Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква информация се споделя в публикациите?
Какви са препоръките за възглавница за бременни?
Какви са различните преживявания с продукти за грижа за бебето?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква информация се споделя в публикациите?
-
Какви са препоръките за възглавница за бременни?
-
Какви са различните преживявания с продукти за грижа за бебето?
-
Как да се справя с болката при кърмене и какви продукти да използвам?
-
Какви са впечатленията от лекарите ЖК д-р Белкин и д-р Личева?
ама какво да правя. Кърмя детенце и то расте
Беше неспокойна, ревлива, спеше повече и трудно се хранеше. Температура вдигна до 37,5-6. Така беше два дни. Давах еднократно панадол и лепех кул пач лепенки, естествено температурата я мерех през 10 мин.
и аз имам на Бертони от няколко месеца, но не я ползвам много, че мъжа ми или я бута че му пречи или се опитва да ми я отмъкне.
. Като гледам само 2 мами са със септемврийски термин и аз съм се изкачила доста напред в списъка, т.е. няма да има много бебенца сега, но дано се записват нови бременни.
.
. Като недостатък - на няколко пъти съм се самопанирала, защото е отказвала да ми отговори на въпрос. Примерно мерим шийка, питам колко е, тя ми обясни как това измерване не е точно и да помоля на феталната да проверят, че засега всичко е наред, имало различно дълги шийки. Е, дали не се панирах излишно? След това видях, че съм с шийка рекордьор, правилно измерена и записана на 4.1. Имаше и още една-две такива случки. Успява да ме успокои. Влизам и излизам с усмивка от кабинета, за мен това е важно. Но аз съм една нормално протичаща бременност, реално. Като изключим една лека уроинфекция, нищо проблемно. С генетичните ми проблеми се занимаваха от пренаталната диагностика.
Днес бях на ранна ФМ ,доктора каза че всичко е ок.Прегледа беше много подробен,само дето пола не стана много ясен.Бръмбъзака не пожела да си поразтвори малко краченцата,пък да видим....В крайна сметка док .каза 60/40 момиче.С уговорката ,че го казва по предположение.Та така ,по-важното е ,че всичко е наред,а пола обеща да ми го каже следващия път