Великолепният Век - Кьосем (Muhteşem Yüzyıl - Kösem) от тази есен по Star TV, №1

• 152 348
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
Esra Dermancıoğlu

Ekin Koç

Çağatay Ulusoy

Berk Cankat

Зари, текстът е от тук
   Линк

# 91
  • София
Аз взех да се обърквам. Нямаше ли още един сериал за Кьосем Султан?

# 92
  • София
Аз взех да се обърквам. Нямаше ли още един сериал за Кьосем Султан?
Не, няма сериал за Кьосем султан друг.. За този сериал се говори от края на ВВ насам и от тогава се рекламира

# 93
  • София
Мерси, Лучия! Да се надяваме, че са прави.  Simple Smile

ToHu_, игрален филм има, но сериал досега не са правили.

# 94
Махпейкър Кьосем Султан с бг суб.

Книгата на Чавдар Михов - "Тайната власт на харема" / Романът не се препоръчва за лица под 18 години./
Формат pdf ми изчезна, можете да я изтеглите от линка под картинката вляво на страницата.

Скрит текст:

Скрит текст:

# 95
  • София
И... чаканият ден дойде, снимките на Кьосем Султан започват!

Beklenen gün geldi: Muhteşem Yüzyıl Kösem sete çıkıyor!

Изборът на актьорите и подготовката продължили близо четири месеца. Както вече е ясно, сериалът ще започне излъчване през октомври, денят ще е четвъртък. От 5 до 11 октомври дори ще бъде представен на фестивала MIPCOM в Кан.

Миналата седмица екипът направил някои пробни снимки, но същинските снимки (с актьорите) започвали този петък 14 август в Гърция, и ще продължат в Истанбул. Арт директор отново ще е Нилюфер Чамур, работила и по Великолепният век.

Избрана е и младата актриса, която ще влезе в ролята на младата Кьосем. Изборът на останалите, освен известните ни вече актьори, продължава да се пази в тайна.

И най-важното според автора на статията - режисьорката Дениз Колош, чийто първи самостоятелен проект "Марал" с Хазал Кая и Арас Булут Йенемли дебютира тази пролет по TV8, се завръща в екипа на Зейнеп Гюнай Тан.

Дениз Колош е работила заедно със Зейнеп по всички нейни сериали - беше втори режисьор на "Времето лети", втори режисьор на "Загуба" (Kayıp) до 9 епизод, след което пое режисурата от Зейнеп, която излезе в майчинство. Последната им обща работа беше по сериала "Моето име е Гюлтепе", който беше режисиран и от двете.

Не съм преразказала цялата статия, защото не ми е съвсем по силите. Появи ли се версия на английски език ще направя опит за превод, освен ако рускините не са по-бързи (а те по всяка вероятност ще са).

Последна редакция: пн, 10 авг 2015, 21:04 от zarani

# 96
Зари, благодаря ти! Hug

За тези снимки пише, че са пробни, но са от края на м. юли.

# 97
  • София
Най-вероятно са ги пробвали за статисти.

Берен, Нур и Небахат като семейство в "Забраненият плод" и като султанки.  Laughing

От обявените актьори единствено Есра липсва в този колаж

# 98

Скрит текст:
Beren Saat ismi kesin.. Kösem'in gençliğini oynayacak olan oyuncu da belirlendi... İsmi sır gibi saklanan, tanınmamış bir oyuncu, dizinin ilk bölümünden itibaren Kösem Sultan'ın gençliğini canlandıracak. Kösem'in Yunanistan'dan kaçırılırkenki sahnelerinde tekrar Güneş Nezihe Şensoy'u göreceğiz. Kösem'in 13 yaşında, saraydaki halini ise yeni yüzümüz canlandıracak... Beren Saat'in diziye ne zaman gireceği ise şimdilik kesin değil. İlk zaman atlamasında da girebilir, ikinci zaman atlamasında da. Durum, reytinglere bağlı olacak....
Kösem Sultan'ın yaşlılığını ise Beren Saat'ten sonra başka bir isim canlandıracak. Kim olduğu henüz belli olmayan isim, ancak diziye gireceği zamanlarda adını duyuracak.
Tanıtım fotoğrafları bu akşam gelirse şaşırmayın.. Eğer bugün gelmesse, haftaya bügün kesin gelecektir. Dizinin 9 Eylül'de veya 30 Eylül'de başlayacağını tahmin ediyoruz. Çünkü arada bayram tatili olacak. Eğer dizinin, kanalla 39 bölüm anlaşması varsa, net tarih 9 Eylül olur. Zira aksi bir tarih, sezon finalinin çok geç bir tarihte olmasına neden olur.
Beren Saat te rolüne hazırlanmaya başladı. Şimdilik sadece kitap okuyarak, karakteri hakkında bilgi birikimi edinen Saat, İstanbul'a döndüğü zaman Tarih uzmanlarıyla rolüne hazırlanmaya başlayacak. Hülya Avşar da son günlerde Tarih uzmanlarıyla rolüne hazırlanmaya devam ediyor.
Gelişmelerden sizleri haberdar etmeye devam edeceğiz, takipte kalın...

Последна редакция: пн, 10 авг 2015, 23:29 от LU4IQ

# 99
  • София
Статията от сайта raninitv за Кьосем Султан

Снимките на най-обсъжданият сериал на продуцентска къща Тимс ще започнат тази седмица.

Подготовката на сериала, режисиран от Зейнеп Гюнай Тан, продължава две години, а кастингът по подбора на актьорите им отнел поне четири месеца. Очаква се сериалът да започне излъчване в началото на октомври, денят очевидно ще е четвъртък. Световната премиера ще бъде в Кан на фестивала MIPCOM от 5 до 11 октомври. Както си спомняте, Турция беше избрана за „Страната на честта” в най-големият увеселителен панаир на света MIPCOM.

Екипът започна снимки миналата седмица, но снимките на актьорските сцени ще започнат този петък 14 август в Гърция. По-късно те ще продължат на голяма снимачна площадка в Истанбул. Чухме, че арт директорът на сериала Нилюфер Чамур ще използва реални декори.

Информирахме ви преди, че Мете Хорозоолу, Берк Джанкат и Екин Коч се присъединиха към актьорския състав на сериала, чийто сценарии ще се пише от Йълмаз Шахин. Направени бяха почти пет хиляди прослушвания за ролята на „Младата Кьосем”, и най-накрая тя беше избрана.

Единственото официално съобщение е това, че Хюлия Авшар ще изпълнява ролята на Сафийе Султан. Няма и една единствена дума от продуцентите по отношение на останалия каст. От уважение към тяхната промоционална стратегия, ние няма да оповестим потвърдените имена, за които чухме. Но бъдете сигурни, че ще бъдете изненадани.

И най-важното, Дениз Колош, която режисира дванайсетте епизода на Марал: Най-хубавата ми история (Maral: En Güzel Hikayem) за TV8 отново се завръща у дома. Желаем всичко най-хубаво на режисьорките на сериала Зейнеп Гюнай Тан и Дениз Колош.

Последна редакция: вт, 11 авг 2015, 22:07 от zarani

# 100
  • София

Берен е започнала да се подготвя вече за ролята на Кьосем. Тя ще се появи в 7, а не 9 епизод както се смяташе досега.

# 101
Мисля, че Берен ще направи много добра роля - подхожда й да бъде вътрешно /а и не само/ силна жена. Интересно е кой ще бъде султана newsm78

# 102
  • София
Мисля, че Берен ще направи много добра роля - подхожда й да бъде вътрешно /а и не само/ силна жена. Интересно е кой ще бъде султана newsm78
Още не е ясно, от обявените (а има и необявени) актьори, кой каква роля ще играе изключая Берен и Хюля които ще изиграят Кьосем и Сафие съответно. Има слухове, но нищо потвърдено.

# 103
  • София
Имам аз едно предположение за султана... надявам се предчувствието ми да не ме излъже  Simple Smile

Съжалявам много, че новината за участието на Бааде Ишчил (в така осъжданото дизи  Joy ) излезе кьорфишек

# 104
  • София
Наистина жалко, за Бааде. А за султана, дано си права, мисля, че ще си паснат много с въпросния актьор.

Колажа е много хубав  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт