Отговори
# 165
Ladyjj, и трите ми болнични са от Щерев, първия не го плащах, но другите да, като не помня дали бяха една и съща сума. Сега второто продължение беше 35 лв., като си ти издават касов бон. Без да питам, на касата ми обясниха, че когато е продължение се заплаща. На мен днес ми отмениха часа заради непредвидена операция на док, та ще е другия петък. Нямам търпение вече да се видим и мерим защото ми е много притеснено особено като чета колко са големи повечето бебенца вече.

# 166
choco_late, ох, те лаборантките ме бяха научили с тая урина докато си изтрепя всички бактерии  #2gunfire

За да се види какви са трябва да пуснеш стерилна урина. Ама е много вероятно да е замърсена пробата и да нямаш бактерии, а сега в тези жеги, четох че ако не успееш да я занесеш в лабораторията в рамките на половин - един час и става чудесен развъдник на бактерии. Така че може и да си си ок, но за всеки случай пусни - на стерилната трябва да лъсне всичко  Hug

# 167
Kalina е нашият доктор  Party
Мен не са ми пускали кръв, урина от началото на юни..сигурно е време вече.

# 168
Изпращам ви информация за курс за бременни за София, като през август ще са безплатни курсовете.
http://fomadez.org/uskoren-kurs-razhdane-i-grizhi-za-bebeto/

Момичета, днес бях на този курс. Получи се индивидуален, защото бях сама  Wink Води го една жена, която е акушерка, работи във фондацията и като дула. Много беше полезен и интересен. Темите бяха:
- подготовка за раждането;
- раждане - естествено и секцио
- после къпахме, масажирахме и обличахме бебе
- кърмене (даже потренирахме  Wink)
- първа помощ.

Продължи 4 часа, питах всичко което ме интересува и абсолютно безплатен. Препоръчвам с две ръце  Peace

Иначе за пулса, моя по-принцип е по-ускорен - около 85-90. Днес го измерих 115  Shocked, иначе кръвното е нормално - 100 на 60

# 169
Papie, мен ме  яд, че не станах наистина доктор  Mr. Green ама в тоя живот няма да е...

Иначе на мен преди няколко дни ми пуснаха всички изследвания, които ще трябват за болницата и ми казаха да си ги пазя за раждането - СПИН, хепатит и някакви там общи работи. На мен рано ми се строи, че имам 2 месеца и половина до термин, а това са ми последните изследвания по ЗК, но щом така прецениха  Rolling Eyes

# 170
diamond полезно Peace аз мислех да отида.
Калинче, никога не е късно   Laughing и мен ми се струва рано да са ти ги направили, ама винаги можеш пак като наближи  Wink
Ориентирахте ли се за бебешка козметика? Аз засега съм се насочила към Мустела, по препоръка на приятелки. Ама сега нещо като му чета съставките не ми харесва хич. 99%  "съставки с естествен произход"( гледам шампоанче) и в описанието на съставки някакъв парфюм...не мисля, че за новородени е ок това...

Последна редакция: пт, 07 авг 2015, 21:39 от Papie

# 171
Калина не ми се вярва да нямам, защото аз от нас до лабораторията са 10 мин., ама знае ли човек, ще пусна стерилна в Понеделник, за да може вторник като ида при АГ да й кажа какви съм ги свършила......

Diamond много хубаво, че имаш време да ходиш по лекциики  Hug

Papie мисля на Бюбхен да взема  Peace

Прочистване почти 3 часа с ММ , оправяхме стаята на Алекс, че той като е тук не дава и хартийка да се хвърли, да не ви казвам за какво ставаше въпрос, после като си дойде ще отнесем скандали с ММ, но това е положението......ние сме доволни  Mr. Green Mr. Green

# 172
Чоко, резултaтите от стерилнaтa уринa излизaт зa 3-4 денa  Peace Дaно е фaлшивa тревогa и дa нямaш бaктерии!
Мaми, пaк нaстaнaхa жеги.... Едвa се движa вече, не се търпи. Кaто ходя 20-30 метрa и трябвa дa седнa, че не издържaм. Кaк ще я кaрaм докрaя нaзнaм  Cry Крaкaтa ми горят и сa леко подути, мисля дa пробвaм кремчето, което еднa мaмa беше постнaлa  Hug

# 173
  • София
Diamond, аз само не разбрах, тази лекция е за всичките дати една и съща програма нали? Или трябва да се ходи на всяка дата и има различни теми за различните дати? На мен 4 часа ки се струва адски много, направо незнам как бих могла да издуржа на един стол:)

# 174
Добро утроооооо  Laughing

Мерси Шмокси, и мен почва да ми става тегаво вече, краката вечер си ме болят , но най-вече пръсците  Twisted Evil Надявам се да не става по зле положението.

Ние с ММ рано станахме днес 8 часа се оцъклихме  Whistling Сега ще видим накъде ще хващаме, че следобед сме канени на Прощъпулник, за пръв път ме канят, дори незнаех че има такава традиция  Peace

# 175
Eos, за всички дати е една и съща програмата. Доста е, но се правят малки почивки, ставаш - да къпеш и обличаш бебето   Wink  Така че се издържа  Peace

# 176
съм малко притеснена т.к при 2рата фетална видяха, че преминава кръв от ената камера на сърчицето към другата, ходихме и на фетална ехокардиография и казаха че бебка може да си го израстне още докато е в коремчето ми, а ако не ще трябвало да се направи лека операция.
Най-добре иди на фетална ехокардиография за сърцето - обаче някой по-добър кардиолог да ти каже Peace за софия знам като специалист единствено д- евтимова - мисля че в щерев преглежда

Последна редакция: сб, 08 авг 2015, 09:48 от tinmon

# 177
Момичетааа, днес и аз съм рожденничка и ви черпя с виртуална тортичка и нещо прохладно за пиене Wink) (cake)
Ние се дотътрихме до морето за няколко дни, дано поне тука не се усети толкова жегата.
За козметика за бебе и аз не знам на къде да се насоча, нещо Мустела по принцип не ми харесва (поне тази ба стрии), но знам ли. Много ми се ще в началото с тестени да пробвам, защото това е толкова строго индивидуално и ако се набутам със сумати козметика и после да не я ползвам ще е гадничко.

# 178
Момичета да ви попитам нещо,може ли да се разбере по нещо,че ти е паднал хемоглобина,моят изобщо не е изследван освен в началото (май бях в 4месец) и до там.Иначе нищо не пия.
И аз съм с по-нисък хемоглобин и хемаъокрит - демек леко анемична. пия феро фолгама - но ако питаш по кво усещам - замаяно ми е понякога, уморена се чувствам и малко ми се припокрива това с ниското кръвно.. ти обаче можеш и сама да си дадеш кръв за изследване на хемоглобина и хематокрита (двете са свързани), а най-добре ПКК.

# 179
Tinmon благодаря за съвета, бяхме и на фетална ехокардиография точно при Евтимова, тя видя всъщност проблема. Трябваше да ходя отново сега през 32г.с но нея я няма, т.к. е отпуска и моят док каза да отида само на нормална...тъй като след това много трудно ще се види. Ще решим какво да правим след резултата на 19ти...до тогава чакаме и се молим Peace

Общи условия

Активация на акаунт