Възстановяване за косата през лятото с Macadamia Professional! Играй и спечeли!

• 15 617
  • 212
  •   1
Отговори
# 150

Pro Oil Complex представлява комбинация от двете най-ценни терапевтични масла в света - масло от макадамия и арганово масло. Те са изключително богати на омега 7, 5, 3 и 9 мастни киселини, което ги прави много сходни до естествения себум, произвеждан от нашия скалп.   bouquet

# 151
Pro Oil Complex представлява комбинация от двете най-ценни терапевтични масла в света - масло от макадамия и арганово масло. Те са изключително богати на омега 7, 5, 3 и 9 мастни киселини, което ги прави много сходни до естествения себум, произвеждан от нашия скалп.

# 152
  • София
 Pro Oil Complex представлява комбинация от двете най-ценни терапевтични масла в света - масло от макадамия и арганово масло.

# 153
Pro Oil Complex е комбинация от масло от макадамия и арганово масло, които са богати на омега 7, 3, 5, 9 мастни киселини, а това ги прави много сходни до естествения себум, произвеждан от нашия скалп.

# 154
Pro Oil Complex представлява комбинация от двете най-ценни терапевтични масла в света - масло от макадамия и арганово масло.

# 155
  • София
Pro Oil Complex представлява комбинация от двете най-ценни терапевтични масла в света - масло от макадамия и арганово масло. Те са изключително богати на омега 7, 5, 3 и 9 мастни киселини, което ги прави много сходни до естествения себум, произвеждан от нашия скалп.

# 156
  • София-Младост

# 157
Pro Oil Complex е комбинация от масло от макадамия и арганово масло, които са богати на омега 7, 3, 5, 9 мастни киселини. Tова ги прави сходни до естествения себум, произвеждан от нашия скалп.
Ползвала съм маската за коса, след нея косата много лесно се разресва. Харесва ми.

# 158

Pro Oil Complex е комбинация от масло от макадамия и арганово масло, които са богати на омега 7, 3, 5, 9 мастни киселини, а това ги прави много сходни до естествения себум, произвеждан от нашия скалп.

# 159
Не съм ползвала тези продукти, но бих се радвала да ги изпробвам.

# 160
Pro Oil Complex представлява комбинация от масло от макадамия и арганово масло. Тези две масла са богати на  омега 7, 5, 3 и 9 мастни киселини, което ги прави много сходни до естествения себум на кожата на скалпа.  Peace

# 161

Това, което съм чела за марката ми звучи страхотно. Досега не съм я ползвала , но знам, че рано или късно ще се облажи и моята коса с нейни продукти  Simple Smile

# 162

Ползвала съм маската за коса и съм доволна  Peace

# 163
  • на пясъка при черупките от миди
Pro Oil Complex представлява комбинация от масло от макадамия и арганово масло, които са изключително богати на омега 7, 5, 3 и 9 мастни киселини, което ги прави много сходни до естествения себум, произвеждан от нашия скалп.

# 164
Pro Oil Complex е комбинация от масло от макадамия и арганово масло, които са богати на омега 7, 3, 5, 9 мастни киселини

Косата ми е много изтощена, прочетох доста за тези продукти и съвсем скоро смятам да ги тествам

Общи условия

Активация на акаунт