Великолепният Век - Кьосем (Muhteşem Yüzyıl - Kösem) от тази есен по Star TV, №1

• 152 398
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
Мисля, че Берен ще направи много добра роля - подхожда й да бъде вътрешно /а и не само/ силна жена. Интересно е кой ще бъде султана newsm78
Още не е ясно, от обявените (а има и необявени) актьори, кой каква роля ще играе изключая Берен и Хюля които ще изиграят Кьосем и Сафие съответно. Има слухове, но нищо потвърдено.

Здравейте момичета !  Hug Peace
А защо има такава "мистерия" и 'потайност" около актьорите - участващи и в какви роли? .... #Crazy
Че даже някъде по фурумите прочетох , че на някои роднини и близки от актьорите не знаели изобщо в кой филм / сериал ще участват ...... newsm78 Питам защото ми е чудно . 'По дрехите се посреща , по акъла се изпраща" ....в този смисъл един сериал се 'посреща" по актьорите .....??? Много ми е странно .....Ще се радвам ако някой има яснота или лично обяснение на това да го сподели с мен !  bouquet

# 106
  • София
Такава им е промоционалната стратегия, както го пише и в статията малко по-назад. Искат да сме изненадани. Интересът и очакването към сериала също се усилва по този начин.

Преди малко рускините ме шашнаха с една новина. Според тях Мете Хорозоолу щял да бъде Султан Ахмет. Това ми се струва меко казано глупаво. Не вярвам Зейнеп да сгреши толкова. Не че няма да се справи с ролята, тъкмо напротив, но би била по-подходяща за него 5, да не кажа 6-7 години по-рано. Изключено е да мине за внук на Хюлия Авшар  Mr. Green

Ако някои от вас иска да се запознае с играта на Екин Коч, предлагам филма Senden bana kalan, в който той изпълнява главната роля - http://data-bg.net/details.php?id=20298

# 107
Зари, те / не зная дали са същите/ преди няколко дни писаха, че  
Цитат
По полученным нами сведениям, роль Ахмеда Султана в сериале "Великолепный Век. Кесем" сыграет молодой талантливый актер Экин Коч.

Не го публикувах, защото все още не е официална информация.

# 108
  • София
Не мисля, че ще е Екин. Според едни източници Ахмет и Кьосем са на едни години,  в други: Кьосем е по-голяма, а в съвсем трети е, че Ахмет е по-голям от Кьосем. Ще разберем какво ще стане , надявам се само да е правилен избора.

# 109
Такава им е промоционалната стратегия, както го пише и в статията малко по-назад. Искат да сме изненадани. Интересът и очакването към сериала също се усилва по този начин.

Преди малко рускините ме шашнаха с една новина. Според тях Мете Хорозоолу щял да бъде Султан Ахмет. Това ми се струва меко казано глупаво. Не вярвам Зейнеп да сгреши толкова. Не че няма да се справи с ролята, тъкмо напротив, но би била по-подходяща за него 5, да не кажа 6-7 години по-рано. Изключено е да мине за внук на Хюлия Авшар  Mr. Green

Ако някои от вас иска да се запознае с играта на Екин Коч, предлагам филма Senden bana kalan, в който той изпълнява главната роля - http://data-bg.net/details.php?id=20298

zarani, Благодаря и за отговора по отношение на 'тайната" за актьорския състав и сърдечни благодарности за филма ! Ще го погледна с удоволствие ...Нищо не знам за това момче Екин Коч  Peace Hug

# 110
  • София
Те рускините, при това информационно затъмнение, реално няма как да знаят със сигурност, кой актьор каква роля ще изпълнява. Освен ако не разполагат с вътрешен човек, но едва ли  Laughing 
Ето тук го написаха първи - http://vk.com/velikolepnui_vek_roksolana

# 111
  • София
http://fav10.net/kadir-dogulu-kosem-sultan-dizisinde/
Kadir Doğulu влиза в сериала Kösem Sultan!Снимките започват тази седмица, а сериала почва да се излъчва от 1 октомври по СТАР. Сценарии Йълмаз Шахин, режисура: Зейнеп Гюнай Тан и Дениз Колош

# 112
  • София
 newsm44  Познахме! Познахме, че ще играе в Кьосем! Сега дано да познаем и ролята, която са му отредили  Mr. Green

Брадата, която така упорито си държи го издаде  hahaha

# 113
  • София
Зари  Hug Hug Hug
Ние с теб почти винаги познаваме! Дано познаем и по следващия параграф, а именно да гледаме и Аслъ като Турхан Султан - снаха и най-голям враг на Кьосем.

# 114
  • София
Да се надяваме! Много искам Аслъ в подобен сериал. За Турхан Султан е още рано, но ще е перфектна за ролята.

Още веднъж, много се радвам за Кадир. Мъжкият каст кърти отвсякъде!

# 115
Привет wavey

Снимките в Гърция са приключили. Кадрите, които ще видим, ще са спомените на Кьосем от детството й.

# 116
От сета

# 117
Никъде в историята не прочетох Сюлейман да е имал друго дете след Джихингир и друга жена след Хюрем, а във филма го показаха. Някой да знае нещо по въпроса?  newsm78

# 118
Никъде в историята не прочетох Сюлейман да е имал друго дете след Джихингир и друга жена след Хюрем, а във филма го показаха. Някой да знае нещо по въпроса?  newsm78

Имаше много измислени наложници Simple Smile За да има интрига и да достигнат бройката на заплануваните епизоди, не беше проблем да измислят и дете. Те не показаха децата на Махидевран, които са починали при епидемия. Все пак сериалът беше вдъхновен от историята... а не пресъздаващ само известните факти и събития.

Скрит текст:
Героинята на Саадет Аксой /Виктория - Садъка/ също беше измислена. Това е снимка от сватбата на актрисата.

# 119
Доста факти са преиначени  Mr. Green

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1714529

Относно избиването на собствените синове като начин да не застрашават престолонаследника - по-варварски обичай не съм виждала, както и противоречието с проповядването на исляма да се спи с малолетни момичета, които да раждат деца. Чудя се кога са измислили фереджетата като гледам какъв разврат кипи в дворците  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт