Булката, Кармата и Щастливи пътеки - разходка из индийските библиотеки ~Тема 18

• 106 337
  • 748
  •   1
Отговори
# 30
Боже какъв сериал! Shocked Само като ви чета и се радвам, че не съм гледала и една серия от него. Mr. Green

# 31
Булката определено ми харесва повече, като идея и сюжет.В Моята Карма само Тапася ми остана сравнително интересен образ и този Ратхор или както се казва, той ми харесва Simple Smile
А напоследък гледам и Ритъмът на мечтите, някак ми е разтоварващ, не съм му гледала началото и ако са имали много любовни драми, но сериите в момента са тип "прецакай другарчето в къщата", което ме устройва. Малко в повече са им моментите, в които се гледат тъпо, но се преживява...

# 32
Булката определено ми харесва повече, като идея и сюжет.В Моята Карма само Тапася ми остана сравнително интересен образ и този Ратхор или както се казва, той ми харесва Simple Smile
А напоследък гледам и Ритъмът на мечтите, някак ми е разтоварващ, не съм му гледала началото и ако са имали много любовни драми, но сериите в момента са тип "прецакай другарчето в къщата", което ме устройва. Малко в повече са им моментите, в които се гледат тъпо, но се преживява...

Булката след време също започва да става тъп, защото убиват втория мъж на Ананди а тя остава вдовица с 2 близначета и 1 осиновено. Отвличат дъщеричката и, омъжват я съвсем малка и сюжета започва да се върти около нейната история тоест повтаря се историята на майка и, поне това са разказвали. Не знам сега до къде са стигнали. Явно на никой не му е интересно да гледа защото никой не разказва.

# 33
Днес пропуснах серията, т.е. загледах само началото - какво стана със сватбата? Гледах до момента, в който всички се бяха събрали и свекърът на Сугна обясняваше какъв грях е това и обвиняваше Бейрон и сие... newsm78

# 34
Днес пропуснах серията, т.е. загледах само началото - какво стана със сватбата? Гледах до момента, в който всички се бяха събрали и свекърът на Сугна обясняваше какъв грях е това и обвиняваше Бейрон и сие... newsm78

Омъжиха ги, но и аз от начало не гледах. Когато го пуснах се разправяха, че Аша имала право на щастие и им пожелаваха да са много щастливи. По това разбрах, че вероятно са се оженили, но може и да греша, защото много малко гледах, че ми дойдоха гости.

# 35
Да, Аша и докторът се ожениха в крайна сметка. Дойдоха Ананди и сие, както и доста хора от селото и Бейрон ги пита "Кой иска да има сватба", при което хората почнаха да вдигат един по един ръка и така. Абе малко на магия стана всичко, аз се чудех защо пак ни занимават с чуждите неволи, но после разбрах. Покрай тази сватба и омъжването на вдовица Калиани се замисли за Ананди и това, че и тя не бива цял живот да е нещастна, докато Джаго си свирка в Мумбай. Та явно тази случка с Аша е била нужна, за да се вържат събитията.
Скрит текст:
За сериите напред - на мен никога не ми е било интересно да ги гледам. Първо, че нямам време да гледам и едните, и другите (та те са милиони  Mr. Green), и второ - не мисля, че ще разбера много-много, като не говоря руски.

# 36
Максимално се изкефих на Тапася днес! Ичха е едно безмозъчно същество, напълно лишено от всякаква логика. Всичките ѝ действия са абсолютно хаотични и колкото и да се стреми да направи най-доброто, накрая прави само мазало и се оплита в собствените си "бели" лъжи. А Тапася има стратегия и всяка една нейна дума беше право в целта. И на нея цялата ѝ работа е изтъкана от лъжи, но промъкне ли се и една миниатюрна истина, тя я ползва по най-добрия начин в своя полза. В действията и думите на Ичха няма и помен от стратегия.
Така е и в живота - когато искаш да скриеш нещо от някого, за да не го нараниш, обмисляш добре плана си, а не се носиш постоянно по течението с кравешки поглед и прехапани устни. И да - разчиташ на късмета си, а не се оправдаваш с кармата си. С лъжи и мазила не се оправя лошата карма, в това съм абсолютно сигурна.  Naughty
Както преди време писа Dulse, май наистина само Тапася като персонаж си струва.

# 37
Аааа най-накрая Ичхато понасмете кака си Чанда,но пак се обясняваше два часа и повтаряше едно и също ...
След като Тапася я насмете ,реши и тя да се опълчи на някой та да си го върне.Мнооогооо ме дразни Ичхато.Добро момиче е ,ама никакъв характер.Не може да се хареса на всички.Защо са я направили сценаристите такава заблудена направо се чудяяяя.В истинския живот няма такова "чудо" като нея.Вместо да устоява себе си с фактите...тя реве и подсмърча и после Тапу и виновна...

# 38
  • ГО
Гледах малко напред сериите, където се появява Шив. Наистина много интересно, малко комично и леко нелепо се появява, ама е готино.  Crazy Ама и той готин. Нямам търпение да ги гледам теи серии.

# 39
оттук нататък всички серии са интересни. Е, до определен момент естествено. Калинката е много сладка, като се опитва да сватосва Шив и Ананди. А и Шив е голяма придобивка, много е хубав и сладък, и много добре играе ролята си, направо забравяш, че това е на филм.

# 40
  • Варна
Гледах малко напред сериите, където се появява Шив. Наистина много интересно, малко комично и леко нелепо се появява, ама е готино.  Crazy Ама и той готин. Нямам търпение да ги гледам теи серии.
Аз все чакам да се появи, но имам чувството, че идва като костенурка  ooooh! Надявам се да дойде този месец  Whistling

# 41
  • София
Аз все чакам да се появи, но имам чувството, че идва като костенурка  ooooh! Надявам се да дойде този месец  Whistling

Някъде бях чела, че до края на август ще се появи. Кандидатите на сватовницата какви смешнички ще бъдат тази вечер ooooh!

# 42
Надявам се поне като се появи да каже нещо, защото ако само музика свири няма да разбера за появата му особено ако е в края на епизода, а ми се иска да знам момента в който се появява Crazy

# 43
  • ГО
Ааа Калияни още, като го видя и отбеляза колко е красив,  млад и й светнаха очите, а Васант и Бейрон и се карат, че бърза, че младежът може да е женен. Калианка си го хареса от пръв поглед.

# 44
  • ГО
Надявам се поне като се появи да каже нещо, защото ако само музика свири няма да разбера за появата му особено ако е в края на епизода, а ми се иска да знам момента в който се появява Crazy
Да, само музика е, т.е. конски галоп и цвилене, ама успяват да си кажат 2 думи. Той обаче не й казва кой е, по-късно през деня, всички разбират кой е и как се казва.

Общи условия

Активация на акаунт