Отговори
# 180

Момичета да ви попитам нещо,може ли да се разбере по нещо,че ти е паднал хемоглобина,моят изобщо не е изследван освен в началото (май бях в 4месец) и до там.Иначе нищо не пия.

Аз бих те посъветвала да си го изследваш сама. Не е необходимо да чакаш АГ-то щом не се сеща. Аз съм пускала ПКК и желязо сама поне 2-3 пъти... Ще платиш не повече от 10-тина лева , но поне ще си спокойна Simple Smile

# 181
Здравейте,

Bbbooo - Честит Рожден ден! С най-добри пожелания за много здраве, щастие, любов и късмет във всичко!
 Весел Празник

djidjo23 - За София за фетална ехокардиография, мога да ти препоръчам д-р Велковски, д-р Маринов от НКБ, преглеждат и в други центрове освен в болницата, доц. Снежинка Томова.
Поздрави,

# 182
Bbbooo, честит рожден ден! Желая ти много щастие, успехи и постигане на всички мечти. Simple Smile

# 183
Да се похваля, че след близо 3 месеца чудене, умуване, четене и какво ли още не, днес най - накрая си купихме количка  Crazy Ето тази: http://rayatoys.com/%D0%94%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%BA% … Trio-chilli-13681

На живо е още по - хубава, даже не я бяхме виждали, щото в нашия град няма къде  #Crazy та малко на сляпо я поръчахме по описание и снимки и клипчета с идеята да я видим и ако не ни хареса да я върнем.
За сега изглежда супер, надявам се да сме направили добър избор ама това ще стане ясно като почнем да я бутаме на улицата и с бебе вътре  Peace

Bbbooo, честит рожден ден!  Grinning

# 184
Nianka,аз вече втори път и казвам,че искам да си го проверя и тя: "защо какво ти има"ме пита единият път,а сега "изчакай до другата седмица така и така ще правим задължителните изследвания....
Bbbooo,Честит Рожден Ден  newsm59

Калина,Честита количка.
За козметика-не съм запозната,но ми прави впечатление,че доста мами препоръчват Бюбхен.
Болничен-вземам от няколко месеца и всеки път плащам само по 6лв.

# 185
Хмм това с болничните явно си е по преценка на доктора... Аз от м. Март съм болничен и досега пари не са ми взимали  newsm78

# 186
Тринидат...какво да кажа и аз не знам  Grinning Изчакай пък то ще се чуе  Hug

И на мен ми стана интересно за тези болнични.... Защо ви взимат пари ? Аз също съм в болничен от началото на бременността но до момента нищо не съм плащала. Аг-то ми попълва амбулаторната карта и с нея отивам до лекарската комисия където ми го удължават болничния всеки път а по 30 дни. Вие на кой ги плащате тези пари?

# 187
Bbbooonewsm59 Да си жива и здрава, много щастлива и обичана! Най-прекрасния подарък на есен  Hug

Калина, честита придобивка!   bouquet

И аз съм в болнични от 4 месец, както казах и преди, на мен всеки болничен ми го издават с лежане в болница и пак нищо не съм плащала, нито за изследвания, нито за преглед, нито за болничен. Не мисля и че е редно.

# 188
  • ВАРНА
Здравейте момичета!   bouquet
 Bbbooo, честит рожден ден! С пожелания за здраве, много щастливи моменти и най-прекрасния подарък през октомври!  newsm67
За болничните, писах и във ВБ, но и тук да кажа. На мен ми ги издават с ЛКК от болницата, където ме следят по ЗК и не плащам нищо. Но при другата докторка, при която ходя на частно се плащат болничните, тя не работи по ЗК.

Аз пък имам друг проблем, от известно време урината ми е по-тъмна. ДжиПито ми пуска кръвни изследвания средата на миналия месец и имам завишени Асат и Алат. АГ-то каза, че не е свързано с бременността. Днес си пусках отново кръвни изследвания изписани от ендокринолог и реших да си проверя Асат и Алат. Другите са в норма, но тези два показателя за още повече завишени и вече няколко пъти над нормата. В понеделник ще си взема направление за гастроентеролог, но до тогава ще лудна от разни мисли ...

# 189

Аз пък имам друг проблем, от известно време урината ми е по-тъмна. ДжиПито ми пуска кръвни изследвания средата на миналия месец и имам завишени Асат и Алат. АГ-то каза, че не е свързано с бременността. Днес си пусках отново кръвни изследвания изписани от ендокринолог и реших да си проверя Асат и Алат. Другите са в норма, но тези два показателя за още повече завишени и вече няколко пъти над нормата. В понеделник ще си взема направление за гастроентеролог, но до тогава ще лудна от разни мисли ...

Асат и алат сочат за някакво чернодробно нарушение. Ти страдала ли си от чернодробни заболявания? Аз изкарах жълтеница преди 5-6 години и ги следим тези показатели, но за сега всичко е ОК. Четох че черния дроб , заедно със сърцето се натоварват най-много по време на бременноста, та може би това е причината. Пийвай повече вода, много вода..сокът от цвекло много помага също, не е много приятно, но пък е полезно.. та може да пробваш, докато се добереш до лекар Simple Smile

# 190
  • ВАРНА
ЕLL~, знам, че е чернодробно нарушение. Консултирах с АГ-то, той каза, че няма връзка с бременността. А и прочетох доста информация из интернет. Не съм боледувала от нищо чернодробно, затова и ми е странно сега. Но след консулт с гастроентеролог смятам, че ще се изясни ситуацията. Благодаря   bouquet

# 191
Благодаря ви момичета!  Hug
За козметиката вчера поразгледах и мисля и аз за Бюбхен, четох добри отзиви, гледах и Хип  Rolling Eyes

# 192

de3demonka, за нищо! Да кажеш после какво се е случило при лекаря..Едва ли е нещо сериозно.. Simple Smile  Hug
Bbbooo , честит рожден ден! Много здраве, щастие и късмет ти желая!  nbirthday

По отношение на козметиката - не съм решила.. Гледах, но не съм се спряла на нищо.. На Хип имам Body butter , мажа си корема от време на време с него, нямам стрии за момента, но не се мажа редовно, че да кажа че има ефект от него.. та нз дали съм доволна  Rolling Eyes  Joy
А някой има ли отзиви за Weleda, чух хубави неща  newsm78

Лека и прохладна вечер ви желая!   bouquet

# 193
Аз използвам от началото на бременността маслото на Weleda против стрии и съм много доволна, в 33-та седмица още нямам нито една. Естествено никога не е ясно от него ли е или от генетичната предразположеност, но не бих спряла да се мажа, за да експериментирам  Mr. Green за бебето купих шампоан за тяло на същата марка, масло за разтриване на коремчето, както и кремът им за дупенце с цинк, всичките неща ми бяха горещо препоръчани от приятелки. Държа всичко, което се слага на кожата на бебето да е био.

# 194
Добрю тру!

Гледам за козметика си говорите, на мен ми препоръчаха една козметика Bio G, която е със сребърна вода, била много хубава и антиалергична, но нещо не намирам из нета мнения за нея, някоя от вас, ако знае нещо ще помоля да пише. Иначе като цени е доста достъпна, но пък и това не знам колко е добре, на фона на другите.

Аз да попитам вече мамите, какво ще ме посъветват за цвета на количката, тази, която сме харесали е много, много светло бежава и малко имам притеснения относно пране и петна, все пак няма да държа детето като в саксия и да не му давам нищо в нея?

И още нещо да попитам, подариха ми два комплекта силиконови зърна, но нещо като гледам са мноооого големи за мен ..... дали имат размери или? Съжалявам за глупавите въпроси, но имам много неясни неща.

Общи условия

Активация на акаунт