Мнения за лекарите в АГ болница, Варна

• 19 247
  • 22
  •   1
Отговори
# 15
При все ,че търсих инфо зa въпроснaтa болницa...нaмерих сaмо точен aдрес и номер нa,който никой не отговaря.Просто искaх дa се зaпознaя по обстойно.

# 16
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Относно АГ-то болшинството момичета се насочват към Георги Георгиев.Най-добре ако евентуално се спреш на него да дойдеш в приемния му ден и да поговорите.И за Танев има добри отзиви,но поне и от моите лични наблюдения докато лежах две седмици в интензивното Георгиев беше вечно присъстващия.Постоянно имаше раждания при него.

# 17
Най - най добрия доктор е доктор Танев.

Вече не живея във Варна, но ако някога пак тръгна да раждам, пак в АГ ще отида. Най - добрите специалисти са там, най - адекватно могат да реагират, най- добрата неонатология също.

Sofinka:-) Отиди на ден на отворените врати.

# 18
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Точно заради неонатологията бих заложила на тази болница.Да неи те плаша,но както при мен всичко беше ОК,дето се наложи да ползва това отделение и то доста дълго време.Това за отворените врати е много добра идея.

# 19
Здравейте, наистина чета само хубави неща за д-работа Танев и Георгиев от АГ Варна, но някой може ли да каже за впечатление от д-р Наталия Мирчева? Разбрах , че работи в екип с д-р Танев,но нищо повече. Предстои ми секцио и мисля,че е много внимателна, но все пак внимание и професионализъм са различни понятия.Благодаря предварително и леко раждане на тези , които им предстои момента Simple Smile

# 20
Здравейте!Предстои ми раждане през септември,а не знам към кого от докторите в АГ да се насоча.Някой може ли да ми каже кога провеждат ден на отворените врати там?Направих запитване на сайта им,но така и не получих отговор.

# 21
За този месец вече са минали, вижте другия месец в сайта на списание 9 месеца, като изберете "Къде да родя" и пише за повечето градове къде има отворени врати.

# 22
Благодаря,ще проверя! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт