Юлски бебета - тема 33

• 58 600
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Как са ясленчетата ?Тръгнаха ли ?
Отбийте са да кажете Скарлет ,Руми 88,кой още беше ...Пина ,вие готови ли сте  Crazy
Тони носи 98 размер някъде.Но му обличам блузи от батко му,които са 104 - стават му.От пролетта има комплекти 86 см - пак му стават.Не се тревожа.Яде си.Да растат !

# 616
1 ден - 1 час много рев
2ден - 2 часа ревала като си тръгваме, после отидох да я взема, не играеше с никой, стои и рони крокодилски сълзи мълчаливо, напишкала се.
3 ден днес - Рева сутринта, отидох след 2 чАса отпратиха ме,играеше си в пясъчника, и я оставих до обяд, оплакаха се, че нищо не е яла, но това не е нищо ново за мен, та пак ама тя нищичко не яде нито на закуска нито на обяд, аз ами да де, нали ви казах, че е злояда, ако вие постигнете успех ще ви черпя, аз съм се отказала те  Shocked ще се нагледат сега на това какво е злоядо дете, не просто да не яде месо примерно, ами да не яде нищо. Едва в 16ч сега ми се нави да изяде един банан, така че хич няма какво да я мисля, и нищо да не яде там, като я взема вечерта ако изяде 1 банан явно ще оживее  ooooh!
Та като чета за Бранка, все си мисля, че моята ще я записвам на гимнастика, там нали все са на диета, няма да й е проблем, иначе така или иначе само се чекне, поне да си изразходва енергията в нещо полезно, но това ще е по-натам, че още е малка.

# 617
  • Варна
Елин ще го запишем на брейк. Цяло лято на входа на моркста имаше една група брейкари, които изнасяха представления. Все там висяхме и дребния сега като чуе подобна музика и ляга по земята и почва да се върти както тях Joy

# 618
  • София
Ясен вчера е плакал около половин час и след това се е заиграл с едно момченце. Днес, като го заведох искаше да стои в колата, едва го извадих и се развиках, после искаше в пясъчника и на пързалките в двора на градината. Когато го взе лелката ревеше много. Когато го взимах беше спокоен. Яде на обяд, защото сутрин не могат да го успокоят, за да яде. Вчера беше изял таратор, риба, праскови и искал още праскови. Казаха, че много говори и добре се адаптира.
Висок е 88см и тежи 12кг. Дрехите са му различен размер, както и обувките, явно зависи от производителя.

# 619
  • София
Душици златни… Какво ли им е в главиците, дали си мислят, че майките им ги оставят….
Аз не съм ходила нито на ясла нито на ДГ, но имам спомен, че при единственият опит, в който ме пратиха на ДГ цял ден си мислех за баба и ми беше много мъчно. Така и не стъпих повече там.

# 620
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Аз трябва да се тревожа, че моята е ниска като ви чета  Laughing С ММ сме високи, баткото и той, мислех, че и Маги е висока, но оставам вече с друго впечатление след вас  Wink Така, че относително е всичко. Ще дойде пубертета, в който едни ще дръпнат със сантиметри, а други изобщо.

Маги от 15ти е на ясла. Всичко ми се е обърнало, много ще плаче, аз също.

# 621
Виктория се ми каза чао, обърна се и отиде да си играе с децата. Не е ревала никога, но я водехме да взимаме сестра й заедно и тя лягаше на земята да й свалим обувките, за да поразгледа малко.

# 622
Ох, като ви чета и аз ще ревна. Криси го пращаме пак на 15ти. Като знам как се беше стресирал последния път, лошо ми става. Хем се надявам този път да му хареса и да се позадържи да не се разболява, че да не трябва да се борим по цял ден с двамата в къщи, хем хич не ми се иска да го пускам. Но няма и как - много ми е ценно мястото в ОДЗто - после за училището, което мие на първо място, за сега, дават точки ако детето е посещавало това ОДЗ, ако е завършило английски там #Crazy и ако има брат/сестра там. Все условия, заради които трябва да пазим мястото.... Cry

# 623
Ние тръгваме на 24-ти. Другата седмица ще правим изследвания. Сега пазарувам дрехи. Поръчах обувки и пантофи от Зизу, че да ги видим. Дано съм улучила номера, това ми е притеснението. Мокасините ще имат аванс, но пантофите дано не са твърде точни и бързо да умалеят. Освен това поръчах с мека подметка, защото за цял ден с такива смятам, че трябва да е, да не ми ги върнат, но аз ще настоявам. Дали ще има ревове, тепърва ще се види....  Иначе е хаймана. Ходиме за 3 дена на нещо като почивка, хотел в гората. Много ѝ хареса! Всичко! Спа идеално, аз колко се притеснявах, че няма да иска да легне на чуждо място, а тя спа и следобед 3 часа, вкъщи вече не се получава. Игра, пя си, яде... Научи се като огладнее и да отива до масите, те си бяха на поляната, почти. Вика на сервитьорката - кичи, кичи и тя ѝ помага да се качи на стола. Поръчва си тофки (пържени картофи), кека (торта от кейк) и ѝ носят, усмихват ѝ се. Тя като не знае, че си плащаме и сигурно мисли, че тия лели са много добри и я черпят  Crazy Накрая не искаше да си тръгваме. Още като видя куфара приготвен за изнасяне и взе да хленчи и да възпрепятства изнасянето му. После в  колата уж добре, ама като схвана, че се прибираме и като ревна... Мъжа ми я сваля от колата, тя се качва пак! С рев влязохме у нас. И нали ѝ бяхме казали, че ще ходим на гости, за да ни разбере, тя не знае какво е хотел или почивка... и сега всеки ден по няколко пъти повтаря - Госте? госте? Пак на гости ѝ се ходи.

# 624
Нас ни предупредиха, че пантофките трябва да са с твърда подметка. Казаха, че се мият по няколко пъти на ден (предполагам ръцете имаха предвид) и мокрят пода.
Аз съм фен на Бефадо. Трета година вземам такива за градината, сега и на Кирил купих. Поръчах ги онлайн, защото знам кои номера им стават и в допълнение взех едни кецове на каката. От както дойдоха, не иска да обуе други обувки, явно са и много удобни.

# 625
Дейзи, тя е мека подметка, но е кожена и то подсилена, струва ми се, че за мокър под не би имало проблем  Thinking

# 626
Аз взех някакви полски, но им забравих марката  Embarassed с дишащи подметки твърда е, но еластична, или как да го обясня не знам, струваха ми 25лв, и се оказа, че пак си носи 21 номер. Толкова беше и април - май месец, поне няма да купувам есенни обувки, ще си носи старите. Извадихме и миналогодишните зимни дрехи, всички й стават, само се наложи да докупуваме клин/панталони заради яслата. Та поне от дрехи си спестих пари за този сезон есенно-зимен. Предполагам и якето от миналата година ще й стане, само дето съм забравила къде затрих ботушите, ако извадя и там късмет  Praynig

# 627
Скарлет, за тях говоря и аз. Но имай предвид, че те са леееко уголемени, същият номер обувки може и да са малки.

# 628
Момичета,от къде поръчвате обувки?

# 629
  • varna
Пине, къде е тоз хотел за почивка?
Иначе и на Ема всичко от миналата година й става, даже още и е леко голямо, май ще минем тънко и тоя път, само нови маратонки ще й трябват така като гледам. В Дайхман има намалени на по 12-13 лв, изглеждат прилични, само трябва да се занесем тия дни дотам.

Общи условия

Активация на акаунт