Отговори
# 150
Нашият се беше обърнал главично още в 26г.с. и само се надявам от толкова въртене да не се завърти пак  Praynig Praynig Praynig

# 151
  • София
И нашата беба в 29 седмица беше обърната, ама последните дни много се мята и само се надявам да не направи някое салто и да застане седалищно:))
А аз не съм чувала някое бебе да не повръща по малко, то си е нормално защото не му е развита храносмилателната система добре, ното черва нито стомахче. На лекцията ни казака, че само ако е в големи количества и като фонтан повръщането, трябва да се търси лекар:)

# 152
Моята госпожица към 28-ма седмица се обърна седалищно, сега чакам следващия преглед да видя има ли промяна. Но я усещам, че се върти, вероятно до последно ще сменя позицията...

# 153
И моята е седалищно, ама си се врътка  Simple Smile

# 154
При мен единия юнак е вече в изходна позиция от месец с главата надолу но брат му си е хоризонтално и въобще никой да не го занимава  Grinning Така като гледам хич няма намервние да се обръща  Mr. Green

# 155
Аз чак във торник ще разбера как е разположен младежа....

Сега ми излязоха резултатите от кръв/урина които дадох сутринта....
Хемоглобина ми се струва, че доста ми е паднал, както беше 128 сега е 100
Леко завишени левкоцити при гоена граница 10,5 , са ми 10,57
При урината обаче, уж всичко е отрицателно и в норма, обаче накрая пише следното, някои да знае как да го тълкувам  newsm78

Седимент - други наблюдавани ( Other observed)   - бактерии   

# 156
  • Сливен
Така, мисля че добавих всичко ново като информация - ще ви помоля друг път ми пишете на лични или в края на темата, по-лесно е да се направят тогава промените и после тази мама, която пуска новата да има цялата информация. Всеки път ви моля затова и всеки път като започне новата тема има 10-15 поста с нова информация, а вече няма как да променя обобщаващата информация, защото е с шрифт от друг сайт и се копира като изображение. Сега например нито общия брой на мамите е верен, нито на броя момчета и момичета. Благодаря ви предварително за разбирането.
Прозерпина, забелязвам че вече поне два пъти молиш за розов щъркел, който отдавна е срещу ника ти под термин 18.10.  Peace
Друго - за стотен път ви призоваам пращайте ми линкове към профилите си във ФБ, повечето пращате имейли и започват едни безконечни ЛС докато се открием, на някои пък профилите не позволяват покани за приятелство и как очакват да се присъединят не знам.
Това е относно администрирането на темата.
След което обаче забравих какво се обсъждаше  Laughing-  крампи, колчки, дрехи....крампи имам, особено една вечер така ми се схвана крака, че ми седорева, и два-три дни имах силни болки; количка си имам от Ивайла 3в1, дрехи - другата седмица ще пера и гладя каквото имам; размери на бебето - никога освн на ФМ не са ми казвали грамчета, но винаги ми казват че върви със седмица напред. За друго не се сещам.
Хубав ден  Hug

# 157
choco_late, аз го разбирам, че имаш бактерии в урината.

# 158
Мамчета, имате ли ускорен пулс? Тупа-лупа чувам го направо, около 100 ми е!

# 159
  • В къщурката на хълма на феите
Папи по това време на бременността пулс около 100 удара в минута не е ускорен .. има много кръв за помпане и сърцето трябва да работи по-бързо .. аз лично, ако ми падне пулса под 90-95 удара и почвам да губя съзнание Whistling

# 160
Явно моя по-принцип е по-бавен и за това ми е особено  Peace Знам,че има кръв,ама се притесних! Благодаря  baby_neutral

# 161
Аз се връщам от консултация. Не са мерили бебето, след две седмици имам ехо , за да го мерят. Само за малко погледна, защото й казах , че нещо е по-кротък. Та погледна околоплодните води да не са намаляли, защото предният път така беше с баткото. Всичко си е наред, малкия е с главата надолу. Нарита докторкота докато ми опипваше корема и тя каза виж го, ако се притесняваш, че не го усещаш може спокойно да го поопипаш, той веднага отговаря. Каза ,че в един час бебето спи около 45 минути. Така че ако 45 мин. не го усещам не е проблем.  На 17.08 имам уговорка с анестизиолог. За раждането ще решаваме към края,като видим как върви бебето, околоплодни води и т.н. 

Последна редакция: сб, 08 авг 2015, 00:20 от denise78

# 162
choko - мисля че левкоцитите са ти в норма. Моите от три месеца са 14/16/17 и чак сега при стойност 17 пих антибиотик (в щерев се следя). И на моята урина пишеше същото, но доки не му обърна внимание.

# 163
choko - мисля че левкоцитите са ти в норма. Моите от три месеца са 14/16/17 и чак сега при стойност 17 пих антибиотик (в щерев се следя). И на моята урина пишеше същото, но доки не му обърна внимание.

Според мен му е обърнал внимание и затова ти е предписал антибиотика.

# 164
Kalina и аз така го разбирам , ама какви  newsm78 , пак ли да пускам урина, ти като най-ходеща по лаборатории  Hug

Ladyjj Реф. стойности са до 15, затова си мисля, че са завишени, не съм взимала болничен та не съм запозната дали се плаща  Peace

Във вторник съм при АГ ще видим какво ще каже.....

Денис браво на младежа , обърнат вече  Hug

Прах за пране само да споделя, че се отказах от САНО, понеже няколко човека ми се оплакаха от него или както казва ММ щом почнаха й в кварталния магазин да го продават...........та купих на Персил сензитив гел, обаче от едно магазинче където си ги внасят от Германия.....

Общи условия

Активация на акаунт