Булката, Кармата и Щастливи пътеки - разходка из индийските библиотеки ~Тема 18

• 106 340
  • 748
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Днес Индия празнува Ден на независимостта.

# 61
Да им е честита!

Аз не гледам Булката, но тези серии със Шив ще ги гледам. Mr. Green

# 62
  • Варна
А тази седмица ли Ананди ще сънува Шив.

# 63
Отдавна не съм чела и сега се връщам в старата тема да ви дочета, но ми прави впечатление, че за всичкото време докато е разделена с Джаго, Ананди нито веднъж не звънна на родителите си...иначе селото щяла да спасява  ooooh!

# 64
така е, тя го обяснява, че ако им била звъннала, те щели да разберат, че тя страда, а пък тя не искаше те да разберат

# 65
Колко е отвратителен този Шиям, че направо да не повярваш... А пък останалите така му гледат в устата, се едно мед му капе... Анджали да я ожали човек, може ли да е такова безгръбначно същество. А и Куши, защо трябва толкова да страда? Нали не го обича и не искаше да се жени за него... Сега е свободна, какво има да страда, чак па да си спомня всичките моменти с него!? А да му спасява живота, това изобщо на нищо не прилича

# 66
От скоро започнах да гледам Пътеки към щастието и Сияйна луна. Куши и Арнав са големи сладури Heart Eyes Дарья този Шиям ми е толкова противен, че ми идва да се пресегна през екрана и да го удуша. Като видях откъса към следващата серия тоя новия (втория Викрам от Светлината) не знам как се представи ама много ми е забавен и подозирам, че с Куши ще си допаднат и двамата са луди глави Joy А Арнав май ревнува.

# 67
  • Варна
Здравейте!

Реших да се присъединя към вас, заради любимият си филм "Пътеки към щастието". Гледала съм го целият на руски език няколко пъти и продължавам да си пускам любими моменти, а те са много. Въпреки това с нетърпение очаквам сериите на български език. Страхотен филм, не е натоварващ и с голяма доза хумор.
Не съм чела другите теми, само тази и не искам да повтарям нещо. Видях в тази тема нещо за спирането на сериала. Само ще споделя, че причината да спрат сериала и той да завърши така е напускането на Барун Собти. Ако искате повече инфо за сериала и събитията около него, мога да предоставя линкове, но на руски език. Същото така и линк, към сериите с руско озвучаване.

В следващите серии се появява Ен Кей (НК) и да, доста ще си паснат с Куши. Той проявява интерес към, нея и го показва. Куши вижда, че на Арнав не му е приятно когато тя е с НК и нарочно прекарва повече време с втория. Това кара Арнав да ревнува и така осъзнава чувствата си към Куши.
Куши и Арнав са страхотни.

Гледам също и Сияйна луна. На руски съм гледала доста серии напред и също е много интересен филм.

С руски субтитри има един филм с участието на Саная Ирани - Цвета страсти. Също е много интересен филм. В него Саная играе индийско момиче, а по-късно като съвременно момиче, живяло дълго време в САЩ, което се завръща в Индия. Филма го превеждат и на бг, но много бавно. Ако желаете ми пишете за да ви дам линк.

Извинявам се, че стана така дълъг поста ми!

# 68
Шив трябва да се появи края на тази седмица или началото на другата.

Тази седмица в Малката булка : Джагдиш отказва да се разведе с Ананди.

Ананди и Джагдиш стигат до крайности в Малката булка, той отказва да се разведе с нея.
Изключително напрегнати моменти между любимите герои в Малката булка,ще видят тази седмица зрителите. Ананди и Джагдиш са на крачка от развода,когато той решава, че няма да я освободи от себе си.
Бракът на двамата се превръща в търговия. Под давлението на Гаури, Джагдиш настоява да му се даде неговия дял от наследството, за да основе своя болница. Бейрон и Калияни не знаят истинската му цел, но са изумени от поведението му.
Междувременно главата на семейството решава да обвърже Ананди с нов мъж.
Тя урежда венчавката й с Пратеш, но без да я пита. Научавайки за годежа, Джагдиш побеснява. Той нахлува в дома на семейството в деня на годежа и заплашва, че ако не му дадат  наследството, няма да даде развод на Ананди. Бейрон и Калияни са бесни, а семейството на Пратеш се отказва от венчавката с Ананди. Те напускат дома на фамилията, докато Сумитра и
останалите са съсипани и засрамени от поведението на сина си.

След проваления годеж на Ананди, двамата с Джагдиш се скарват и тя го зашлевява. Бесен, той й заявява, че никога няма да й даде развод. Ананди го заплашва, че ще подаде жалба срещу Гаури, както и за това, че се е оженил без нейно съгласие втори път.
Гаури е разстроена и изключително уплашена, че съпругът й няма да се освободи от първата си жена. Тя успява да го убеди да приеме развода и да се раздели с нея.

След подписването на документите, Ананди затъва в работа. Тя научава, че на панаира в Джетсар ще получи награда за заслужил кмет, за която ще дойде и областния управител… Дали това няма да се окаже съдбоносна среща за нея… Със Шив.

# 69
Оооооо нямам търпение да стане 16,30ч. Тази седмица ще е много, много интересна за Малката булка Laughing

# 70
  • на пясъка при черупките от миди
Пхаххахахаха, този път наглостта на Гурата ме хвърли в тъча. "Нашата" болница хаххахха, тя къде се слага, нищо не е нейно, дори и дипломата й я платиха.
И кога казвате, че това отвратитно създание ще се разкара?
P.S. И все още си отглежда бакенбардите.

# 71
  • София
Колко е отвратителен този Шиям, че направо да не повярваш... А пък останалите така му гледат в устата, се едно мед му капе... Анджали да я ожали човек, може ли да е такова безгръбначно същество. А и Куши, защо трябва толкова да страда? Нали не го обича и не искаше да се жени за него... Сега е свободна, какво има да страда, чак па да си спомня всичките моменти с него!? А да му спасява живота, това изобщо на нищо не прилича

Даре  Hug да ти кажа хич не я жаля Анджали  Laughing именно заради Шиям и манията и по него. Иначе за мен сестричката е сивият кардинал в сериала Peace  А Куши  въпреки всичко страда мълчаливо, защото все пак има провален годеж. А и нали я представят като момиче възпитано в много висок морал и ценности, а той майсторски ги лъжеше доста време  Mr. Green за това може би дават спомените и с него. Доста си поблъска и главата как да стане, хем да издаде Шиям...и  Анджали да не е наранена ooooh!, и за капак да не провали годежа  на Паял Peace при една провалена сватба вече. Не по нейна вина, но все пак  Wink Като цяло си е дразнещо, спор няма. С появата на НК става още по-забавно Laughing

Ани  Hug Magdi  Hug

# 72

Анджали хич не е за жалене. Тя е толкова заблудена, че повече от това няма накъде.  Crazy
Относно Куши, не мисля, че тя страда толкова за Шиям като годеник, отколкото за това, че бе излъгана от човек, на който мислеше, че може да има доверие, а моментите, които си спомняше, бяха просто, за да навърже ситуацията. И не мисля, че има нормален човек, който с лека ръка би оставил някой да умре пред очите му, колкото и да го е лъгал и мамил.
Иначе купона с Ен Кей предстои. Голям смях пада с него. Laughing А и тези серии са заредени с много феромони между Арнав и Куши,  Heart Eyes докато не дойде сватбата на Паял и Акаш. След това идва истинското страдание на Куши.  Sad

# 73
  • Варна
Да с НК става още по забавно, но и с Куши не може да се скучае. Макар след сватбата на Акаш и Паял да настъпва един тъжен за нея период, той отново е изпълнен с голяма доза комични ситуации, които в повечето случаи, както и тъжните се превръщат в познатото ни вече "Rabba ve....Rabba ve...." Heart Eyes, така че не унивайте ще има сълзи, смях и  Heart Eyes. Например когато Куши решава, че ще превземе наполовина стаята, леглото, гардероба и басейна на Арнав, та нали все пак е г-жа Райзада и всичко негово е наполовина нейно. Когато пере в басейна и Арнав се ядосва и казва, че водата се е замърсила, а тя му отвръща, че в неговата половина е чиста Joy.
Ехххх, искаше ми се този сериал да няма край, но уви....

# 74
  • София
Няма място за униване Laughing Куши  с нейното "съпруже мой" по едно време ме караше да се заливам от смях hahaha и почти веднага в първите дни след сватбата  със забавният Холи който имаха, на който си признаха  какви пеперудки им пърхат и на двамата и след това уж забравиха всичко, заради бханга Wink .......много са  забавните моменти  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт