Великолепният Век - Кьосем (Muhteşem Yüzyıl - Kösem) от тази есен по Star TV, №1

• 152 384
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
и още една...но не са подредени, това са някакви части, които ще се подредят на по-късен етап...

Великолепният век Кьосем - еп.1-5 бг.суб

Благодаря ти!  bowuu  И на преводачите също!
Здравей, Тина Grinning

Мерал Четинкая ще е в ролята на гадателката.

Последна редакция: сб, 14 ное 2015, 20:50 от LU4IQ

# 661
  • София
Огромни похвали за играта на Аслъхан Гюрбюз навсякъде из нета. Признавам, че макар всички много да ми допаднаха, тя и в моите очи се открой. Невероятно присъствие и игра! За първи път я гледам. Не, всъщност за втори. Първото ни "запознанство" беше във филма "Лабиринт" (Labirent), който гледах преди няколко седмици. Но ролята й там беше малка. Усещам, че след Кьосем ще стане още по-търсена. При това съвсем заслужено.

Преди време, понеже за малко да партнира на Мете Хорозоолу в един комедиен сериал, издирих биографията й. Изрових сега един мой стар пост, в който я представих на момичетата от Кайъпската тема тогава. Към този добавих единствено Кьосем към филмографията й.

Родена е в Чанаккале на 16 февруари 1983 г. Завършила е университета Селчук в Коня, специалност театър. Става известна с ролята на Асийе Булут от сериала "Ако бях облак" ( Bir Bulut Olsam ). Следващата й роля е главна, в ситкома Yahşi Cazibe, където играе азербайджанката Джазибе. За тази роля през 2011 г., Аслъхан получава "Златна пеперуда" за най-добра актриса в комедиен сериал. Наградена е в същата категория и на Вторите Телевизионни награди в Анталия 2011 Antalya Televizyon Ödülleri.

Филмография

Сериали

2004 Büyük Buluşma - Seda
2008 Gonca Karanfil - Gonca
2009 Bir Bulut Olsam - Asiye Bulut
2010 - 2012 Yahşi Cazibe - Cazibe Abbasova
2014 Zeytin Tepesi - Deniz Gökçener
2015 - 2016 Muhteşem Yüzyıl Kösem - Halime Sultan

Игрални филми

2009 Kanal-İ-Zasyon - Nazlı
2011 Labirent - Ayla

Театър

2008 Zorla Güzellik - Clarly

Днес очевидно се е отдала на релакс.

# 662
Най - обсъжданите герои в туитър

# 663
  • София
Аслъхан е наистина добра, мен ме впечатли още в АБО - блесна с играта си, а това не беше лесно, защото компанията и там не бе никак слаба, а тя беше на тяхното ниво, че и на по-високо. На моменти надиграваше и двамата Енгиновци и Мелиса. Надявам се след Кьосем повече режисьори и продуценти да се доверяват на Аслъхан  и да я виждаме във все повече роли.

# 664
  • София
Аз не съм го гледала Облака, но май ще поправя тази грешка.

# 665
  • София
Изгледах го с руски субтитри. Всичко се разбира. Мнооого ми хареса.  Heart Eyes Само да си кажа, че според мен лъвът е Анастасия, вълкът е големият брат Гирай, а горкият султан е агнето. Wink

# 666
  • София
Ако правилно съм запомнила, защото спомените ми са от четвъртък още, при срещата на Ахмед и Анастсия той й спомена името:
"Докато мен ме има никой няма да те нарани, Анастасия.
Откъде знаеш името ми?
Дженнет хатун, тя ми го каза. Каза, че в харема дошъл горд и ... (не си спомням следващото) вълк".
Ясно помня, че Ахмед използва думата kurt - вълк. Та затова направих тази асоциация, вълкът - Анастасия.  Grinning  Вече рускините как са го превели нямам представа.

# 667
  • София
Зари Simple Smile точно така, каза, че Дженнет му споменала, че дошла горда вълчица.

# 668
  • на кой му пука, майна
Ето още една преведена част

Великолепният век Кьосем - еп.1-..... бг.суб

И аз се пробвах да го изгледам на руски и въпреки, че доста неща разбирах, не е същото...като на български   Simple Smile

Огромни благодарности на преводаческия екип и на тези, които вграждат субтитрите  bouquet

# 669
Здравейте момичета , записвам се и аз.
http://www.dailymotion.com/video/x3dtvbi_magnificent-century-kosem-episode-1-part-1-eng-sub_tv
За тези от вас ,които се справят с английския.Надявам се да съм помогнала. Peace

# 670
  • пуерто де сагунто валенсия испания
Привет, дами! Hug
Аз не съм го гледала Облака, но май ще поправя тази грешка.
Zarani ,непременно я поправи,Облака е един от най-добрите и въздействащи турски сериали и не само според мен.Не познавам някой ,който  го е гледал и да не го харесал ,невероятен е .

# 671
Много обнадеждаващо звучат коментарите ви по първата серия! Дано ме заплени така и този ВВ.  Peace

Ще изчакам за пълна преведена серия на английски или български. Преди новият преведен епизод на сериала си ми беше едно ценно време отделено за самата мен. Така че с нетърпение чакам пак да дойдат тези моменти.  Grinning

# 672
Благодаря ви за споделеното!

Зад кадър

# 673
  • на кой му пука, майна
И още една част е преведена  Simple Smile

Великолепният век Кьосем - еп.1-..... бг.суб

# 674
  • София
Зари Simple Smile точно така, каза, че Дженнет му споменала, че дошла горда вълчица.
Да, де, вълчица  Mr. Green

Онзи красив пръстен явно се предава от Валиде на Валиде. Ако съм права, вероятно ще го видим и на Халиме, и на Махфируз, та чак накрая на Кьосем. Хандан се съмнявам да я огрее.  Mr. Green

Красавец  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт