Кърмя от третия му час на поискване, вечер по амнайсет пъти, нито залъгалки е ползвал, нито вода съм му давала, всичко като по на ЛЛЛига предписанията...много съм плодовита, явно
Вече има 12 зъба, измежду които и 1 кучешки. Дано по-бързо се успокои Оги.
С много болки, обикновено първите 2-3 дни реанимирам в леглото. Много се надявам да е по-леко сега.
Ама и те кърмеха след 2 г., пък аз се замислям до 2 г. да ми е максималния срок. Или докато сам се отбие, което малко ме съмнява. Ама това дране и чоплене по врата честно казано вече доста ме дразни. Някак си не изпитвам чак такова удоволствие, както в началото и ми е малко досадно. Но пък той си го харесва и не е справедливо точно сега в периода на промени и зъби до му го отнемам. Ето другия месец евентуално ще започна работа, след още месец се надявам да го вземат на ясла, та ще имаме нужда и двамата от тези само наши си моменти 
Даже ЛЛ се изненада колко ни е висок хемоглобина и на двамата
Чудя се да не би да има вирус, дето ходи по лекарите и разяжда мозъци

Но пък и майка ми каза, че и на нея й е дошло рано, а аз съм кърмена над две години 
Макар че като се замисля какво "шетане" ще настане наистина тогава....
Филип много мърда докато спи, такива кълба прави и така се усуква, че на моменти се чудя йога ли е, какво...Днес говорих с една майка, която ми се оплака, че детето и, с един месец по-голямо от нашите, много се будело вечер, тя ставала по сто пъти, приспивала го, слагала го в кошарата. Казах и, че аз такива проблеми не съм имала, просто защото спим на едно легло и потушавам драмите в зародиш, тя се изуми, че не ме страх да не го смачкам 

Препоръчани теми