Зоната!

• 30 315
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
Добро утро! Мързеливо ми е на мен  Simple Smile и на работа не ми се ходи, а както се очертава и един от почивните дни ще съм там. Чакам си голямата отпуска с нетърпение!
Бела  Hug

# 91
Янче, как хубаво се разсъних с твоята оферта. И аз ги искам - колите да измият, пък и за прозорците няма да откажа  Mr. Green

Днес чакам техниците на Виваком. Сменям телевизията. Дано да няма проблеми.
Не съм с гледала последния епизод на Истински детектив  Crossing Arms
Ще трябва да изчакам до довечера.

# 92
  • Луната ни пази
Вчера от Мтел ми звъняха да ми предлагат телевизия. Извинете, ама без интернет, щото във вашата дива Индия нямаме оптичен кабел. Ами не са познали, тогава Simple Smile
Виваком са ми излезли от очите много сериозно и престанах да използвам всички услуги, които имах към тя х. Разводът беше труден, но успешен Simple Smile
Иначе пак станах в 6 часа Simple Smile и съм отворила консервната фабрика!

# 93
От 3 седмици се опитвам да купя една кола , все нещо се случва и не мога да я взема . Днес е денят Х и , ако и днес се случи нещо ще откажа покупката . Може би е някакъв знак от съдбата , знам ли . Вчера оперираха баба , "ремонтираха " и изкуствената става . Мъчи се 2 години с лекарства и илачи , постоянно повтаряше , че усеща болки от ставата , но никой не й обърна внимание . Дано сега да е добре . След обед ще й занеса кифлички ,  дано като я изпишат да мога да си я закарам аз до в къщи с "новата" кола . Praynig

# 94
  • Euskal Herria
Jay, ако това е "твоята" кола, ще стане. Успех!

# 95
Бела, вечера поръчах онлайн по две опаковки от крема против целулит и две от този за стрии, днес ми се обади един младеж и каза, че щял да ми прати още по едно подарък. Сега, ако и действа ще е супер.
Реално за 60 лева ще получа 6 кутии крем по 150 мл. Имат страница във фейса, гледам снимки преди и след, четох коментари имало ефект. Напиши Jorjeia и прочети, ако искаш. Иначе и от Био Ойла съм доволна, заглажда определено, но ако тръгна да мажа цялото тяло, няма да стигне и за 5 дни.

# 96
Jay, аз съм се убедила, че колата е като жената- иска грижа и внимание. Даай и ги и ще те слуша Wink. За баба ти-  Hug

# 97
  • на кого му пука
Привет на всички!
Децата са при мама за две седмици.Шефа от днес е отпуска.
Драго ми е някак си .Лежерно. LaughingПие ми се нещо в изпотена чаша с чадърче отгоре.

# 98
Ще разбера след 2 часа . Знам ли , това са 3 седмици , в които аха да я купя и нещо излиза . Дадох капаро , хората са свестни и ме чакат , но :
-първо Мацик падна от терасата и го приеха в клиника ,
-после се появи бучка в гърдата ми и ми правиха куп изследвания ,
-после влезнах в пререкания с М-тел и пак "вадих" пари ,
-баба я вкараха за операция точно ден преди да отидем при нотариус ,
-а в деня на сделката се оказа , че една бележка трябва да извадят хората , но в данъчното на друг град .  
Но пък ми харесва колата , идеална е за мен . Плюс това хората , от които ще я взема са готини и мисля , че ще има положителна енергия . Може пък това да е начало на добро приятелство .

белла дона  благодаря ! Днес ще я видя и ще и вдигам настроението , олекна ми като разбрах , че болките са от ставата , 2 години я тъпчеха с хиляди лекарства.

# 99
Jay, нещо си била в критичен период  Confused Дано да е отминал. Стискам ти палци.

Жаки, много крем, много нещо бе, душа  hahaha

# 100
Ми кажи, от де да знам, че ще ми и подаряват, сега ще видиш, като стана една гладка и стегнатаааа Joy

# 101
  • София
Успех, Jay, ако е твоята кола днес ще я вземеш. Стискам палци и баба ти да се оправи, както и лошия ти период да е отминал наистина   bouquet
Интересно ми стана за това Bio Oil, може да взема да го пробвам и аз.

# 102
Био Ойл е доста като парично вложение  Laughing на мен опаковчица от 60мл мо стига за 10 дни и струва 20-25лв.

# 103
  • Euskal Herria
Жаки, няма лошо, щом дават подарък. Пък нали за хубост и стегнатост - мажи де, пък после ще кажеш за ефекта.

# 104
На 16 -ти имам рожден ден . Мислите ли , че това е така наречената дупка преди рождения ден .

Bio Oil - някой пробвал ли го е ? Харесва ми идеята за стегната кожа .

Общи условия

Активация на акаунт