От тогава не е бил болен, но не мисля, че е заради сиропа.
Иначе, от хомеопатия си нямам никаква идея и дори не знам какво да купувам. Имам едни гранулки Туя, давах ги едно време при ваксини, сега не знам за какво да ги ползвам.
Този път не вдигна и повече от 38,5 и това ме навежда на мисълта, че не трябваше да бързаме с антибиотика, но като нямаше как да потърся второ мнение ме беше страх да рискувам на своя глава. Определено ще настоявам педиатърката да ни изпише нещо за подсилване на имунитета, че за малко повече от месец пи 2 антибиотика.
Този път не вдигна и повече от 38,5 и това ме навежда на мисълта, че не трябваше да бързаме с антибиотика, но като нямаше как да потърся второ мнение ме беше страх да рискувам на своя глава. Определено ще настоявам педиатърката да ни изпише нещо за подсилване на имунитета, че за малко повече от месец пи 2 антибиотика. 

Горе долу е 11кг /80 см, другия месец ще я мерят, че бяхме ходили януари, а след годинката било през 3 месеца измерването...
Звучи страхотно, пожелавам ти много професионални успехи!
. Ако сме навън - не реагира изобщо. За акането - започва да пъшка и по това познаваме, но тя го върши и почти по едно и също време, та нямаме пропуски. 
Препоръчани теми