Великолепният Век - Кьосем (Muhteşem Yüzyıl - Kösem) от тази есен по Star TV, №1

• 152 341
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
Европейският стил в модата изглежда предпочетен от Сафие - ако сравним роклята й, с тези на Валиде Хафса, както и бижутата...
Това зависи и от разликата във времето. Айше Хафса Султан е живяла в края на 15ти и до кажи-речи средата на 16ти век. Сафийе е била близо век по-късно - до началото на 17ти век. А и Сафийе е имала изключителна политика, насочена към Запада и, по-специално, към Венеция и Англия (даже е била близка с Елизабет I). Така че, доста се е влияела от европейската мода, във всяко едно отношение.

Спомняте ли си двореца на Ибрахим и Хатидже и масата, която си доставиха Laughing и реакцията на Валиде....
Жените винаги са били по - отворени към новото и модерното, но явно им е трябвало време...Наскоро четох при рускините, че по времето на СС не са ползвали лъжици. Както и някои други разминавания между показаното в сериала и епохата.

# 76
Искам да попитам по-запознатите - понеже видях, че коментирате, че Синем Кобал може да участва в сериал, тя не участваше ли в сериала "Хюррем султан" от 2003 година?

# 77
  • София
Искам да попитам по-запознатите - понеже видях, че коментирате, че Синем Кобал може да участва в сериал, тя не участваше ли в сериала "Хюррем султан" от 2003 година?
Да, играла е там.

Цитат
Sinem Kobal .... Ayşe
Hürrem Sultan (dizi)

# 78
За първи път сега прочетох , че има такъв сериал..... #Crazy #Crazy #Crazy
Не го намирам с български субтитри ...., което честно казано ....малко ме изненадва  Wink Simple Smile
Колко епизода е този сериал ? То едва ли мога да гледам подобно нещо , защото Халит и мерием толкова ми вдигнаха летвата , че ...... Party Peace ......и все пак питам за информация какъв му е случаят на този сериал ?  Hug

# 79
  • София
Хайдее, ето ме и мен.  Hug
С какво нетърпение очаквах темата и много приятно се изненадах като я видях. Сега ще ми е нужно малко време да свикна с имената, титлите и всичко около новия сериал, но се надявам бързо да свикна. Имам тренинг от ВВ.
Много благодаря за всички новини и снимки, които споделяте. Кога ли ще има официални фотоси на Берен като Кьосем? Много искам да видя как ще й стоят всички тези царствени одежди, както и как ще се движи с тях.
Не знам дали ще съм така впечатлена от Кьосем, както бях от ВВ. Все пак там ми паднаха очите при първия епизод от разкош и красота, май вече съм претръпнала, но ако го направят маааалко по-европейско може и да им се получи. Сафие султан е много различна от Хафса султан, въпреки че на мен лично Небахрат ми харесва повече като жена, очаквам да видя Сафие как ще изнесе ролята и как ще се държи.
Започвам да чета исторически факти, за да съм наясно кой на кой е мъж, жена, баба, леля..защото още ми е много объркано.

# 80
И на мен ми е доста "оплетено" в мозъка - кой на кой какъв е  ooooh! newsm78......ама пак ще се чете и много се надявам със старта на филма ....нещата да ми се изяснят . Свикнала съм със всички специфични думи и титли от ВВ и там няма да имам проблем !
Малко се притеснявам , че ....очакванията ми са много , наистина много големи , а си давам реална сметка , че Мерал Окай ....вече я няма ....., а нейният талант ....беше невероятен и летвата е вдигната много , много високо .....Колкото и да са добри актьорите , в което изобщо не се съмнявам .....сценария е изключително важен! Берен е невероятна актриса , но и на нея няма да й е никак лесно ..../ Мерием направи страхотен бум с изпълнението си като Хюрем/  Peace Hug

# 81
Добро утро Hug

# 82
  • София
bebeOgi, за сериалът "Хюррем Султан" знам само, че е бил 8 епизода. Не е постигнал очаквания успех и са го прекратили. Преведен с български субтитри със сигурност го няма, но имам спомен, че май беше преведен на руски.

От днешното интервю на актрисата Есра Дерманджиоолу (Мукадес от Каква е вината на Фатмагюл) се разбира, че тя също ще участва в Кьосем Султан. Нейното име се спрягаше и преди, но досега не се беше потвърдило.

Beren'in de adının geçtiği ''Kösem Sultan''ın oyuncu kadrosundasın. Çekimlerin başlamasına az kaldı. Biraz ipucu alabilir miyiz?
Şu an için diziyle ilgili bir şey söyleyemiyorum. Çekimler bir başlasın, o zaman...

Есра казва, че не може да даде никаква информация. "Да започнат снимките и тогава..."

Цялото интервю - http://sosyal.hurriyet.com.tr/yazar/omur-gedik_119/mezarlik-manz … -geliyor_29759470

# 83
  • София
bebeOgi, за сериалът "Хюррем Султан" знам само, че е бил 8 епизода. Не е постигнал очаквания успех и са го прекратили. Преведен с български субтитри със сигурност го няма, но имам спомен, че май беше преведен на руски.

От днешното интервю на актрисата Есра Дерманджиоолу (Мукадес от Каква е вината на Фатмагюл) се разбира, че тя също ще участва в Кьосем Султан. Нейното име се спрягаше и преди, но досега не се беше потвърдило.

Beren'in de adının geçtiği ''Kösem Sultan''ın oyuncu kadrosundasın. Çekimlerin başlamasına az kaldı. Biraz ipucu alabilir miyiz?
Şu an için diziyle ilgili bir şey söyleyemiyorum. Çekimler bir başlasın, o zaman...

Есра казва, че не може да даде никаква информация. "Да започнат снимките и тогава..."

Цялото интервю - http://sosyal.hurriyet.com.tr/yazar/omur-gedik_119/mezarlik-manz … -geliyor_29759470

Страхотна новина  Heart Eyes Есра е голям пич  Heart Eyes и е много добра актриса  Heart Eyes дали Беренче няма отново хубаво да я пораздърпа  hahaha hahaha hahaha
Много се радвам, че Есра също ще е там и по друга причина с Берен са близки, а когато снимаш нещо такова като Кьосем което е изключително натоварено с очаквания трябва да имаш някой близък до теб. Всички знаем какви бяха последствията върху Мерием.

# 84

Страхотна новина  Heart Eyes Есра е голям пич  Heart Eyes и е много добра актриса  Heart Eyes дали Беренче няма отново хубаво да я пораздърпа  hahaha hahaha hahaha
Много се радвам, че Есра също ще е там и по друга причина с Берен са близки, а когато снимаш нещо такова като Кьосем което е изключително натоварено с очаквания трябва да имаш някой близък до теб. Всички знаем какви бяха последствията върху Мерием.
БУ, аз също като теб много се радвам, че Есра ще участва в сериала. Аз знам, че с Берен са много близки и както казваш на Берен ще и предстои а снима нещо натоварено и ще има нужда от близък човек.

# 85

Скрит текст:
Bazı etkenlere dayanarak bi tahminde bulunacağım, çünkü her sene fragman ve fotoğrafların ne zaman çıktığını gözlemliyorum, bütün haberleri takip ediyorum.... Büyük ihtimalle, hatta neredeyse kesinlikle şimdi söyleyeceğim tarihlerde fragman ve fotoğrafları göreceğiz.... Fotoğraflar, 17 Ağustos'ta... İlk tanıtım ise 24 Ağustos'ta yayınlanacak gibi duruyor

# 86
  • София
Страхотна новина  Heart Eyes Есра е голям пич  Heart Eyes и е много добра актриса  Heart Eyes дали Беренче няма отново хубаво да я пораздърпа  hahaha hahaha hahaha
Очаквам колоритен образ от нея  Laughing

Ама така като гледам, те почти всички са се събрали с най-добрите си приятели - Мете и Зейнеп Гюнай Тан, Есра и Берен, Екин Коч и Берк Джанкат  hahaha

В спойлера на Лучия не мога да разбера дали е предположение, или някои има вътрешна информация. Ако е вярно това, което е написано там, то на 17 август ще бъдат пуснати промо снимките, а на 24 ще излъчат втория фрагман.

# 87
  • София
Зари Heart Eyes - Май си права джанъм  hahaha hahaha hahaha те по двойки са ги събирали  hahaha hahaha hahaha

Интересно ми е какви ще са ролите на Есра, Мете и Екин.
Ако наистина са верни клюките, че Екин ще е Ахмет много ще се радвам, но това означава, че няма да го видим скоро, а ми е домъчняло за неговата игра и талант.  Heart Eyes

# 88
  • София
И на мен  Heart Eyes  Яд ме е, че нямаше успех с Гюлтепе. Ролята на Сейфи му пасна като втора кожа, ама... късмет. Дано тук да има повече.

За Мете се писа, че ще е главнокомандващ на еничарите.

# 89
  • София
И на мен  Heart Eyes  Яд ме е, че нямаше успех с Гюлтепе. Ролята на Сейфи му пасна като втора кожа, ама... късмет. Дано тук да има повече.

За Мете се писа, че ще е главнокомандващ на еничарите.

Дано тук му е късмета, екипа е уникален, актьори, режисьор и т.н. Малко ме съмнява Шахин ама туй то. Няма я вече великата Мерла Окай, която само с една думичка можеше да те завладее. Страхотен сценарист беше тази жена бях много впечатлена от нея и във ВВ и Bir Bulut Olsam

Общи условия

Активация на акаунт