Възстановяване за косата през лятото с Macadamia Professional! Играй и спечeли!

• 15 607
  • 212
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Pro oil complex представлява комплекс от арганово и масло от макадамия.

# 76
  • Варна
Използвала съм и харесвам шампоана и маската Макадамия.

Pro Oil Complex представлява комбинация от масло от макадамия и арганово масло, които са изключително богати на омега 7, 5, 3 и 9 мастни киселини, което ги прави много сходни до естествения себум, произвеждан от нашия скалп.

# 77
  • София
Pro Oil Complex представлява комбинация от двете най-ценни терапевтични масла в света - масло от макадамия и арганово масло. Те са изключително богати на омега 7, 5, 3 и 9 мастни киселини, което ги прави много сходни до естествения себум, произвеждан от нашия скалп.

# 78
Pro Oil Complex представлява комбинация от двете най-ценни терапевтични масла в света - масло от макадамия и арганово масло. Те са изключително богати на омега 7, 5, 3 и 9 мастни киселини, което ги прави много сходни до естествения себум, произвеждан от нашия скалп.

# 79

# 80
  • Щастлива мама на 3 слънца
Pro Oil Complex е комбинация от богатите на омега 7, 5, 3 и 9 мастни киселини - арганово масло и масло от макадамия
ползвам в момента маската
ползвала съм почти всичко

# 81
Pro Oil Complex представлява комбинация от двете най-ценни терапевтични масла в света - масло от макадамия и арганово масло. Те са изключително богати на омега 7, 5, 3 и 9 мастни киселини, което ги прави много сходни до естествения себум, произвеждан от нашия скалп!
Не съм ползвала серията досега, но с удоволствие ще я пробвам.

# 82
Много харесвам и ползвам с удоволствие продуктите  на Макадамия  Grinning

# 83
  • Ямбол
“Какво е Pro Oil Complex?”
Това е комбинация от две масла - масло от макадамия и арганово масло, които са богати на омега мастни киселини 3, 5, 7, 9.

# 84
Aз имах удоволствието да изпробвам шампоана против пърхот на Макадамия и не само, че имаше ефект, но и след като спрях да се къпя с него, повече не ми се появи пърхот. Сега бих избрала комплектът за тънка коса.  Flowers Sunflower
Pro Oil Complex представлява комбинация от масло от макадамия и арганово масло, които са изключително богати на омега 7, 5, 3 и 9 мастни киселини, което ги прави много сходни до естествения себум, произвеждан от нашия скалп.

# 85
Pro Oil Complex е комбинация от две масла - масло от макадамия и арганово масло, които са богати на омега мастни киселини 3, 5, 7, 9.
Използвала съм шампоана и балсама на Макадамия, но моят фаворит е олиото за коса Simple Smile

# 86
Pro Oil Complex е комбинация от двете най-ценни терапевтични масла в света - масло от макадамия и арганово масло, които са изключително богати на омега 7, 5, 3 и 9 мастни киселини, което ги прави много сходни до естествения себум, произвеждан от нашия скалп.
За съжаление не съм ползвала нищо от серията.

# 87
Pro Oil Complex представлява комбинация от двете най-ценни терапевтични масла в света - масло от макадамия и арганово масло.
Много харесвам маската за коса на Макадамия!

# 88
Pro Oil Complex e комбинация от двете най-ценни терапевтични масла в света - масло от макадамия и арганово масло.

# 89

Общи условия

Активация на акаунт