Юлски бебета - тема 33

• 58 604
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Жалинке мила моя,не знам дали си издръжливо животинче,но със сигурност си организирана  Wink

# 601
  • Варна
Джина, да ММ остана тук окончателно. Смятаме след няколко години, като поотраснат децата да се пробваме нанякъде, но този път задължително заедно.
Танче, а какво стана с вашите планове за Англия?

# 602
Пине - върнах се назад отново да прочета за притесненията ти за кг. на детето.
И мен сега ме вкараха в такъв филм.
Еми е 95см, 13 кг. На една прятелка детето е с половин година по-голямо от Еми и е доста по-дребничко. При която тя (може и от яд да го направи, защото нейната принципно е мега злояда и не се развива добре физически) започна да ми обяснява как Емилия най-вероятно имала проблем и затова е толкова едра. Не било нормално да е толкова висока на нейната възраст.
И аз се вързах и сега чета - ми тя наистина е извън горната граница на височина.
Обувките й са 25ти номер.....
Та по повада се филмирах, че може да й става нещо от месото, което й давам. Понеже вече не купувам био пилешко, защото се храни с нашата храна, а нали слагат хормони за растеж....

Последна редакция: вт, 08 сеп 2015, 13:42 от jalina

# 603
  • Варна
jalina, Pina, я не се филмирайте. Дацата растат с различни темпове. Едно време имах съученичка, която беше най- високата в класа, а пък аз бях най- ниската. Сега сме еднакви на ръст.
Пилешко, свинско и всякакви други меса ядем всички еднакви и не са био. ММ мрънка само, ако са много големи пилешките бутчета, че били мутирали и не иска да ги яде.

# 604
То и аз бях най-високата / с една глава над всички/ до 8ми клас, пък после престанах да раста, и сега съм съвсем нормално за жена висока. Я стига с това сравняване. Нали все са в нормите, за 2см +- не си струва да си го слагаш на сърцето. Мен по-скоро би ме притеснило, ако цяла година не мръдне на ръст отколкото ако си расте детето.

# 605
Аз нашия си мислех, че е нормален, пък всички ми казват, че им изглеждал по-голям от 2г. Ми като прегледах таблиците - на горната граница е, ама какво? Съвсем добре си изглежда детето.  Нито е някой великан, нито е шишко - вчера специално го загледах като го съблякохме да го къпем, ами много добре си изглежда. Ми няма да взема сега да се втелясвам защо е с 2см по-висок от средната норма за възрастта си. На едни приятели детето е супер над нормите за височина, ама майка му си е висока по всички стандарти за жена, а баща му е 205см. Ми какво да е детето - лилипут ли.  Joy Ако родителите са ниски и детето ще е ниско, ако са високи - логично е и то да е високо. Не се втелясвайте, ами им се радвайте, че после като хванат гората, само ще въздишаме по снимки и клипчета и ще се чудим кога ще се сетят да ни се обадят по скайпа.  Cry

# 606
  • София
Абе, Жалина, ти ако не се вкараш в някой филм, май ти става скучно 😀 Моите нали ядат еднакво, но Е. е с дрехи 104 размер и обувки 25 номер, а Д. носи 92 и обувки 22/23. Не съм ги мерила на кг и ръст, но не съм притеснена, децата са здрави, а колко високи ще бъдат не зависи от нас. Как може да сравняваш по чуждите деца? Все едно аз да се сравнявам с теб, защото май сме набори, и да се имам за ненормална, защото съм по-висока, примерно. За хормоните в пилешкото имаше последно изследване, че не се слагат. Виж, аз повече се боя от ГМО зърното, с което ги хранят. Но не можеш да я отглеждаш във вакуум.

# 607
Мъхче - точно казано - май ми е станало скучно Simple Smile
Прави сте - няма какво да й се вторачвам на Емилия, нали е здрава и се развива чудесно. Даже физичеси е перфектна Simple Smile
Да си кажа ли и другата драма напоследък - с ММ сме се притеснили, че й правиха 3 рентгенови снимки за 10 дена, плюс две пълни упойки...ето тук има за какво да се притесняваме, но нищо не можем да направим. Лошото е, че ни карат да направим още една снимка януари месец - тоест половин година след като премина през излива на вода в белия дроб. Това е за да може да се установи дали няма поражения и дали вече всичко е преминало напълно. От една страна лошо ако има поражения и не се лекуват сега, от друга страна лошо, че ще я снимат. Можем и да откажем. Направо сме луднали какво да правим - трябва да изберем по-малкото зло....но кое е то?

# 608
Облъчването от рентгена е сведено до минимум.  По добре малкото зло. Защо е била под пълна упойка? Тези неща в София ли и ги правиха?

# 609
Агнес- правиха го в Германия. Нали беше в болница заради вода в белия дроб от бронхопневмония. Сложиха и махнаха дренажа с пълна упойка. Сега пак от там искат още снимки, защото можело да има малко мехурче, което не се абсорбирало напълно и да й пречи да се развива нормално....аз съм за рентгена, но ММ не иска...

# 610
А тук ходихте ли на лекар? Тя упойката вече се е изчистила от тялото. Спор няма че рентгена е вреден, но ако има останал проблем със сигурност ще е по лошия вариант. Дано всичко да е наред!

# 611
Гале, ние нали минахме през същото, само че имаше въздух извън белия дроб, а не вода в него. Един куп снимки на стари бг рентгени ( и той, и аз да го държа), пълна упойка за скенера, упойка за дренажа, не помня как го махаха, но май този път беше без упойка. Така че и на него доста снимки и упойки му правихме и то на доста по-лоша техника предполагам. После ходихме и на контролна снимка (и там ни филмираха яко). Да чукна на дърво, не наблюдавам да има някакви проблеми, но пък не знам дали ако има, то ще са видими... Ние лично предпочетохме да го заведем на контролен, въпреки снимката, за да сме сигурни, че няма остатъчни проблеми. ММ ми изкара доводи от сто кладенеца, че всъщност облъчването със съвременните скенери е по-ниско, отколкото фоновото радиационно облъчване в София.

# 612
А! Ей затова не се бях сетила, защо детето е такова мутантче, ми заради пилешкото с хормоните за растеж и ГМО-то!  Mr. Green  Ох, ние даже не сме високи, Мъхче, пък и наща има размери 104, днес е с клин 104. Потниците от Лидъл 98/104 нямат никакъв аванс на дължина и трудно се запасват, но това мисля е проблем на производителя, не на ръстоватото дете. Тя не е чак толкова висока, де, но ако държи това темпо ще стигне ръст, който жените от рода нямат. Имаме и от двете страни височки жени, но са назад в поколенията. Аз повече за килата се тревожа, иначе за ръста по- малко. Бих се радвала да е висока, но в рамки. Обаче по размерите на дрехите нищо не може да се съди. Това лято с една чудна туника на H&M размер 92 с 300 зора я вкарах през главата и на гърдите щеше да се сцепи просто! Но материята не е разтеглива. Като тръгнах да я събличам, зер няма как да се носи и не мога! Щях да я режа, но ми се досвидя, че е много хубава и поне да я дадем на някого. Измъчих детето, само дето не ѝ измъкнах ръцете от рамото да я съблека. В същото време другите дрехи на H&M 92 си ги носи съвсем нормално, дори има една жилетка 86, която тия дни ѝ обличах, е малко късее и ръкавите, ама пак я носи. Това все на един и същи производител. А от различните производители в момента носи размери от 80 до 104 и все са ѝ добре. Е, гащите 80 в които я нацеждам се вижда, че са ѝ доста малки, горкото, ама защото само те подхождат с една ризка (която пък от своя страна е 116, мисля, нещо такова много грамадно, което е абсурд, защото ѝ е точна) и стои много сладко, та я измъчих 2 пъти.

# 613
  • София
Ох, моите нито съм ги мерила, нито имам представа за размерите им. Но това с дрехите е много относително, Бранка има дрехи, които ги дават age 5, пък тя е на 8, а Марина и това лято си носи две дънкови поли с гащи от Бенетон, които ги дават от 3 до 6 месеца /Обличала съм и ги и тогава/.
Изглеждат на толкова, на колкото са. Е, примерно Марина е по-висока с една глава от дете с което е родена на една и съща дата, но това е така, защото другото детенце е доста дребно, не защото тя е много висока. Бранка има много хубава фигура, което се досещате, че не е наследствено. Просто годините тренировки се отразиха перфектно на тялото и стойката. И Маринчето ще я запиша след известно време.

# 614
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Запиши я Джине обезателно.Ако имах момиче щеше да бъде гимнастичка.Спорт който изгражда тяло,стойка и дисциплина. Peace
Кирил е 88 см и 11 кила.За около три месеца сега лятото е пораснал с цели 5 см.,а на кила не мърда.

Общи условия

Активация на акаунт