Булката, Кармата и Щастливи пътеки - разходка из индийските библиотеки ~Тема 18

• 106 341
  • 748
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Хахаха дааа, горкия Арнав като го чуе и направо настръхва. Аз тъкмо си преработвам клиповете та да си преглеждам моментите само с тях, да не превъртам разни шиямовци и лелите с техните "боже мои" и "здравей здравей чао чао", та съм на момента когато Куши се беше навряла в гардероба и размишляваше как така Арнав и Арав си приличат. След това ще си изрежа и епизодите на бг само с моментите на Куши и Арнав и ще стане само тяхната история, та ако някой иска да свирка.

# 76
Да с НК става още по забавно, но и с Куши не може да се скучае. Макар след сватбата на Акаш и Паял да настъпва един тъжен за нея период, той отново е изпълнен с голяма доза комични ситуации, които в повечето случаи, както и тъжните се превръщат в познатото ни вече "Rabba ve....Rabba ve...." Heart Eyes, така че не унивайте ще има сълзи, смях и  Heart Eyes. Например когато Куши решава, че ще превземе наполовина стаята, леглото, гардероба и басейна на Арнав, та нали все пак е г-жа Райзада и всичко негово е наполовина нейно. Когато пере в басейна и Арнав се ядосва и казва, че водата се е замърсила, а тя му отвръща, че в неговата половина е чиста Joy.
Ехххх, искаше ми се този сериал да няма край, но уви....

Тъжния период за Куши започва в момента на женитбата и с Арнав и завършва в момента, в който тя решава да си извоюва това, което и се полага като съпруга на Арнав. След този период, комедията започва с нова сила.  Wink
Едно не мога да проумея само, как така тези индийци се отказват от децата си с лека ръка, когато направят някаква "непростима" според разбиранията и традициите им грашка? Как съпруга може да се държи със съпругата си като с парцал, а тя две не може да му каже?
Не мога да си представя в 21 век, някой да ме затвори на терасата като куче, или да ми държи господарски тон все едно съм му робиня от 16-17век. Е това отношение към жената на сценаристите няма да им го простя! Twisted Evil

# 77
  • Варна
Ехоо! кО става тука?! ... Къде сте?!  Thinking Аз очаквах купонът по оплюването на Гаурито и Джагдиш да е в разгара си!  Mr. Green
Днес просто надминаха себе си и счупиха всички рекорди по наглост, поставени до момента, от самите тях! ... Респект! Не очаквах, че е възможно!  Twisted Evil

Пхаххахахаха, този път наглостта на Гурата ме хвърли в тъча. "Нашата" болница хаххахха, тя къде се слага, нищо не е нейно, дори и дипломата й я платиха.
И кога казвате, че това отвратитно създание ще се разкара?
P.S. И все още си отглежда бакенбардите.
И най-важното е, колко твърдо и не-по-ко-ле-би-мо си вярват (че са в правото си ... че искат нещо справедливо ... че имат най-благородни намерения!  ooooh! ), а са и много убедени, че законът е зад гърба им, на тяхна страна - искали били, миличките те, това, което им се ПОЛАГА ПО ЗАКОН !  Божкейейей!! ... Абе, как взеха тез`изпити по медицина, кЪт са тоооолкоз дебилни, тия,двамата?! Колко пъти, кой ли не, им обясни, че ПО ЗАКОН, на Джагдиш му се полага затвор ... пандиз ... дранголник ... Не!!! Те си знаят тяхното!  #Crazy

Възхитих се на Сунитра! Аз,на нейно място... щях да омета пода с Гаурата, пък ако ще да се прочуя!  Rage

# 78
  • на пясъка при черупките от миди
Ехоо! кО става тука?! ... Къде сте?!  Thinking Аз очаквах купонът по оплюването на Гаурито и Джагдиш да е в разгара си!  Mr. Green
Днес просто надминаха себе си и счупиха всички рекорди по наглост, поставени до момента, от самите тях! ... Респект! Не очаквах, че е възможно!  Twisted Evil

Пхаххахахаха, този път наглостта на Гурата ме хвърли в тъча. "Нашата" болница хаххахха, тя къде се слага, нищо не е нейно, дори и дипломата й я платиха.
И кога казвате, че това отвратитно създание ще се разкара?
P.S. И все още си отглежда бакенбардите.
И най-важното е, колко твърдо и не-по-ко-ле-би-мо си вярват (че са в правото си ... че искат нещо справедливо ... че имат най-благородни намерения!  ooooh! ), а са и много убедени, че законът е зад гърба им, на тяхна страна - искали били, миличките те, това, което им се ПОЛАГА ПО ЗАКОН !  Божкейейей!! ... Абе, как взеха тез`изпити по медицина, кЪт са тоооолкоз дебилни, тия,двамата?! Колко пъти, кой ли не, им обясни, че ПО ЗАКОН, на Джагдиш му се полага затвор ... пандиз ... дранголник ... Не!!! Те си знаят тяхното!  #Crazy

Възхитих се на Сунитра! Аз,на нейно място... щях да омета пода с Гаурата, пък ако ще да се прочуя!  Rage

Лорчееее, айде бе жена, от кога те чакам да метем заедно Гурата. Пуууу, а какво ще кажеш за репликата й към Сумитра?  #Crazy наглоооооуууу тъпоооу чак заоблено  ooooh!

# 79
  • Варна
Аз нямам думи относно двойката Джагат-Гаури. Заради тях си правя почивка, че нещо ми накъртиха. С нетърпение чакам сериите с Шив.

# 80
  • Варна
Лорчееее, айде бе жена, от кога те чакам да метем заедно Гурата. Пуууу, а какво ще кажеш за репликата й към Сумитра?  #Crazy наглоооооуууу тъпоооу чак заоблено  ooooh!
Репликата на Гаурата - ясна работа! Наглост за учебник! ... Но поведението на Сумитра ме изпълни със ... смесени чувства, както се казва  Wink ... Да не беше хукнала след Джагдиш, с явно умолителен тон и да не му беше дала шанс да си изнесе задника по тоз`триумфален начин - щях да кажа: БРАВО! ... Ама с това "пропукване", просто развали ефекта от хубавия шамар, дето му го откърши преди това и донякъде щеше да компенсира разочарованието ми, ако беше докопала Гаурата, че да я пооскубе малко ... Е, щеше да падне под нивото си, по тоя начин ... ама тя, така или иначе, падна, като хукна след Джагдиш... Като ще е гарга, поне да беше рошава!  Mr. Green ... а и Гаурата щеше да си тръгне с префасонирана фризура  newsm48 Все щеше да е нещо! ... Малка утеха, до следващия епизод  Rolling Eyes

# 81
Лорче, и аз не можах да разбера защо Сумитра хукна след Джаго. Сякаш се канеше със сълзи в очите да му се моли. Ужас! Пълно унижение и то пред Гурата.
Той беше решил да им натрива носовете за да се доказва пред любовницата си. Жалко че не я чу как казва на майка му, че този рунд тя го е спечелила. Той горкия си мисли, че е мъжа в тази връзка и не вдява как му дърпат конците дуо Гадури и мама. 

# 82
  • Варна
Лорче, и аз не можах да разбера защо Сумитра хукна след Джаго. Сякаш се канеше със сълзи в очите да му се моли. Ужас! Пълно унижение и то пред Гурата.
Тя (а и всички останали) се притесни, че с отказа си от развод, Джагдиш ще провали новия брак на Ананди, понеже много им хареса кандидата - изпаднаха в паника, че ще го изтърват   Wink ... Много глупаво ... Първо на първо,изобщо не беше сигурно (а според мен, почти беше сигурно обратното!) че Ананди ще иска да се омъжи повторно - утайката от любовта към Джагдиш може да я измие само и единствено нова любов, а нейните "рецептори" за мъже,все още са блокирани от тоз`задник ... Брак без любов само би влошил нещата-как не го проумяват?!  Crossing Arms Второ на второ, трябваше, чисто и просто да "разстрелят" Джагдиш, като му припомнят (понеже помни, май, само пет минути!  smile3560 ), че само една дума на Ананди го дели от пандиза и да приключат темата ... Ама ако героите действаха, както е логично, откъде сценаристите щяха да изсмучат толкоз серии?!  Mr. Green

Последна редакция: вт, 18 авг 2015, 00:23 от Lora-Di

# 83
В момента по БТВ Синема дават "Казвам се Кхан" със Шарук Кхан и Каджол. Хубавото е, че е с дублаж, а не със субтитри.  Grinning Можете да гледате и повторенията.  Wink

# 84
  • София
В момента по БТВ Синема дават "Казвам се Кхан" със Шарук Кхан и Каджол. Хубавото е, че е с дублаж, а не със субтитри.  Grinning Можете да гледате и повторенията.  Wink

Снощи свърших тази работа Hug мноого ми хареса Hug Hug Hug

# 85
какво стана в Кармата днес? Нещо интересно?

# 86
Angun, на мен в Кармата днес ми направиха впечатление две неща. Първото, че Чанда хвана Тапася, че нещо крие. Ратхот беше пратил подарък на Тапася и го прие Чанда и по уклончивите коментари на куриера и на Тапася тя се досети, че има нещо.
Другото нещо е един разговор между Ичха и Тапася, в който Тапася живо обясняваше Виир колко е щастлив за бебето и как мило ѝ говорил, а Ичха директно я разобличи и я заби с коментари от типа "Толкова ли ти харесва да лъжеш" и "Виир всяка вечер ми напомня как ти си само майката на детето му и нищо повече, държи се мило с теб само заради това" и т.н.
Другите неща ми бяха по-второстепенни. Simple Smile

# 87
  • Хасково
Ами общо взето нищо съществено.Бащата на Виир насмете едно хубаво Гунванти,че предпочита Тапася пред Ичха.Тя каза,че не я интересуват нито една от двете ,а само внука и.Ратхор пак изпили нервите на Тапася като и  се обади  да я пита как е минал прегледа  и ,че я кани на сватба всъщност тяхната сватба и е изпратил подараци  и поканата за сватбатаИчха пак умуваше защо и се случвало всичко това от една страна с Тапася от друа със Сачи.Горе долу е това в общи линии,аз го гледам предимно в нета, а по тв само за да видя някой момент с превод и то предимно Ратхор  и Тапася,че те са ми по интересни.

# 88

Снощи свърших тази работа Hug мноого ми хареса Hug Hug Hug

Страхотен филм.  Peace И за мен хората се делят на добри и лоши. Не ги деля нито по раса, нито по религия, нито по националност или каквото и там да било.  Peace

# 89
  • на пясъка при черупките от миди
Малееее, някой гледа ли какви ги натвори Джаго  #Crazy #Crazy Joy Joy Joy ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт