Великолепният Век - Кьосем (Muhteşem Yüzyıl - Kösem) от тази есен по Star TV, №1

• 152 464
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
Супер Hug Hug Hug Hug
Малко остана Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Лучия ли да ти казвам?

# 481
Да.
След дългото чакане, какво са 10 дни hahaha hahaha

# 482
Да.
От кога го чакам,изчетох всичко което сте писали и реших да пиша в тази тема Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 483
Да.
От кога го чакам,изчетох всичко което сте писали и реших да пиша в тази тема Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Надявам се, че няма да сме разочаровани от сериала. newsm51

# 484
Да.

Надявам се, че няма да сме разочаровани от сериала. newsm51
Аз съм сигурна,че сериала ще е с добър рейтинг,а и от кога го чакаме?

# 485
  • София
Веси, добре дошла!  Hug

Малко ще се забави старта на сериала, но само със седмица. Току-що от Star обявиха, че Кьосем започва на 12 ноември:

STAR TV @startv  2m2 minutes ago
#MuhteşemYüzyılKösem 12 Kasım Perşembe Star'da!

https://twitter.com/startv/status/658693106372444160

# 486
Веси, добре дошла!  Hug

Малко ще се забави старта на сериала, но само със седмица. Току-що от Star обявиха, че Кьосем започва на 12 ноември:

STAR TV @startv  2m2 minutes ago
#MuhteşemYüzyılKösem 12 Kasım Perşembe Star'da!

https://twitter.com/startv/status/658693106372444160
Благодаря за топлото посрещане bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet
Зарани Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Еми пак го изместиха,не им омръзна значи ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 487
Докато отговарях на Веси, много се колебах дали да не напиша "ЗАСЕГА".... Но си помислих, че друго отлагане е невъзможно. А то вече е било обявено. #Crazy

Последна редакция: вт, 27 окт 2015, 06:46 от LU4IQ

# 488
Кво става толкова?Защо постоянно го отлагат?Сценаристката напусна последно май?

# 489
  • София
Навярно искат да имат повече време за подходяща реклама. Сега до 12 ще ни залеят с още един-два фрагмана (надявам се поне  Laughing) снимки, интервюта, статии... Пети е другата седмица, за една седмица няма как успеят да му направят читава реклама. Ще е някак от днес за утре. А инфото за 5-ти отдавна ми се струваше съмнително. Никъде на сайта на Star не го пишеше, стоеше си само скоро.

Режисьорката Зейнеп Гюнай Тан си тръгна. За добро или лошо сценаристът си е там.

# 490
Навярно искат да имат повече време за подходяща реклама. Сега до 12 ще ни залеят с още един-два фрагмана (надявам се поне  Laughing) снимки, интервюта, статии... Пети е другата седмица, за една седмица няма как успеят да му направят читава реклама. Ще е някак от днес за утре. А инфото за 5-ти отдавна ми се струваше съмнително. Никъде на сайта на Star не го пишеше, стоеше си само скоро.

Режисьорката Зейнеп Гюнай Тан си тръгна. За добро или лошо сценаристът си е там.
Добре,че ме поправи,това имах предвид Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Този дето ще играе първата любов на Кьосем е много хубав.Одеве видях,че е играл в Селска красавица мисля се превежда сериала.

# 491
  • София
Леля и племенник  Grinning  ако няма грешка в информацията, Гюлджан Арслан ще играе дъщерята на Сафийе Султан, Айше Султан
Между другото, портретите са страхотни! Фотограф е Бахадър Танръйовер.

Одеве видях,че е играл в Селска красавица мисля се превежда сериала.
Да, там играеше миналия сезон. А по-рано си партнираха с Екин в един сериал с момичето от КСШ и Аромат на ягоди - Демет Йоздемир. "Ще ти разкрия една тайна" се казваше сериала. Много го хвалеха.

Последна редакция: вт, 27 окт 2015, 22:38 от zarani

# 492

Зад кадър

Слагам линка за героите в сериала в спойлер.

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 27 окт 2015, 08:06 от LU4IQ

# 493
Леля и племенник  Grinning  ако няма грешка в информацията, Гюлджан Арслан ще играе дъщерята на Сафийе Султан, Айше Султан
Между другото, портретите са страхотни! Фотограф е Бахадър Танриовер.

Одеве видях,че е играл в Селска красавица мисля се превежда сериала.
Да, там играеше миналия сезон. А по-рано си партнираха с Екин в един сериал с момичето от КСШ и Аромат на ягоди - Демет Йоздемир. "Ще ти разкрия една тайна" се казваше сериала. Много го хвалеха.
Няма ли още портрети?

# 494
Добро утро Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт