Дарья този Шиям ми е толкова противен, че ми идва да се пресегна през екрана и да го удуша. Като видях откъса към следващата серия тоя новия (втория Викрам от Светлината) не знам как се представи ама много ми е забавен и подозирам, че с Куши ще си допаднат и двамата са луди глави
А Арнав май ревнува.
да ти кажа хич не я жаля Анджали
А Куши въпреки всичко страда мълчаливо, защото все пак има провален годеж. А и нали я представят като момиче възпитано в много висок морал и ценности, а той майсторски ги лъжеше доста време
, и за капак да не провали годежа на Паял
при една провалена сватба вече. Не по нейна вина, но все пак
Като цяло си е дразнещо, спор няма. С появата на НК става още по-забавно
Magdi

докато не дойде сватбата на Паял и Акаш. След това идва истинското страдание на Куши. 
, така че не унивайте ще има сълзи, смях и
. Например когато Куши решава, че ще превземе наполовина стаята, леглото, гардероба и басейна на Арнав, та нали все пак е г-жа Райзада и всичко негово е наполовина нейно. Когато пере в басейна и Арнав се ядосва и казва, че водата се е замърсила, а тя му отвръща, че в неговата половина е чиста
.
и почти веднага в първите дни след сватбата със забавният Холи който имаха, на който си признаха какви пеперудки им пърхат и на двамата и след това уж забравиха всичко, заради бханга
.......много са забавните моменти Препоръчани теми