Февруарската дружина мина първата третина

• 31 626
  • 722
  •   1
Отговори
# 285
И аз съм в отбора на пъпчаците. Челото ми е като разкопания Руски паметник... Иначе вчера си взех Хуск от Ремедиум аптеките, 13 лв е само, както и един антицелулитен гел на Krauterhof, защото ми се появи целулит, за пръв път в живота мрън Simple Smile

# 286
  • Бургас
Здравейте на всички  Hug Относно темата с вирусите и настинките, моята Доки ми каза да пия Биозин Мама - за повишаване на имунитета. За сега съм доволна. На два пъти вечер усещам дразнене в гърлото и сутринта като стана нищо ми няма.

prikazzka значи плуването ти се отразява добре, аз още не мога да се пристръша да се топна, а морето ми е на 200 метра. Но началото на септември го обмислям  Laughing

# 287
falath и аз завъдих един целулит...не ми се погледжа.

Днес започнах да правя гимнастика за бременни, че с това лежане, не само се ошишках ами и една мекица съм станала..., а пък как се задъхвам... Ще се взимам в ръце, решила съм го!  Crazy

Скрит текст:
ММ се скъса да ми се смее, докато "спортувах". Убеден е, че днес ще ми е за пръв и последен път, ама ще види той колко съм сериозна Wink
Ако някой иска да се присъедини, ще пусна линк към сайта.

# 288

prikazzka значи плуването ти се отразява добре, аз още не мога да се пристръша да се топна, а морето ми е на 200 метра. Но началото на септември го обмислям  Laughing

Аз винаги съм била с нормално кръвно, а от известно време ми е много ниско и адски много ме боли главата. И пробвах какво ли не - тук доста момичета ме посъветваха, но нищо не помага, освен няколко глътки кока-кола, но ефектът е временен Wink и като отидох на моренце не се сдържах и се топнах още на втората сутрин, защото водата беше супер приятна... И после изненада - цял ден никакъв главобол и нормално кръвно Simple Smile така че цяла седмица си плувах по 15мин. сутрин и сега като се прибрах не знам с какво ще заместя плуването сутрин... :/

# 289
  • София
Еми ето значи отивам на море, че това главоболие....минава ми и от едно 3в1, но морето си е друго нещо!! И аз имам пъпки, но онзи ден като чух сърчицето на бебо на БХС-то всичко съм забравила..😍 Вече не повръщам и съм щастлива, но съм свалила 5 кг. Против вируси мисля за витамини и пробиотик задължително и повече плодове и почивка. Момичета препоръчвам по-малко контакти с хора и не знам ама мисля,че е време за спиране на работата. Все пак здравето на нас и бебоците е преди всичко ☺☺☺

# 290
Здравейте аз съм Ванда от  София 2-ра бременност  с термин 29.02.2016 Ще ми бъде приятно да съм част от групата Simple Smile нова съм тук и ми е още сложничко:( Предварително моля ако сгреша нещо или някъде да бъда извинена! 💋💋💋

# 291
Pepsilight, кураж миличка! Бъди силна.. С теб сме!
Добре дошли на новите мами.
Да споделя, че от понеделник се връщам на работа, като съм решила при първото неразположение да се оттегля в почивка. Да не говорим, че в петък бях на лекар вече в София и все още не е зарастнало отлепването. Слава Богу риск няма и вече съм мн по-добре. Лекарката ми разреши да се върна на работа, щом не изисква физическо натоварване. Но ме притеснява, че сме 130 човека офис и сега ще се върнат всички от море продрискани от вируса. Имам изписан Biozin mama, но пия още много неща и не смея да ги смесвам - Утрогестан, Магнерот, витамин С, но шпа, фолиева и с биозина ще стане пълна манджа с грозде... За късмет, дали защото съм с момче, кожата на лицето ми никога не е била по-чиста и сияйна, косата и ноктите също с осезаема позитивна промяна. Дано всичко да е наред за вбъдеще и на следващия преглед да кажат, че няма следи от отлепването и всичко да тече гладко.

# 292
Добре дошла Ванда и леко бременеене   bouquet
Пъпките и на мен са ми в повече, на лицето нямам ама на диколтето едни ситни ужас.

# 293
Добре дошли, нови мами  bouquet
Само на мен ли ми спряха фолиевата?  newsm78

# 294
Pepsi моите съболезнования 😯😭😔

# 295

На мен също Simple Smile и Утрогестана ми спряха, което е още по-хубаво Simple Smile

# 296
Pepsilight, моите съболезнования!  Sad

vanda , добре дошла и леко бременеене!   bouquet А ти с този термин, ако бебето вземе да се роди точно на него, хич няма да му е весело, през 4 години да си празнува nbirthday

ros4enka моята лекарка ми каза до края да си пия фолиевата....

# 297
И аз се чудех до кога трябва да се пие фолиевата киселина, понеже гледам че моята е в опаковката от 100 таблетки, та питах док. и тя ми каза че до 16 седмица се пие. Wink

# 298
Aggalia хаха дано да не е на 29 ...Божа работа Sad

# 299
  • Варна
...пия още много неща и не смея да ги смесвам - Утрогестан, Магнерот, витамин С, но шпа, фолиева и с биозина ще стане пълна манджа с грозде...

Те нямат нищо общо и като състав, и като действие. Пий си ги - засилват имунитета.

Общи условия

Активация на акаунт