Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 56

• 58 078
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
  • София
под 50 го искат ако ще има стимулация, за ец не пречи, там си зависи какви фоликули има.

# 76
Може да стартирам с блокираща края на тази седмица, има ли други като мен да си споделяме?

# 77
Здравейте и аз стартирам днес на ЕЦ. Бях на преглед на 8 ден от цикъла, има водещ фоликул 11мм в левия яйчник. След два дни съм пак на преглед и ще изследваме и хормоните. След като три пъти изпуснахме фоликула и се спука вечерта преди пункцията сега много, много се надявам този месец да не се случи пак. Стискам палци на всички, който започват сега да имат много късмет и да се получат нещата.  newsm10

# 78
Благодаря ти бамбарадамбара   bouquet Аз може и да имам някаква лека стимулация от 7 ден. Значи къс протокол при естрадиол над 50 не се започва  newsm78. Защото аз си мисля че и при естествения не е добре, т.к ще доведе до ранно покачванена ЛХ и после лоша яйцеклетка.
Ако някои има отменена процедура заради висок естрадиол моля да пише.
Герда аз може и да продължа, но още се чудя  Confused А ти на коя викаш блокираща на Прегнил или на Цетротид?
Elza85   bouquet успех и късмет

# 79
Елза, къде си?

# 80
Елза, ще те следя, че и аз пукам фоликули преди 36тия час. Видях, че си имала последния път и цитротид, пробвайте с по-ранна пункция след прегнила

# 81
Аангел, не знам какво ще бъде блокиращата инжекция, тия дни съм при док, той ще каже.
Последно юли ми каза, че ще бъда по дълъг протокол, но съм със задържан Ф, който боли.
Бях на преглед на 6 юли и тогава го видяхме.Като отида на преглед при док, ако са запазени размерите  от тогава ще попитам да ги сравним.

# 82

В клиниката в Тутракан, ти в коя клиника си?

Елза, ще те следя, че и аз пукам фоликули преди 36тия час. Видях, че си имала последния път и цитротид, пробвайте с по-ранна пункция след прегнила

До сега не е ставало въпрос за по ранна пункция, не знаех, че може. А за последния път всичко беше много точно изчислено, но усетих болка някъде към 2 през нощта, явно тогава се е спукал. При положение, че ми бяха казали, че въобще нямам овулация, тези моите фоликули направо се излагат. Simple Smile Това в кръга на шегата. А при теб колко пъти проследявахте и имаш ли пункция на ЕЦ, че аз взех да се отчайвам.

# 83
При мен фоликулът се спука буквално преди пункция на ЕЦ, преди това имам инсе на ЕЦ с прегнил и пак по-рано се спука ф-ла, но до сега не съм имала стимулация или цетротид, така че може да се променят нещата. Късмет и успех ти желая!

# 84
  • София
Благодаря ти бамбарадамбара   bouquet Аз може и да имам някаква лека стимулация от 7 ден. Значи къс протокол при естрадиол над 50 не се започва  newsm78. Защото аз си мисля че и при естествения не е добре, т.к ще доведе до ранно покачванена ЛХ и после лоша яйцеклетка.
Ако някои има отменена процедура заради висок естрадиол моля да пише.
Герда аз може и да продължа, но още се чудя  Confused А ти на коя викаш блокираща на Прегнил или на Цетротид?
Elza85   bouquet успех и късмет

7 ден каква стимулация? Лека, тежка... се почва от 2 най-късно на 4 ден

# 85
  • София
може и по -късно от 4 ден стимулация, всичко зависи какви фоликули има.
важно е да няма някой вече попораснал повечко, другите няма как да го настигнат.
високия естрадиол обикновенно за това подсказва.

# 86
  • Варна
И на мен доктора това ми каза, че се започва при естрадиол под 50. Но аз все пак съм на границата с това 44 и на 27ми пускам пак естрадиол да видим колко е паднал.
Успех на всички   bouquet

# 87
Nandin 7 ден е лимитиран цикъл или модифициран. Има различни наименования. По принцип искам напълно естествен, но не се получава при мен  Sad.

# 88
И при нас няма да е на ЕЦ-д-р Персенска вчера каза, че заради тежкия мъжки фактор ще сме ИКСИ директно.
Иначе ми каза като си взема заповедта да си запиша час между 10 и 20 ден на МЦ и да започваме.

# 89
  • София
то и ец-то е икси  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт