Великолепният Век - Кьосем (Muhteşem Yüzyıl - Kösem) от тази есен по Star TV, №1

• 152 489
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Няма как преди сериала да е почнал да знаем дали някой ще се навие да го превежда. Когато дойде време за първи епизод в темата ще сложим линк за гледане онлайн.

# 436
  • София
от тв критичката Ранини, която е в Кан; на втората снимка с актьорите са Тимур Савджъ и Иззет Пинто, СЕО на Global Agency

---

и от туитър профила на продуцентите

TIMS Productions @TIMSProd  6m6 minutes ago
#MuhteşemYüzyılKösem oyuncuları dünyanın en büyük televizyon fuarı #Mipcom2015’de!

Последна редакция: чт, 08 окт 2015, 01:56 от zarani

# 437
Зари, много ти благодаря за снимките.  bowuu Hug bowuu Изглеждат прекрасно Grinning

# 438
  • София
Още малко снимки

https://instagram.com/p/8kVzTtQiNf/

https://instagram.com/p/8jtAHoST9v/

Берен от днес с журналистка от украинска телевизия

# 439
  • София
Берен е невероятна Heart Eyes

# 440
Това бюстие от дантела и тюл ли е на Берен или само дантела закрива бюста й? Много смело от нейна страна, на фона на фереджетата, които носят сънародниците й  Peace

# 441
  • София
Много хубави снимки и Берен е , както обикновенно, много красива. Нямам търпение да започне сериалът, сигурна съм, че ще постигне успех и всичко, което се чертае като неуспех няма да се сбъдне.
Благодаря на всички ви, че споделяте инфо и снимки за сериала. Аз редовно чета, но рядко пиша все още. Ще съм много активна, когато започне сериалът.

# 442
С тоалет на Александър Маккуин

е била звездата на вечерта. На партито в чест на "Великолепният век: Кьосем" в Кан всички погледи са били отправени към Б. Саат. С красотата си засенчила даже Хюля Авшар.

Понеже в момента нямам време да преведа коментара от журналиста Дженгиз Семерджиоглу за представянето на "Великолепният век: Кьосем" в Кан, го слагам в спойлер.

Скрит текст:

Для начала, не ждите могущественного Султана. В истории есть только один великолепный султан- Сулейман, которого Халит Эргенч воплотил шедеврально.
Экин Коч тоже хорошо справился со своей ролью, отлично сыграл роль юного Султана.
Настоящая история начнется, когда Сафийе Султан, увидев портрет девушки, прикажет привезти ее во дворец для своего внука. Хочу сказать вам кое- что, молодые люди очень подходят друг другу, их любовь возрождается в очень богатой атмосфере. Боюсь, что многим очень понравится эта пара. Так, что они не захотят отпускать Анастасию. Но знаю, что Тимур очень опытен в этом деле, у него точно есть какая- нибудь формула. Он никогда не наступит на "влажную доску".
Многие безжалостно критиковали Хулью Авшар, но когда в эти 30 минут показали 10 сцен с ее участием, я был в восторге от ее игры.
Многие начнут сравнивать Мерьем и Анастасию. Да, у обеих девушек была почти одинаковая роль: красивые, обе наложницы Султанов. И да, конечно, их ломаный турецкий язык. Но есть разница: у Мерьем немецкий акцент, у Анастасии - греческий.
Богатство декораций даже не сравнится с "Великолепным Веком". Но, конечно, есть одни и те же места, ведь и в истории эти здания не изменились.
На балконе, где мы видели Сулеймана, теперь будут стоять Ахмед и Сафийе.
Лев, который присутствовал на афишах, также имеет свою роль в сериале. Султан Ахмед кормит его своими руками, но в один день он напал на него. После поняли, что это дело рук врагов Султана, которые специально перерезали веревку, которой лев был привязан. Для меня это самый сильный момент. Самый душевный момент - это когда Ахмед заявляет, что не станет братоубийцей.
Всем иностранным зрителям очень понравился сериал.

# 443
Превод на интервюто

За начало, не очаквайте могъщ Султан. В историята има само един великолепен султан - Сюлейман, в ролята на когото Халит Ергенч се въплати брилянтно. Екин Коч също добре се справи със своята роля, отлично изигравайки ролята на младия Султан. Сегашната история започва, когато Сафийе Султан, виждайки портрет на момиче, заповядва да я доведат в двореца за нейня внук.

Искам да ви разкажа за това - онова. Младите хора много си подхождат, тяхната любов започва в много богата атмосфера. Страхувам се, че на много от вас тази двойка ще се хареса. Така че, те няма да искат да се разделят с Анастасия. Но, аз знам, че Тимур е много опитен в тези работи, при него има някаква формула. Той никога няма да стъпи върху “влажна дъска”. Много хора безжалостно критикуват Хулия Авшар, но, когато в тези 30 минути показаха 10 сцени с нейното участие, аз бях във възтърг от нейната игра.

Много ще започнат да сравняват Мерием и Анастасия. Да, и при двете момичета ролите са еднакви - красиви, и двете са наложници на султаните. И да, разбира се - техния неправилен турски език. Но, има разлика - при Мерием - немски акцент, при Анастасия - гръцки.

Богатството на декорациите не могат да се сравняват с Великолепния Век. Но, разбира се, има едни и същи места, защото и в историята тези сгради не са се изменили. На балкона, където сме гледали Сулейман, сега ще стоят Ахмед и Сафийе. Лътъв, който присъстваше на афишите, също има своя роля в сериала. Султан Ахмед го храни със своите ръце, но един ден, той го нападнал. После се е разбрало, че това е дело на враговете на Султана, които специално прерязали въжето, с което лъва е бил завързан. За мен това е най-силният момент.

Най-силният момент е когато Ахмед заявява, че няма да стане братоубиец. На всички чуждестранни зрители, сериала се хареса много.

# 444
jfjallen много ти благодаря за превода! Едва сега ми остана време, но видях, че ти вече си го направила bowuu

# 445
  • на кой му пука, майна
Няма ли вече дата за 1-ва серия  Rolling Eyes

# 446
С тоалет на Александър Маккуин

е била звездата на вечерта. На партито в чест на "Великолепният век: Кьосем" в Кан всички погледи са били отправени към Б. Саат. С красотата си засенчила даже Хюля Авшар.

Аз пък прочетох по мрежата, че има доста критики отправени към Берен за тоалета с който се появи в Кан   newsm78

Много харесвам Берен , много ! И като актриса и като външност, супер талантлива и харизматична е , но..........не мога да кажа на черното-бяло ....С този крайно кичозен , направо ужасяващ тоалет ме разби ! Личната й дизайнерка трябва да си направи сепуко .....Как можа на това перфектно тяло, на тези изваяни форми, с които е надарена Берен да я облече в това грозотилище  ooooh! ooooh! ooooh!
На този форум , както каза една приятелка, тя трабваше да се яви в тоалет , с който да блесне за да може в Кан да се коментира таланта й , красотата й и тоалета й , който трябваше да бъде възможно най-подходящ....Сега сайтовете вместо това ...коментират ....и спорят ...за пълния с безвкусица и кич тоалет ....Дантела , разкроена ...до коляното ....кремаво с черно ..... Stop Думи нямам .... newsm12

p.s Добре , че не реши дизайнерката й да 'копират" и прическата от модния подиум ...., че тогава вече .....експлозията от ужас би била размазваща  Joy

# 447
Е, в Кан, може да имат и друго отношение към тоалетите на Маккуин, може и да не следят българо-руските форуми Sunglasses

# 448
И аз мисля, че тоалетът е неподходящ за такова събитие. Все едно е бързала и направо върху бельото си е сложила сако  Peace Въпреки всичко Берен е много красива  Heart Eyes

# 449
Е, в Кан, може да имат и друго отношение към тоалетите на Маккуин, може и да не следят българо-руските форуми Sunglasses

jfjallen, Ти да не би да прочете някъде във френската преса, че французите и "ценителите" са припаднали или са ослепели от вълнение и екстаз виждайки този безумен кич....в който се беше навлякла Берен ?!  #Crazy newsm78

Изобщо не ме интересува кой какво следи , ама изобщо .... Naughty Споделям моето мнение и това на форумите , които чета независомо дали са български , руски, турски или каквито и да са !  ОчеИзвадното е факт неоспорим ....Тя Берен като Фатмагюл със синята рокличка и розовото пеньоарче беше по-елегантна и по-привлекателна отколкото в Кан !  Peace

Рокля с коланче, маншетки, подплънки с ширит, пола на ружчета и то до коленете, ружчета на ръкавите, "нашийник" от дантела, дантела да го свързва с видим сутиен.. и т. н.. кич ама кич  ooooh! ooooh! ooooh! И за тези неподходящи парцали ....5,400 евро ...  #Crazy #Crazy

В аргумент мога да предложа - една игра  Peace
Нека да открием 500-те хиляди разлики  Peace bouquet

и

или

p.s Единственото ми успокоение за Берен в Кан, която иначе много харесвам ....е това , че не беше 'сама" в това безобразие! Както се изрази една форумка ..."Тези всичките , цялата група изглеждат като току-що пристигнали от селски събор"  Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт