Дарче, аз сега съм поръчала мокасини и кожени пантофи от Зизу, но ти май за други сайтове питаш.
Ние (ще) се разорихме покрай новия гардероб на дребоса. Има 1-2 клина, които ѝ стават от пролетта, но от дълги са станали 7/8-ми. Е, има и два клина, които тогава ги бях купила доста големи, та сега са точни. Даже се сетих и за едни дънки, дано стават. От към блузи сме зле, че тя беше само с бодита, а сега за яслата не може, но пък и те едва се закопчават, но до месец ще ги обличаме чат- пат. Вчера купихме две жилетки и две блузи от H&M, нещо много парцаливи
Забелязах, че в Уайкики дрехите бяха доста по- прилични, някак стегнати, меки, красиви.... не така парцаливи като на H&M. Те последните си обявиха, че ще свалят качеството, за да запазят ниските цени.... И с трите клина от Лидъл, за сега панталони няма да купуваме повече. Предстои да дам 100лв за обувките и пантофите... И едно зимно яке...., после и зимни обувки... Нещо съм се наплашила. При предни сезони не сме купували чак толкова много сякаш
Сега погледнах, че за последните 4 месеца е пораснала с 6см и сигурно затова се налага голяма подмяна. И кило и 200 е наддала.
Дрехите от миналата година са им къси, иначе на Д. й стават, но за Е. - просто забрави. Нищо, аз обичам да пазарувам дрехи. От дрехите на Уайкики аз съм много доволна, дори и за възрастни.
някак си е научила червено и зелено със сигурност. Май има връзка с един конструктор и няколко балона. Обаче не иска да си играем на дай ми този цвят онзи цвят, че и нарушавам кУлата
На ММ не му пречи, че той не обича, ама аз съм си жаба - дай ми да кисна в морето, ама не го виждам как ще стане номера с ходенето с целия катун....

Много ми се ходи, имам нужда от едноседмична почивка, много съм изморена.