"На кафе с подигравки" и един диспансер...ТЕМА-15

• 17 267
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
Тц,аз си изгледах другия ашк с рус.субки   Party Party Party пууу ,Джан Яман и той хваща оЧо  Crazy

...и сега гледам Езел  Laughing по Нова  Party

# 61
  bouquet

Добър вечер-добро утро Mr. Green от Софето Mr. Green

# 62
РенУ Hug Heart Eyes за мен ощИ е вечер щот не съм си лягала  Mr. Green

newsm78 сЯ у Софето ли си или на морето още

# 63
РенУ Hug Heart Eyes за мен ощИ е вечер щот не съм си лягала  Mr. Green

newsm78 сЯ у Софето ли си или на морето още

У Софето Peace по некое време ше фатам на дофтор Peace

# 64
Добро утро.  Hug Hug
Хубав четвъртък ви пожелавам. Hug Hug Hug
И ми стискайте палци че днес имам изпит на теорията тоест вътрешен.

# 65
Добро утро  Hug

Ренка се върнала.  Hug Heart Eyes

Гале,успех.  Hug

hahaha

# 66
  • София
Добро утро Hug.
Ирче,благодаря за яката тема  Joy Joy Joy Joy Joy  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet!И за новата шапка също  Heart Eyes Hug Heart Eyes!
Ренко,добре си си дошла  Hug,разказвай ся хареса ли ви,как беше  Rolling Eyes?Дано лекаря ти каже само убави неща  Praynig.
Гале,стискам палци,успех  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed!
Днес ще вървя да си видя резултатите от цитонамазката,дано всичко е наред  Praynig.
Вани, Hug,мерси за кафенцето Heart Eyes.

# 67
Здравейте, момичета!

Помагайте!  Rolling Eyes Поканиха ме за кума, ама аз хал хабер нямам какво трябва да се прави! Моля, който скоро се е женил или кумувал за съвети, напътствия, идеи.  Peace

Ирко, знам, че миналата година вие бяхте кумове, та разчитам на теб.

Габун, ти нали ожени сестрата, дай й ти някой друг акъл как стават тия работи.

Ох, мноооого ми е кеф!  Party Party Party

# 68
Какъв по точно съвет искаш за кумата.

# 69
Какъв по точно съвет искаш за кумата.

Всякакъв от масата до речта, подаръците, обичаите. На всичко ще съм благодарна! Simple Smile

# 70
Киарче роклята ти си знаеш няма какво да ти казвам.Речта я казва кумът.Има кумово хоро.Другото което е се прави петел и торта и там вече се плаща за тях и вече се играе ръченица.Подърък за младото семейство се преценява от нуждите им тоест от какво се нуждаят и така.Общо взето кума и кумата са вторите по важност хора на сватбата.

# 71
Киарче роклята ти си знаеш няма какво да ти казвам.Речта я казва кумът.Има кумово хоро.Другото което е се прави петел и торта и там вече се плаща за тях и вече се играе ръченица.Подърък за младото семейство се преценява от нуждите им тоест от какво се нуждаят и така.Общо взето кума и кумата са вторите по важност хора на сватбата.

Гале,как я успокои само  Grinning  Laughing

# 72
  • У Диспансера ...♥♥♥
А добро утро  Hug Hug Hug Hug

Лин Heart Eyes Hug всичко ще е наред, споко  Hug Кво да ти разказва Ренката, тя такова море изкара детоо никъде го няма, отиде един път на плажа още като отидоха и цялата стана червена, краката и се подуха и страшно я болят не може да върви, трябваше до Събота да са на морето, а те се върнаха вчера, защото не и минава  ooooh!
Киарче  Heart Eyes Hug ми то вече съм забравила да ти кажа, сега знам, че кума и кумата взимат булото, букета, шампанското и чашите. Идват да ви вземат от къщата ако е по обичай и масата е наредена, сяда младоженеца с родителите си, пийвате си по едно и ти излизаш с него първа от къщата, като играете хоро на улицата, което води Кумата с букета. От там се взима булката, също взимаш секретни игли и за най-близките като родителите на булката, родителите на младоженеца, брат, сестра ако има, семейство ако има брата или сестрата, на децата също, за кичене, ти кичиш булката и младоженеца от тях се започва, след това Кума и т.н. Аз за булката взех едно за ръката, че да не и дупча роклята, за младоженеца и Кума също взех по-скъпи за да се различават все пак от другите. От там бащата на булката я извежда и предава на Кума, играе се едно хорце пак и се отива в ритуалната зала, там вие с Кума и младоженците влизате последни, ти от страната на младоженеца заставаш, а Кума от на булката.
Оставате до изхода, където приемате поздравления заедно с вече станалото семейство. Следват фотосесия на вас и младоженците. От там ако има църковен брак се отива в църквата и вие с Кума, сте този път зад младоженците, после обикаляте с тях, там Кума им разменя едни корони, Кумата само държи нейната свещ. Свещите трябва с младоженците да говорите кой ще ги взима, там не знам на кой е задължение. Една кошничка с ориз и стотинки да хвърляш когато излязат от църквата също ти трябва, те излизат и ти хвърляш над тях. Следва ресторанта, пак вие влизате последни с младото семейство, от там вече Диджея ви подхваща, станалата вече свекърва ви захранва, първо семейството, после и вас с Кума, рита менчето булката за да се види какво ще е  първото дете и сядате на отредената за вас маса.
Кума, изнася реч, следва горчиво, ставате ръкопляскате и на първото хоро сте вие четиримата първи и след вас се хващат другите гости, то преди хорото е танца на семейството, след това танца на вас и семейството, която втора песен вие сте си избрали. Подаръците се започват от вас, принципно си разменяте с младоженците, те на вас и вие на тях, ама там както се разберете. И танца с пилето и тортата, ти си с тортата, там предварително се разбери с танцьорите до колко лева ще сложиш и да ти дадат тортата, аз сложих към 150, мъжо и той толкова на пилето. Кумата и Кума, са почти толкова в центъра, колкото и самите младоженци, така че едно вълнуващо преживяване ти предстои.
А, забравих да кажа, че когато отивате към булката да я взимате за да е после по-интересно на видеозаписа може да спрете и да кажете - Сега искаме да си починем и да пием по едно кафе с нещо по-силно примерно, те носят маси, столове, чадъри и сядате да ви слогуват, лично мен после казах, че не мога да вървя до колата и ме носиха двама младежи  Mr. Green
Което на видеозаписа беше много забавно.
Еми за това се сещам сега най-важното.

# 73
  • в подножието на планината

Добър ден! Hug

Клодиии, Hug Heart Eyes spoko hug spoko hug дано всичко да е наред... Praynig

Гале, Hug Heart Eyes стискам палци... fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Линче, Hug Heart Eyes всичко ще е наред... Hug

Киарче, Hug Heart Eyes ще кумуваш, значи... Laughing

Вани, Hug Heart Eyes Ирче, Hug Heart Eyes

Е, тва ме уби... Joy Joy Joy Joy Joy

# 74
Знам,че младоженците ви копуват подаръци на кумовете и вие на тях разбирате се до колко пари подаръка да е  Naughty Кумовете могат да си поканят някой ,който искат ... кумов гост  Naughty ... Киарче, кумата организира моминското парти на Булката със всичките и забавление а у  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт