, така че не унивайте ще има сълзи, смях и
. Например когато Куши решава, че ще превземе наполовина стаята, леглото, гардероба и басейна на Арнав, та нали все пак е г-жа Райзада и всичко негово е наполовина нейно. Когато пере в басейна и Арнав се ядосва и казва, че водата се е замърсила, а тя му отвръща, че в неговата половина е чиста
. 
Аз очаквах купонът по оплюването на Гаурито и Джагдиш да е в разгара си!
), а са и много убедени, че законът е зад гърба им, на тяхна страна - искали били, миличките те, това, което им се ПОЛАГА ПО ЗАКОН ! 
Аз очаквах купонът по оплюването на Гаурито и Джагдиш да е в разгара си!
), а са и много убедени, че законът е зад гърба им, на тяхна страна - искали били, миличките те, това, което им се ПОЛАГА ПО ЗАКОН ! 

наглоооооуууу тъпоооу чак заоблено
наглоооооуууу тъпоооу чак заоблено
... Да не беше хукнала след Джагдиш, с явно умолителен тон и да не му беше дала шанс да си изнесе задника по тоз`триумфален начин - щях да кажа: БРАВО! ... Ама с това "пропукване", просто развали ефекта от хубавия шамар, дето му го откърши преди това и донякъде щеше да компенсира разочарованието ми, ако беше докопала Гаурата, че да я пооскубе малко ... Е, щеше да падне под нивото си, по тоя начин ... ама тя, така или иначе, падна, като хукна след Джагдиш... Като ще е гарга, поне да беше рошава!
Все щеше да е нещо! ... Малка утеха, до следващия епизод
... Много глупаво ... Първо на първо,изобщо не беше сигурно (а според мен, почти беше сигурно обратното!) че Ананди ще иска да се омъжи повторно - утайката от любовта към Джагдиш може да я измие само и единствено нова любов, а нейните "рецептори" за мъже,все още са блокирани от тоз`задник ... Брак без любов само би влошил нещата-как не го проумяват?!
Второ на второ, трябваше, чисто и просто да "разстрелят" Джагдиш, като му припомнят (понеже помни, май, само пет минути!
), че само една дума на Ананди го дели от пандиза и да приключат темата ... Ама ако героите действаха, както е логично, откъде сценаристите щяха да изсмучат толкоз серии?!
Можете да гледате и повторенията. 
мноого ми хареса
Можете да гледате и повторенията. 
мноого ми хареса

И за мен хората се делят на добри и лоши. Не ги деля нито по раса, нито по религия, нито по националност или каквото и там да било.
Препоръчани теми