец во веки. Страшен образ.
И аз мога да пея като него, като си стисна носа и не си личи колко не мога да пея, само се предполага. Laughing Laughing Laughing

# 672
Мале, за тоя Джорджано бях чувала, но никога не бях чувала негова песен.  Joy Е няма такъв.

# 673
Ха-ха, аз не съм запомнила името  EmbarassedАма нали имаше една Галена и затова съм объркала.
Този е много смешен, да.

# 674

Средиземноморският е едър, но далеч не така вкусен като черноморския, чиито есенен вариант също е едър.
Тук обаче барбунът бие отвсякъде черноморския. Много едър и страшно вкусен. Само дето отива към 18 евро килото.  Twisted Evil

Аз дето освен филето на всякакво месо не ям друго, а на риба също, тази година опуках една чиния с пресен черноморски сафрид със се опашката. До главата - всичко изяждах. Изпържен, направо си облизах пръстите и се чудих на себе си.

Много вкусове започнах да приемам. Дреболии не ям, но даже опитах и пилешки дробчета, много хубаво изчистени, добре изпържени с подправки. Няма обаче да ви казвам кво ядох с тях за гарнитура   Embarassed  но точно в такава коммбинация ми бяха вкусни.

Янче, оказва се, че имат сайт тези с материалите и може и да го знаеш:

http://decobg.com/

Но май в сайта цените са на едро, а и било много хубаво да си разгледаш на място.  Hug

И аз не го знам кой е тоя Джордано.

Общи условия

Активация на акаунт