Булката, Кармата и Щастливи пътеки - разходка из индийските библиотеки ~Тема 18

• 106 342
  • 748
  •   1
Отговори
# 90
  • на пясъка при черупките от миди
Малееее, някой гледа ли какви ги натвори Джаго  #Crazy #Crazy Joy Joy Joy ooooh!

Коригирам се...Гурата и тя влезе във филм  Joy

# 91
Гледам, гледам аз. Бабата май е в най-големия филм, горката

# 92
  • на пясъка при черупките от миди
Абе тази няма ли кой за я спре???? Егати наглото същество...да уточнял колко пари...нашите пари..нашата болница.....честно отвратително гнусно същество...

# 93
  • Prague Czech Republic
От утре ще видим Шив  newsm44 Най на края! Нямам думи за наглоста на Джагдиш и Гаури  Twisted Evil

# 94
  • София
Браво на Ананди. Как отмести Гудиата. Жалко не подхвана и нея

# 95
Малко им беше даже Naughty Ананди явно не беше закусила добре #2gunfire аз ако бях първо от мършичката щях да почна #2gunfire
Много са зле тея двамата, лика прилика са си.

# 96
  • Варна
Нямам търпение да видя утре, физиономията на Гаурата   hahaha  измаменото камилче ... Горката тя ! Както се беше понесла на мощните крила на въображението си - ще падне по задник на голия циментов под  Twisted Evil И скъпата и майчица, дето си мислеше, че дъщеричката и е ударила джакпота - и двете ще гризнат дръвцето  Mr. Green ... На щерка и ще се наложи, да изпъва каиша, че да гледа и храни, това съкровище, Джагад, понеже, след речта, дето я държа на декана, не го виждам ... Мумбай, тесен шЪ му стане  Sly

Малко им беше даже Naughty Ананди явно не беше закусила добре #2gunfire аз ако бях първо от мършичката щях да почна #2gunfire
Мед щеше да ми капне на сърцето!  Twisted Evil Най-накрая, разбра, туй момиче, че добрите обноски са хубаво нещо ... ама горчивата истина е, че просто не са за всеки !  no

# 97
Кой удари шамар на Джаго? Или така ми се е сторило?

Това име, дето казаха за следващите епизоди, че щял да идва някакъв управител, той ли е Шиф? Казаха някакво друго име, може би пълното му име, но не можах да го запомня.

Ананди най-после да си отвори устата и да каже нещо хубаво, много ме изкефи.

Искам епизодите, дето Джаго ще срещне чичото и ще разбере що за стока е любимата му жена. Сега ми е много любопитно дали Шиф ще каже нещо при появата си. Нямам търпение да разбера кой ще го дублира. Само да не е дубльора на Джаго, че постоянно ще си мисля, че той говори и ще се дразня. Дано не свърши епизода само с появата му, без да проговори, че не мога дочака до другия ден.

# 98
Да, това е Шив, а казаха цялото му име (мисля, че се казваше Шафран)
Докато Джагдиш научи всичко от чичото на Гудиа има още време.
Не се сдържах и изгледах серията, в която се срещат. Нищо, че не схванах и дума от казаното Laughing
Попаднах също така на 1078-1079серия, в която Ананди и Шив се сгодяват, а Джагдиш идва на годежа.
Ейййййй, нямам търпение да минат още 70-80епизода

Последна редакция: вт, 18 авг 2015, 19:47 от m@mmakЪти

# 99
Магико, понеже и аз се пристрастих към пътеките, като ги изгледах с руски титри, няколко пъти, за да мога да слушам гласовете на актьорите, да ти кажа, че всъщност персонаж като Анджели си е типичен символ в индийската кинематография - някакво неземно кравешко благородство, еквивалент на свещените им крави.Тя и в Пътеките, заради нейната свещенност що трупове и скандали станаха, само и само да не я осквернят с истината за гнусния й съпруг. Истината е, че това е един от малко динамичните им романтични филми с много добър актьорски състав и чудесна музика. Всеки ден си слушам саундтеците от филма, а те са повече от 2 и са много хубави. Раба ве-е-е то е най-често срещаното, но и Тери-Мери- мери тери , и Ракхата... , че и песен възпяваща Арнав и Куши са изфабрикували. , аз харесвам много и Лелята с Чао-чао- Бай бай. Що се отнася до индийките - наистина героините са им предимно от средната класа  и не са нито еманципирани, нито свикнали да протестират и да се борят за правата си. Познавам много такива индийки, които макар и образовани, макар и печелещи повече от мъжете си, са под тежко командорене от свекърва и съпруг. Някои от тях разполагат със съвсем малко джобни пари или въобще не разполагат с такива, а банковите им карти се държат от съпрузите им. И не са само хиндуистки, а и християнки има сред тях. Това е повече културелно-битова особеност, отколкото религиозна. И забележете Индоия е една от малкото страни, в които не се казва какъв е пола на бебето, за да не се абортират женските бебета.

# 100
Не се сдържах и изгледах серията, в която се срещат. Нищо, че не схванах и дума от казаното Laughing
Попаднах също така на 1078-1079серия, в която Ананди и Шив се сгодяват, а Джагдиш идва на годежа.

Да, точно така Шавран казаха но и аз не разбрах, че е Шив. Според мен само ще се появи но няма да говори. Те винаги обичат да протакат важните неща, та и това ще оставят за на другия ден. Аз не чух някой да удря шамар на Джаго. Бубулина явно ти се е сторило така. Ананди обаче искам все в такава светлина да я виждам. Чак се накара и на Баба си и свекър си. Не мога да разбера само едно, че нодителите и също откакто Багото се разкрещя на Джагдиш, повече не я потърсиха нито веднъж нито тя, нито Казан. Много ми е странно това нещо.

# 101

И...аз ...и не веднъж,а поне 10-на пъти...и следващата ,и по следващата...много "романтична " среща... #Crazy Joy Joy Joy...и...Шив е областен управител...а пък Калото...веднага го позна...а пък в следващите серии ,умрях от смях  rotfImao rotfImbo rotfImao...голяма фога е това бабе...как само се мъчи да ги събере и търчи подир Шив...щура работа...все едно тя шъ съ жени за негооо... Joy Joy Joy

Ха...сега ,Добра ви вечер ,момичета. Hug

# 102
  • София
Кой удари шамар на Джаго? Или така ми се е сторило?

Това име, дето казаха за следващите епизоди, че щял да идва някакъв управител, той ли е Шиф? Казаха някакво друго име, може би пълното му име, но не можах да го запомня.

Ананди най-после да си отвори устата и да каже нещо хубаво, много ме изкефи.

Искам епизодите, дето Джаго ще срещне чичото и ще разбере що за стока е любимата му жена. Сега ми е много любопитно дали Шиф ще каже нещо при появата си. Нямам търпение да разбера кой ще го дублира. Само да не е дубльора на Джаго, че постоянно ще си мисля, че той говори и ще се дразня. Дано не свърши епизода само с появата му, без да проговори, че не мога дочака до другия ден.

Ананди  му удари шамар и така завърши. Утре ще обявят появата на Шив и в четвъртак е появата му

# 103
  • София
Здравейте момичета, моля да ми пуснете линк къде гледате на руски,
че съм си загубила всички линкове за сериала.

Малката булка имам предвид!
Благодаря предварително.   bouquet  bouquet  bouquet

# 104
Е, значи все пак не ми се е причуло, пък и то бая силно прозвуча.
Мерси за разяснението.

Аз очаквам с появата на Разврати да се появи и Зиза.

Общи условия

Активация на акаунт