Юлски бебета - тема 33

• 58 599
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
Хера, Шерба, гугълни, излиза сайта.
Дарче, аз сега съм поръчала мокасини и кожени пантофи от Зизу, но ти май за други сайтове питаш.
Ние (ще) се разорихме покрай новия гардероб на дребоса. Има 1-2 клина, които ѝ стават от пролетта, но от дълги са станали 7/8-ми. Е, има и два клина, които тогава ги бях купила доста големи, та сега са точни. Даже се сетих и за едни дънки, дано стават. От към блузи сме зле, че тя беше само с бодита, а сега за яслата не може, но пък и те едва се закопчават, но до месец ще ги обличаме чат- пат. Вчера купихме две жилетки и две блузи от H&M, нещо много парцаливи  Thinking  Забелязах, че в Уайкики дрехите бяха доста по- прилични, някак стегнати, меки, красиви.... не така парцаливи като на H&M. Те последните си обявиха, че ще свалят качеството, за да запазят ниските цени.... И с трите клина от Лидъл, за сега панталони няма да купуваме повече. Предстои да дам 100лв за обувките и пантофите... И едно зимно яке...., после и зимни обувки... Нещо съм се наплашила. При предни сезони не сме купували чак толкова много сякаш  Thinking 
Сега погледнах, че за последните 4 месеца е пораснала с 6см и сигурно затова се налага голяма подмяна. И кило и 200 е наддала.

# 631
Да ви се оплача, приключи хубавото време, когато се успиваше сама. Откакто тръгна на ясла, не иска вечер да заспива сама, но снощи си би и рекорда откакто беше новородена, заспа в 1:30. Как ще я караме не знам  Crossing Arms

# 632
Пина, плаши се. Има защо. Аз затова ти казах че пазарувам извън сезонно. Иначе фалита е ясен. Аз съм много доволна от Уайкики. З.  е техен подвижен манекен. Всичко му е от там. Качеството е приемливо, цената в точният момент е идеална.

# 633
  • София
Измерих най-после децата. Елена е 97 см, тежи 14 кг, а Деница е 93 см и тежи 12,2 кг. Тъй че, Жалинка да н'съ притисняа Simple Smile Дрехите от миналата година са им къси, иначе на Д. й стават, но за Е. - просто забрави. Нищо, аз обичам да пазарувам дрехи. От дрехите на Уайкики аз съм много доволна, дори и за възрастни.  

Скарлет, много е спестовно твоето дете - не яде, дрехи и обувки не купувате...  Simple Smile Всъщност аз малко започвам да се притеснявам за нея. Не знам дали не трябва да се консултирате с лекар.

Пинке, завидях ви! Юлия е една малка пътешественичка! На кого ли се е метнала?

Последна редакция: сб, 12 сеп 2015, 20:56 от Мъхчето

# 634
Нали я водихме на консултация, нищо не казаха. Тя много беше дръпнала до към 1г и 3м и сега просто е в нормите. Тогава беше в горните граници, сега е в долните за кг и средна на ръст. Дано до 2 месеца качи някой грам и пак си е в долна граница, че да не я мисля поне.
Днес установих, че различава някои цветове, но не знам още колко са  newsm78 някак си е научила червено и зелено със сигурност. Май има връзка с един конструктор и няколко балона. Обаче не иска да си играем на дай ми този цвят онзи цвят, че и нарушавам кУлата  Laughing

# 635
Аз точно с един конструктор установих, че Алекс знае цветовете. Усетих го как си ги подбира и прави кули от един и същ цвят. Като имена не ги знае обаче всички, само най-масовите - червено, зелено, синьо, жълто, бяло и черно. Наскоро установих, че си разпознава буквата "А" когато е написана печатно някъде (явно някой му е казал, че това е неговата буква, не съм била аз обаче) защото директно ми заявява, че това е буквата на Алекс. И с числото 8 е така, разпознава го навсякъде, не знам как.
Скарлет не искам да те стряскам, но моя приятелка в Германия я приеха с детето в болница защото изобщо не ядеше, вливаха му глюкоза около седмица и каза, че има коренна промяна. Сега в тяхната ясла там го накарали да прояде с някакви игри и методи, дори психолог беше ходил у тях, за да разбере уж какъв е проблема. Какви са ги свършили не знам, но е факт че малкия качи и килограми и см. Той е малко по-малък от нашите, на годинка и 4-5 месеца е сега.

Последна редакция: сб, 12 сеп 2015, 22:34 от Bobinaaa

# 636
Тайно се надявам, до болница няма да стигне, ами в яслата ще помогнат малко  Praynig

# 637
Скарлет, нали за яслата правихте изследвания? Кръв, урина нормални ли бяха? Хемоглобин и такива? Ако да, значи би трябвало да е добре детето  Thinking 

Мъхче, а дано ѝ се пътува като на мен, тъкмо ще си имам компания. Това би било единственото нещо, по което да прилича на мен! Твоите моми високи, но и слаби. Моята е висока колкото по- ниската от твоите, а тежи колкото по- тежката от двете  Mr. Green

# 638
Днес не ми е ден, това малкото диване отказа да спи на обяд, сега едва си държи очите, но в 16:30 няма да я сложа. За капак след седмица на ясла вече е с бистра хрема  #Cussing out

# 639
Няма да повярвате с каква глупост се занимавам! Избирам си хотел за почивка 2016 в Анталия. Миналата година си бях харесала един за тази година, но за догодина си харесах друг. Не, че тази година ходихме.... Станах като вица - догодина пак ми се ходи в Анталия. - Що, ти тази година ходи ли? - Не, ама и тази година ми се ходеше...  Crazy

# 640
Пина, вземи ме, ще ти правя компания в не ходенето!  Mr. Green И ние тази година не стигнахме до морето, вероятно догодина - пак. Sad На ММ не му пречи, че той не обича, ама аз съм си жаба - дай ми да кисна в морето, ама не го виждам как ще стане номера с ходенето с целия катун....

# 641
  • София
Пине, аз като нямам работа нон стоп вися в туристическия форум. Миналата година по това време сигурно и аз съм висяла да избирам хотел в Анталия, а не ходих в Анталия.
Сега добре, че е Дубай, та всичките ми усилия са насочени към тази организация и нямам време да избирам море 2016 /то е много относително като знам какви пари ще хвръкнат в Дубай, море 2016,2017 и 2018 може и да няма Laughing/. Вчера изненадата ми бе огромна като видях, че полетът ни е променен, т.е. имаше две опции- да го скъся с 2 дни или да го удължа. Разбира се, че направих второто, но сега ми влезна мухата да спим две нощи в Абу Даби. Всичко хубаво, но тези две нощи меко казано ще оскъпят всичко /спане, кола, храна…./…

# 642
А, не съм била само аз луда!  bowuu
Гемавар, вземете си баба и дядо помощници. Още по- голям катун ще стане, ама иначе само двама да обслужвате две деца и бебе и аз не ви виждам. Макар, че някои хора го умеят и то добре го умеят, но не е за всеки.
Джине, днес за малко ми хрумна да те замоля да дойдем с вас в Дубай! Сериозно. Не да висим навсякъде с вас, а да пътуваме заедно и да спим в един хотел, да ползвам наготово избор, организация. Не ме свърта и не знам накъде ще избие накрая.... Иска ми се да се пазя за догодина, белким и детето види свят, но не зная дали ще издържа. За морето ми е все едно, море съм виждала, затова все ги избирам хотелите с големи градини, хубава храна...  Mr. Green

# 643
  • Варна
Ох, иаз на ММ вчера му казах да ходим октомври месец в Анталия, че аза тогава чак мога да си взема отпуска. А пък октомври с детето сигурно само на вътрешни басейни ще трябва да висим. В Анталия средата на октомври е 30 градуса. Обаче него го било страх да лети със самолет, въпреки че е летя 5-6 пъти. А пък щом и ние сме били в самолета още повече го било страх. Та се сега трябва да го успокоявам, че няма нищо страшно  ooooh! Много ми се ходи, имам нужда от едноседмична почивка, много съм изморена.  #Crazy

# 644
Колева, а места дали има? Защото местата за септември знам, че още май месец свършват, за октомври не знам, но е възможно отдавна да няма. Това беше преди години, може сега да е различно, но веднъж съм се подвеждала така.

Общи условия

Активация на акаунт