Юлски бебета - тема 33

• 58 095
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
  • Варна
Скарлет, не се притеснявай. Те в началото госпожите обръщат повече внимание на новодошлите и ще я приспят някакси сигурно.
Пък и да не успеят днес, в скоро време ще успеят, като посвикне още малко.

# 661
  • София
Скарлет, пиши как е минало, стискам палци!
Верабел, а вие как решавате въпросът със свекърва ти като пътувате?
Пине, в отговор на твоят коментар за двете деца и фалитите, искам да ти кажа, че аз като се замисля, че някой ден и втората ще тръгне на училище, ми става лошо…. И това при положение, че голямата учи в държавно. Вчера само са тетрадки, подвързии и папки съм дала 60лв. Остава да дам за помагала /около 120/, учебници /англ. И руски около 100лв/, добре, че няма нужда от дрехи и разни канцеларски пособия, че сумата щеше да порасне главоломно….. Ужас.

# 662
И аз на екскурзия не си го представям, но на почивка ол инклузив смятам.

2.5 годишна в Мексико, да. Най- хубавата ми почивка. Виж ми албума във ФБ. Тази година с 2 деца.

Скарлет, свикват. Ние се притесняваме повече от тях. Възможно е да спи, възможно е да прескача в началото. Нагласят се с времето.

# 663
Ники, на мен не ми излиза такъв албум  Thinking  С удоволствие бих го видяла!

Джине, тогава ще трябва да спрем да ядем, аз това си го знам.... Гледам да не мисля от сега.

# 664
Пуснах ти го на съобщение.

# 665
Не стана номера със спането, ревала до откат, викнаха ме да я прибера, рева още 1 час у нас, че не иска да си ляга, накрая някак я прилъгах, но сега от толкова рев е с прегракнало гърло  ooooh! Какво ще я правя като тръгна на работа идея си нямам.
На ръба на нервна криза съм
Скрит текст:
, мисля си, че ще запаля апартамента и ще се приключи този кошмар с новонанесли се студенти до нас. От 11 до 1 през нощта е денонощен купон, ако спрат музиката, то свикрат с уста като на стадиона, крещят, трескат вратите, щом излязох към 19, те не ми отвориха, но аз вече крещях  Embarassed в коридора, направо не издържам вече. Нито полиция ги стресна, нито нищо.

# 666
Леле Скарлет,тия студенти не завършиха ли?СПомням си,че се оплакваше от тях още като бяхме бременни с юлчетата  newsm78 егати и несъобразителността.Ужас..

Последна редакция: ср, 16 сеп 2015, 20:48 от Achilea Milefolium

# 667
  • София
Скарлет, скоро имах проблеми с едни дебили, които близо месец ремонтираха покрива си между 2 и 4 следобед, вдигаха невъобразим шум и не им пукаше от молби, полиция и т.н. В крайна сметка една мила жена от 112 ми каза какъв е редът: подава се жалба ( с входящ номер, както си му е редът) на "кварталния" или направо в Районното. След като се обработи жалбата ( дават ти номер и име за контакт, да си следиш развитието) отиват на място и предупреждават официално нарушителите. След това на всяко твое обаждане на 112 или на дежурния номер във вашето РПУ, се праща патрулка и започват да хвърчат глоби. На първо място е жалбата, без нея е почти безсмислено. При нас подейства още денят, в който подадохме жалба, най-много на следващия да е било, не помня. Спряха да шумят, но им се изсипаха двама полицаи, които освен за шума са им правили проверка на всякакви документи около строежа. Пробвай така, дано има ефект.

Ние навсякъде си ходим с децата, винаги е било така. Няма на кого да ги оставим и пътуваме винаги с тях. Аз съм ходила веднъж сама за две вечери в Белград на концерт, също на една сватба в Пазарджик ходихме двамата веднъж, липсвахме една вечер. Това е за последните 6 години. Толкова много сме свикнали, че даже не си и представям да отида на почивка без тях. Малкото беше на 1 месец когато го заведохме за пръв на море, само на палатка него още не сме го водили, а голямото има няколко палатки в бебешка възраст докъм 2 годишен. Бременна също си пътувах доста, най-сериозното ми пътуване беше 12 часа до след Атина с кола в седми месец- заслужаваше си отеклите крака цялата почивка  и комфорт, които имах там.

# 668
Ахи, те онези когато бяхме бременни, бяха над нас, изнесоха се в края на уч. година и се приключи, миналата година и тази са някакви момиченца, нямаме проблеми с тях, но до нас живееше едно момиче, което беше племенница на собственика, но взе че се ожени някъде си, и сега дадоха апартамента под наем на едни идиоти от специална порода. Всяка сутрин спят до 11, когато се надигат и купонясват до към 1 през нощта. #Crazy само дето спират музиката към 22, но то ми е достатъчно че дуднат и се хилят до никое време, ей сега дойдоха поредната порция гости.
Терп благодаря ти много   bouquet още утре ще ида до РПУ-то, отделно че мъжа ми успя да издири собственика, който отказа да ги изгони, но поне утре ще е в града и уж ще му се обади да се видят лично.
Охх, и това дете не заспива, то и аз трудно ще заспя с купон на главата де  #2gunfire

# 669
  • София
Scarlet, дано намерите някакъв изход от тази ситуация в най-скоро време!
Джине,
Скрит текст:
за сега, ако са кратки пътуванията /петък-неделя/ й оставяме храна, мм й слага фотьойл в коридора и се обаждаме сутрин и вечер, ако не вдигне тръгваме към вкъщи.  Ако е за четири дни молим сестра й или майка ми да я навестят. За морето наехме жена, която идваше всеки ден за два-три часа без неделя. Тогава идваше сестра й. За сега става този вариант /докато може да ходи макар и много трудно/, въпреки че вчера и днес падна. Миналата година имаше един месец, в който всеки ден падаше поне по веднъж. И аз я вдигах и мм ми казваше, "че сигурно е настинала". Накрая на месеца получи инсулта. Сега вече, когато падне се обаждам на мъжа ми и му казвам: "Майка ти падна, ела я вдигни". След като не взе никакви мерки,въпреки всекидневните й падания, а и тя не се замисли, защо аз да се занимавам с нея и с триста зора да я вдигам  и да се чудя какво да го правя Ясен през това време.

# 670
След жалбата в полицията, сега собственика на апартамента се обаждал на ММ псувал го, крещял, че ние сме тези, които вдигаме чалга купони, но сме обвинявали неговите момчета  Shocked явно ще се окаже див и бесен петричанин този #2gunfire

# 671
... крещял, че ние сме тези, които вдигаме чалга купони, но сме обвинявали неговите момчета  Shocked ...
Най-вече В., нали?

Добре бе Скарлет, на другите ви съседи не им ли пречи? Те какво си траят? Ако и другите се оплачат, вече нищо не може да ви каже.

# 672
Повечето са студенти, едната не е де, работеща е тази под тях, но под наем и не й се разправяло, другата, която е под нас е измислила, да спят всички в хола, за да си нямат разправии  ooooh! само ние сме се заинатили да спим по леглата в спалнята, а те всъщност са точно до нас. Всичко друго очаквахме, ама не й да заплашва вместо да се засрами. В България нали знаете масово важи "преклонена главица, сабя не я сече". Дано стане някакво чудо, и вземе да им писне на тези момчета и се изнесат сами  Praynig сега поне 4 дена са почивни и няма да са тук. Мога да си легна и в 22ч ако искам  Crossing Arms

# 673
  • София
Леле, Скарлет, това не съм очаквала като развитие!Съжалявам, че те подкукуросах да се оплачеш, от друга страна не може пък все да си мълчим за всичко.  На твое място сега бих започнала да викам полиция за всеки шум в часовете, определени за почивка. Виж при вас кои са тези часове и не ги жали. Полицията не спи, не яде пасти и чува шумотевиците от кой апартамент идват. Ако сега си замълчите съвсем абсурдна ще стане ситуацията, да се чувствате неудобно в собствения си дом.
А съседите, които се местят по стаите и си траят не мога да ги разбера, наистина.

# 674
Ми, Терп, тя Скарлет го е казала - "преклонената главица...". Тоя ако е някой див балкански субект и не искат да се разправят с него...Може да ги е страх хората. То за да се преборят с него, явно трябва да се обединят всички и да вземат мерки, ама то в днешно време от българи обединение да чакаш е  като да чакаш от умрял писмо... малко вероятно е да го дочакаш. Скарлет, а там домоуправител нямате ли? То вярно, че на никой не му се нагърбва с такава длъжност, ама като се е заел, да вземе да си изпълнява задълженията...

Общи условия

Активация на акаунт