Зоната!

• 30 299
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
На 16 -ти имам рожден ден . Мислите ли , че това е така наречената дупка преди рождения ден .

Ох,чак смешно ми стана без да е Grinning И аз съм в много кофти период и аз имам РД след дни и се надявам да е такава криза и да отмине  Wink Късмет ти желая и нека ти се наредят нещата по най-добрия начин Hug

# 106
  • София
А-ха, благодаря за информацията, белла дона, може би ще се въздържа в такъв случай, все пак не ми е толкова нужно.
Жаки, да, наистина ще е интересно да разберем какви са резултатите.

# 107
  • Луната ни пази
Джей, аз моята кола я купих от раз, обаче след това ми създаде проблеми. Въпреки това, в момента отказвам да карам друга кола, свикнала съм си със нея, на нея поднових шофьорските си умения. В момента е стегната, а както казва баща ми, караш кола, поддържаш мотор Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Ще почакам Жаки за резултати.

# 108
И аз ще чакам резултати от Жаки, че при мен положението е много зле.

# 109
  • Euskal Herria
Аз все си мисля, че стрии няма как да се заличат - винаги има следи. Ама дано да бъркам.

# 110
Къде точно се получават тези стрии - защото май нямам или не ги намирам ?

# 111
Жармен стрии обикновено се получават от рязко качване и сваляне на килограми. Моите ми се повиха в последния месец от бременността.
Янче, аз с лазер ще ги дозалича. Само с мазане е ясно, че напълно няма как да стане, но е факт, че едно 70% позачезнаха.

# 112
  • Другата България

-после се появи бучка в гърдата ми и ми правиха куп изследвания ,

Hug Това ми прозвуча най - притеснително от всичко, което си изредила....дано нещата да са наред и прегледът и изследванията да са били адекватни, защото това нещо се превръща в бич за женската част от човечеството. Препоръчвам проф. Гаврилов, дори и само за профилактика.
За колата - моята кола си я избрах по цвят Crossing Arms bowuu. Мъжът ми вечно го нямаше, съответно с него и колата я нямаше, аз имах служебна до едно време, после ни спряха достъпа за лични нужди и карах с таксита, познати, приятели...да, ама то пък никой не ми е и длъжен. И в един момент ми писна, отворих Мобиле - то и се хванах за първата, която ми допадна като цвят. Отидох с приятелка и неин ухажор, той уж да я попрегледа оттук - оттам, той гледаше основно в деколтето ѝ Sunglasses, аз нищо не разбирам, но пък знам да се пазаря и не спирам да говоря, свалих 300 лв. от цената и си стиснахме ръцете. Трета година я карам, създаде няколко проблема, които ми глътнаха тези 300 лв., които смъкнах, но е икономична, малка, стара и с евтини части. Съответно за дупките по пътищата ни е идеална. Но пък който е казал, че Опел е измислил ръждата - прав е бил. Това ако имаше разбирач с мен да погледне отдолу, да види, че е била поизгнила../на км. беше ок, защото е стояла с години и не е карана след катастрофа, но пък това стоене ѝ е разказало играта на ламарините Confused/.  Та търкалям я, нищо няма да ѝ кърпя, дала съм ѝ още поне година и после ще я дам на половин цена ако се навие някой, защото като изключим това, че трябва да се поизкърпи отдолу, иначе е с подменено и стегнато почти всичко що се отнася до механика. А електроника просто няма. Laughing

# 113
Първата кола, която си взехме като семейство се самозапали и изгоря до основи. Добре, че успяха да я згасят преди да стигне до газовата бутилка  Confused Съответно след това решихме да подходим по-сериозно към избора на нова и сложихме вето на газта  Laughing парен, каша духа.

# 114
  • Другата България
Това за газта е другия ми ...проблем. Наистина много на сметка е пътуването, основно на дълги разстояния, но ме е страх. И не искам кола на газ.

# 115
Определено за джоба е добре. Ама реално всичко, което сме спестили от гориво го дадохме за нова кола. Че и отгоре. Малко танту за кукуригу стана работата.

# 116
  • Другата България
Именно. То да не се случва, но аз все гледам да си имам едно наум.

# 117
Наглеждай я по-честичко да ти е мирна главата  Laughing

Одри още ли спи?  newsm78

# 118
  • Оптимист по принуда
Добро утро !  bouquet Пия си кафенцето с вас.
Бела, Hug
Jay, ще преминат неволите ти, желая ти го от сърце! Аз пък съм малко суеверна и ако нещо очевАдно не иска да стане или става, но с огромни усилия и побутване, то се замислям струва ли си и изобщо трябва ли да го правя.

Ползвах Bio Oil по време на бременността, много съм доволна. Имам малко стрии, но ако не бях ползвала, щеше да е мноого по-зле.

Вчера се любувах на малката как се опитва да отдели спанака от ориза и днес ще трябва да поправям пораженията по рошавия килим с прахосмукачката. Какво е това нещо, като се храни, все иска и с ръката да вземе някоя троха, пък задължително и на мен трябва даде, сакън гладна да не остана  Crazy Не мога да я видя чиста тая къща, само 5 мин. след като съм изчистила.
Бела, интересувала ли си се от цени на лазерното премахване, ако можеш, сподели  Hug
Надявам се темата да е наистина стрес-фри, да си бъбрим просто ей така.   bouquet

# 119
Нещо не мога да се наспя тези дни.
Jay, дано всичко лошо е отминало вече.
Аз имам няколко стрии по бедрата. Появиха ми се малко след гимназията, бях доста слаба и като качих няколко килца се формираха. Явно на кожата ми и липсва еластичност. Още не съм раждала, но представям си тогава какво ще. Всъщност бедрата и без това не си ги харесвам кой знае колко, но за гърдите ще се притеснявам.Simple Smile

Виваком за друго, освен като мобилен оператор не съм ги ползвала, но съм доволна. С тях съм още при появата им като Вивател и засега нямам проблеми.

От коли нищо не разбирам, нищичко. Не шофирам, нямам книжка, засега нямам и желание.

Общи условия

Активация на акаунт