пууу ,Джан Яман и той хваща оЧо
...и сега гледам Езел
[/b]
за мен ощИ е вечер щот не съм си лягала
сЯ у Софето ли си или на морето още
по некое време ше фатам на дофтор
.
!И за новата шапка също
!
,разказвай ся хареса ли ви,как беше
.
!
.
,мерси за кафенцето
. 

всичко ще е наред, споко
Кво да ти разказва Ренката, тя такова море изкара детоо никъде го няма, отиде един път на плажа още като отидоха и цялата стана червена, краката и се подуха и страшно я болят не може да върви, трябваше до Събота да са на морето, а те се върнаха вчера, защото не и минава 
ми то вече съм забравила да ти кажа, сега знам, че кума и кумата взимат булото, букета, шампанското и чашите. Идват да ви вземат от къщата ако е по обичай и масата е наредена, сяда младоженеца с родителите си, пийвате си по едно и ти излизаш с него първа от къщата, като играете хоро на улицата, което води Кумата с букета. От там се взима булката, също взимаш секретни игли и за най-близките като родителите на булката, родителите на младоженеца, брат, сестра ако има, семейство ако има брата или сестрата, на децата също, за кичене, ти кичиш булката и младоженеца от тях се започва, след това Кума и т.н. Аз за булката взех едно за ръката, че да не и дупча роклята, за младоженеца и Кума също взех по-скъпи за да се различават все пак от другите. От там бащата на булката я извежда и предава на Кума, играе се едно хорце пак и се отива в ритуалната зала, там вие с Кума и младоженците влизате последни, ти от страната на младоженеца заставаш, а Кума от на булката.
дано всичко да е наред... 
стискам палци...

всичко ще е наред... 
ще кумуваш, значи...
Ирче,

Препоръчани теми