Възстановяване за косата през лятото с Macadamia Professional! Играй и спечeли!

• 15 737
  • 212
  •   1
Отговори
# 90
Pro Oil Complex представлява комбинация от масло от макадамия и арганово масло, които са изключително богати на омега 7, 5, 3 и 9 мастни киселини, което ги прави много сходни до естествения себум, произвеждан от нашия скалп.
Чувала съм  много добри отзиви, но все още не съм опитала нищо от марката.

# 91
  • София
Pro Oil Complex представлява комбинация от двете най-ценни терапевтични масла в света - масло от макадамия и арганово масло. Те са изключително богати на омега 7, 5, 3 и 9 мастни киселини, което ги прави много сходни до естествения себум, произвеждан от нашия скалп.

# 92
  • на североизток от Рая
 Pro Oil Complex представлява комбинация от двете най-ценни терапевтични масла в света - масло от макадамия и арганово масло. Те са изключително богати на омега 7, 5, 3 и 9 мастни киселини, което ги прави много сходни до естествения себум, произвеждан от нашия скалп.

Не съм ползвала продуктите на марката, но съм чела за тях и бих ги пробвала с удоволствие. Косата ми има нужда от точно такива продукти.

# 93

# 94
Pro Oil Complex е комбинация от масло от макадамия и арганово масло, които са богати на омега 7, 3, 5, 9 мастни киселини, а това ги прави много сходни до естествения себум, произвеждан от нашия скалп.
До сега не съм ползвала продукти от тази серия , но скоро мисля да пробвам !     bouquet

# 95
Здравейте, преди 4-5 години , когато за първи път реших да си купя козметика за коса от по висок клас, след дълго четене из форума реших да се спра на Макадамия. Купих си шампоан и маска, оказаха се отлични продукти, останах очарована от резултата.

Pro Oil Complex представлява комбинация от двете най-ценни терапевтични масла в света - масло от макадамия и арганово масло. Те са изключително богати на омега 7, 5, 3 и 9 мастни киселини, което ги прави много сходни до естествения себум

# 96
Използвам олиото на Макадамиа.Чудесен продукт за сухата ми през лятото коса.

# 97

Не съм ги ползвала, но ме заинтригуваха и бих искала да пробвам

# 98
Pro Oil Complex представлява комбинация от масло от макадамия и арганово масло, които са изключително богати на омега 7, 5, 3 и 9 мастни киселини, което ги прави много сходни до естествения себум, произвеждан от нашия скалп.
Ползвам олиото, защото има прекрасен аромат и косата ми се чувства добре с него в летния сезон.
Гребенът на Макадамия се справя чудесно с къдравата ми коса.  Peace

Последна редакция: пт, 07 авг 2015, 11:35 от Алиска

# 99

Не съм ги ползвала, но с удоволствие бих опитала благодарение на всички положителни коментари, които виждам тук.

# 100
  • Sofia
Комбинация от масло от макадамия и арганово масло.

# 101
  • Пловдив
Macadamia Deep Repair е сред любимите ми маски за коса  Peace

# 102

Pro Oil Complex
, който представлява комбинация от двете най-ценни терапевтични масла в света - масло от макадамия и арганово масло. Те са изключително богати на омега 7, 5, 3 и 9 мастни киселини, което ги прави много сходни до естествения себум, произвеждан от нашия скалп. Поради тази причина маслата се усвояват бързо и лесно от косата и абсорбират в нея почти мигновено, без да оставят мазни следи или усещане за тежест.

Косата ми се нуждае от такива продукти в момента. С удоволствие би ги пробвала

# 103
Много съм доволна от маската и шампоана! Simple Smile

# 104
Pro Oil Complex представлява комбинация от двете най-ценни терапевтични масла в света - масло от макадамия и арганово масло. Те са изключително богати на омега 7, 5, 3 и 9 мастни киселини, което ги прави много сходни до естествения себум, произвеждан от нашия скалп!

Общи условия

Активация на акаунт