Юлски бебета - тема 33

• 58 595
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
Хм, за такъв вариант не съм мислила, Пина. Ама то с тоз' страхлив мъж надали ще ме огрее  Rolling Eyes Rolling Eyes

# 646
  • София
Пине, на теб защо чак сега ти влиза тази муха?! Щеше да е много хубаво ако бяхте дошли /сега цъкнах един билет за нашите дати е 1430лв, та аз трите билета ги взех за по-малко пари, егати/. Ако беше казала преди седмица /тогава билетите бяха паднали до 300лв /, организацията щеше да е на 6. Ех, Пинке, казвай ги по-рано тези неща.
Иначе и на мен ми е съвестно, че Маринка ще пропусне. Бранка веднъж  като гледа снимки от Тунис и Египет ме пита „А мен защо не ме взехте“, казах, ами защото беше мъничка, а тя“Ама бях родена, нали“. Пък представям си я тази, като гледа как сестра и си е ходила напред назад колко ще и е кофти.
Гемавар, е ти хОди в Италия, сватбарка беше, по Банско, то не може навсякъде. Както казва мм „ти пък не се находи“ /при положение, че това лято сме били само на Тасос/…

# 647
Не знам, Джине, за хубаво или лошо. Сега с детето не бихме могли да тръгнем (или поне не искам) на такъв обиколен тур, а виж догодина пак няма да е обиколен, но ще сме с нея  Thinking  Аз съм с такава травма от детството. Реално нито веднъж, повтарям, нито веднъж, не съм била на почивка с родителите си. А, не, била съм веднъж в Сандански на година и половина, да. За първи и последен път. Те ходеха сами и понякога със сестра ми, с мен - никога. Децата трябва да имат спомени или поне снимки от детството с родителите си. Ще видим и ние каква ще я свършим, дано не повторя грешката. Да, поне за 5 почивки със сестра ми се сещам, без мен - Боровец, Вършец, Берковица, Златните, Златните...

# 648
  • София
Пине, аз смятам това да е последното ходене без Марина. Но просто с нея няма как- аз искам да извлека максимума от това пътуване, а такова натоварване не бих и причинила. Сигурно и тя така някой ден ще брои, ама.... Пък кой знае, може да спечелим от лотарията Thinking

# 649
А, Джине, не така! В Италия ходихме точно за сватбата, имахме една разходка 3-4 часа в Бергамо и това ни беше. Ама аз в 6ти месец, само пуфтях. Ти на това екскурзия ли му викаш. В Банско беше още по-зле! 7ми месец с две деца и по едно трябва да щъка някой непрекъснато - то най-вече баща му си го отнесе, но ние с него почивка не видяхме. За тях беше готино, но това беше идеята - тях да заведем, пък че ние няма да си починем - беше ясно. Аз си мечтая за една седмица на Анталия или другаде по турско на all inclusive, басейнче, храна на корем, никакви деца и пълен релакс. Но това преди 2017 не си го представям и то само ако успеем къде да пласираме момчетата....  Cry

# 650
Но те реално на тази възраст не биха могли да си спомнят след години къде са били?

# 651
Има снимки, разкази, освен ако не излъжеш, но все отнякъде нещо ще се издаде.

# 652
И аз имам едно такова изживяване - като бях на 6-7г. ме зарязаха във Варна при маминка ми, а гадовете отидоха да обикалят източна Европа с брат ми! Малка съм била, нямало да ми е интересно, ще е тясно за 4мата, нямало да мога да ходя...дрън-дрън-дрън! Още им се сърдя за което.

# 653
Мен по- скоро до към 11-12 -годишна не ме взимаха с тях, а после спряха да ходят където и да е и до ден днешен не ходят нито на почивки, нито на екскурзии. Сигурна съм, че е по- лесно с едно дете, от колкото с две. При това по- голямото, което и по рождение е по- кроткото. Всъщност последното им ходене беше, когато аз бях на 13, също на обиколка в Източна Европа, но и сестра ми остана с мен тук, те ходиха сами. Но аз не съм против ходенето без деца, човек има нужда да си отдъхне, но може би трябва веднъж да е с деца, друг път без, да се редуват някак си. Освен това да вземеш едното, а да оставиш другото е кофти и ако това се случи не веднъж, а е утвърдена практика вече е съвсем кофти. Конкретно моите родители гледаха да ни оставят и двете, да вземат сестра ми е било голям компромис. Все пак нямаше да е лошо поне веднъж да ме заведат на почивка с тях, така да имам някакъв спомен да сме заедно. Веднъж ни водиха двете на някъде, не знам каква е била крайната цел, но нас ни оставиха на прабаба ми в едно планинско градче. Може би за седмица, аз я побърках, отлично си спомням всички магарии, които свърших и как тя ми се вързваше за всичко и не ми се караше, не се сърдеше. Много добричка ми се видя, а после разбрах, че цял живот е била много строга, даже лоша.  Thinking

# 654
Аз не си представям да отида без децата където и да е ...луда съм,знам ,но не мога да го преодолея Sad
Дано да успея докато станат на 18 ,че после лошо Crazy
Днес цял ден гледм из фейса снимки на красиви ученици  и ме е стиснало нещо за гърлото...растат децата,ние остаряваме...живот !

# 655
Успех на всички ученици. И за мен е много вълнуваща тази година. Видях във ФБ 2-3 хубаво облечени деца за първия учебен ден Simple Smile

С деца под 5 (даже 6) години не ходя никъде на екскурзия.

# 656
И аз на екскурзия не си го представям, но на почивка ол инклузив смятам.

# 657
Оохх,така ми се пътува с тях.Но да са поне на 10 години.Да видим всичко заедно,през техните очи ще е друго ,да се смеем ,да коментираме ...как ми се иска Sad Наскоро осъзнах ,че искам те да се гордеят с мен ,не разбирам защо...странно чувство е Sad
С Петьо мечтаем за Венеция ,Париж,Сицилия,Амазонка  #Crazy Знам ,че е неизпълнимо ,но мечтаем.
Тони сега много страда за батко си.Той нали е на градина ...цяла сутрин го търси.Догодина по това време ще ги водя и двамата и ще си свиркам Crazy

# 658
  • София
Ние Ясен до сега сме го водили на доста места. Като няма кой да го гледа поне ние да не си стоим в София. Първото му ходене беше на яз. Доспат на три месеца, на шест ходихме до Гърция м/у Коледа и НГ, след това още веднъж на яз. Доспат, на море миналата година, с. Баня, Панагюрско, два пъти в Сандански, веднъж във Видин и  тази година на морето. И още в самото начало няколко пъти на Витоша на разходки и два пъти до  Паничище.
ММ иска да правим европейска обиколка, но аз не искам, не мога да го издържа.
От както водя Ясен на ясла започна да се напикава, а вчера се  и наака. Опитах с добро, с  шляпане по дупето с обещание, че ще му купим влак с вагони и барабани, но нищо не помага. От яслата искаха да му слагам памперс, но засега склониха да е без, само за спане. Аз бях го махнала и този на обяд. От както е без памперс на обяд се е напикал само веднъж, но като се напикава толкова госпожите не искат да спи без.
Днес, ако е спокоен ще остане за цял ден. Към 14 часа трябва да се обадя, за да ми кажат дали да го вземам.

# 659
Вера, дано мине скоро това с напикаването. Моята си казва там, а на обяд по принцип се напикава и е с памперс. Днес за пръв път ще се пробват да я успиват. Сърцето ми се е свило, много ми е притеснено. Там с толкова много деца на едно място, не знам дали изобщо ще заспи. Очаквам около 13ч да се обадят ако не иска да спи, и тогава не знам какво ще правя. Сега все още мога да я вземам на обяд, но като тръгна на работа е абсурд.

Общи условия

Активация на акаунт