Великолепният Век - Кьосем (Muhteşem Yüzyıl - Kösem) от тази есен по Star TV, №1

• 152 319
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Ти си тази която се караш, аз просто ти казах, че в този бранш се правят много промени, а ти го прие като заяждане, моето намерение на беше такова, а да ти отговоря и да те подготвя, че не винаги се случва това което казано.

# 61
Ти си тази която се караш, аз просто ти казах, че в този бранш се правят много промени, а ти го прие като заяждане, моето намерение на беше такова, а да ти отговоря и да те подготвя, че не винаги се случва това което казано.
Съжалявам, но не се опитвам да се карам с теб, нито пък се карам. Просто съвсем спокойно си изказвам мнението.

# 62

Хюлия Авшар (Мис Турция 1983) и Небахат Чехре (Мис Турция 1960 г)
Сафие Султан и Хафса Валиде Султан Wink

Grinning

# 63

Хюлия Авшар (Мис Турция 1983) и Небахат Чехре (Мис Турция 1960 г)
Сафие Султан и Хафса Валиде Султан Wink

Grinning

И двете са невероятни талантливи. На времето са били и много красиви Според мен и Небахат се справи блестящо с Валиде Хафса султан и Хюлия ще се справи още по-блестящо с ролята на Сафие Валиде султан.

# 64
Мисля, че не е необходимо да се изписват поне по две страница, за да се докаже някакво твърдение, за което няма повече от едно доказателство, защото в противен случай това е голословно твърдение. Коя е истината ще можем и сами да разберем. Въпрос на време е! А и бихме могли да вложим енергията си в нещо по-съществено от датата на премиерата, която много скоро няма да бъде тайна за никого!
Какво ще кажете, ако помогнете с някакви интересни материали, които биха обогатили нашата тема?!
 newsm78

# 65
Мисля, че не е необходимо да се изписват поне по две страница, за да се докаже някакво твърдение, за което няма повече от едно доказателство, защото в противен случай това е голословно твърдение. Коя е истината ще можем и сами да разберем. Въпрос на време е! А и бихме могли да вложим енергията си в нещо по-съществено от датата на премиерата, която много скоро няма да бъде тайна за никого!
Какво ще кажете, ако помогнете с някакви интересни материали, които биха обогатили нашата тема?!
 newsm78
Споделям мнението ти.

# 66
  • София
Борянче, БУ е права.  Peace  От опит знам, че всяка информация е предпоследна. Инфото от Стар Тв е старо, стой си от миналата година. Стар могат да решат да го пуснат на 1 октомври, но и да променят решението си в последния момент - случвало се е хиляди пъти.

Ето, и преговорите на ТИМС с Йълдъз Чааръ Атисой не са били успешни, актрисата няма да играе в Кьосем. Пак ще го напиша - журналистката Оя Доан споделя най-вярната и точна информация около този сериал. Ако искате следете нея. Тя е в близки отношения с продуцентите, няма да подведе. Ето я в Туитър - https://twitter.com/oyadogan

Добре дошли на новите момичета!  Hug Hug Hug

Сибила, имам една лична молба, както и към останалите пишещи - забелязах, че в темата са трити постове, при това поредни постове направени от един и същ потребител. Затова се въздържайте от такива, моля ви.

# 67
Зарани, просто исках да изкажа мнението си. Peace Надявам се, че не е проблем за никого.  Не искам да създавам излишно напрежение.

# 68
  • София
Ако аз мога да съм ви полезна с нещо, заповядайте. Не зная точно какво да пиша, ама... Embarassed Със сигурност, по време на самия сериал ще се включвам с коментари не само по случващото се, но и по историята и коректността й или някакви детайли и уточнения.
На мен историята на Османската империя ми е слабост още от времето, когато бях в гимназия и бях профил "история", а нашият преподавател беше изключително добър и много запален по османска история. Та така и аз се вманиачих и съм слушала дори лекции и семинари по-късно. Embarassed hahaha Не съм супер специалист, ама, ако мога да бъда полезна, ще се радвам. Hug

# 69
Европейският стил в модата изглежда предпочетен от Сафие - ако сравним роклята й, с тези на Валиде Хафса, както и бижутата...

# 70
Сибила, имам една лична молба, както и към останалите пишещи - забелязах, че в темата са трити постове, при това поредни постове направени от един и същ потребител. Затова се въздържайте от такива, моля ви.

Аз не виждам да има такава опция ИЗТРИВАНЕ НА КОМЕНТАР, за да имам такава възможност. Освен това, даже и да има - след като има право всеки да редактира поста си, би следвало да има право и да го изтрие, но пак повтарям - не виждам такава възможност.
За да си изясня тази ситуация - с изтритите постове, съм се обърнала към Модераторите за разяснение:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=840351.930

# 71
  • София
Сибила - Пост може да изтриеш само ако е последния в темата, ако след него има други, не можеш. Но модовете могат да трият и не са длъжни да дават обяснение. В случая са трити поредни коментари, принципно е забранено във форума да се пускат поредни мнения, но идея нямам какво им пречи точно това. Не мисля, че ще ти дадат обяснение защо.

# 72
Сибила - Пост може да изтриеш само ако е последния в темата, ако след него има други, не можеш. Но модовете могат да трият и не са длъжни да дават обяснение. В случая са трити поредни коментари, принципно е забранено във форума да се пускат поредни мнения, но идея нямам какво им пречи точно това. Не мисля, че ще ти дадат обяснение защо.

Скрит текст:
Може и да й дадат - именно, че е в разрез с правилата. Приема се, че е трупане на постове за преминаване в по - горен ранг. Или по - бързо изписване на тема. Тук има всичко - ако ви се чете Grinning  http://www.bg-mamma.com/index.php?board=450

# 73
  • София
Лучия - То ясно ще и кажат, че е в разрез на правилата, ама нищо повече. Просто има тенденция с/у подфорума и то не е отскоро.

# 74
  • София
Европейският стил в модата изглежда предпочетен от Сафие - ако сравним роклята й, с тези на Валиде Хафса, както и бижутата...
Това зависи и от разликата във времето. Айше Хафса Султан е живяла в края на 15ти и до кажи-речи средата на 16ти век. Сафийе е била близо век по-късно - до началото на 17ти век. А и Сафийе е имала изключителна политика, насочена към Запада и, по-специално, към Венеция и Англия (даже е била близка с Елизабет I). Така че, доста се е влияела от европейската мода, във всяко едно отношение.

Общи условия

Активация на акаунт