Забременели след инвитро - тема 13

• 54 488
  • 748
  •   1
Отговори
# 405
  • София
lolr аз също съм при д-р Андреева и при последния ми разговор след като ми разгледа генетичните и имунологичните каза, че фраксито ще ми е до 16-та г.с. и  после минавам на аспирин протект. Аз пак ще коментирам с нея като дойде момента.

# 406
Титка, аз си мисля, че всеки е индивидуален случай все пак и лекаря преценява най-добре.  Ние просто трябва да сме спокойни и внимателни. Честно казано рядко успявам. Има си кой знае колко неща, които влияят на решението им. Ние знаем само малка част и гадаем.Ще я слушаме докторката, няма как.

Hug

# 407
  • София
Аз й обещах, че като забременея ще слушам  Mr. Green И спазвам обещанието си, даже ходя без въпросник на прегледите Simple Smile Иначе и имам абсолютно доверие.

# 408
Аз само да кажа, че още съм в редиците на бременните, за което много се радвам  Peace. Целта ми е да добутам до септември, само седмица още. Стоя на дивана по цял ден и не мърдам. Дъщеричката ми тръгна на училище понеделник и е там по 7 часа, че е доста по-лесно да мързелувам.

Ниана, гледам и ти се държиш, хайде още малко да ги износим тези младежи  Hug.

Добре дошли на всички бременни, прекрасен е списъка с толкова много никове   bouquet.

Видях хубави коремчета и сладки бебета в албумчето  Heart Eyes. Моето коремче там е от 26 г.с. май е време да го обновя. В края на седмицата имам бейби шауър, че ще сложа рокля и ще изляза от нас, много се вълнувам, тогава ще направя и снимка на "топката" дето се е лепнала за скромната ми иначе талия  Laughing.

Не мога да взема отношение за болници, доктори и лекарства, аз си изкарах бременността с едни витамини само.

# 409
 Грация, то не останало и при теб Simple Smile Явно няма да е изненада твоя бейби шауър Wink Да си изкараш страхотно Simple Smile

Ние сме добре, растем и днес ставаме на 40 дни Simple Smile Направо не знам как отлетяха тези 40 дни- изобщо не ги усетих. Беба си хапва добре, даже доста добре. Вече едва и смогвам с кърмата, очаквам всеки момент да  се наложи да дохранвам с АМ, но засега удържам положението. Нека си хапва детето, че да нямаме такъв зор като с каката да я гоним с лъжицата да хапне 2 залъка. Ежедневието се ниже и докато се обърнем децата са пораснали.

Трябва и аз да кача някоя нова снимка, но все не ми остава време.

# 410
  • Русе
Грация при теб не останало, пази леглото още малко и после ще чакаме хубавите новини.

Аз тъкмо си изпих кафето докато ви изчета че не съм влизала от няколко дни и имаше доста за четене.

Франи лек път днес.

Пинки наистина бързо лети времето, сякаш вчера родих а всъщност след два дни ще станем на един месец.

# 411
  • СОФИЯ
Адашче,ти фраксипарин до кога си би?

Не си слагам фраксипарин мила  Peace
Стаменов ми каза, че няма нужда да го слагам. И съм доволна от този факт, че колкото по малко хапове и др.работи вземам ми е по добре  Heart Eyes

# 412
  • Варна
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА МАМА ТОМИ! Момичета вчера бях на ФТ в 16 гс и док . Чачева каза че бебчето е МОМЧЕНЦЕ на 100% и всичко е наред . Тежиме 184гр и сме 11 см . Estlar  Ако може да ме запише с термин 8 Февруари и сини гащи .

Hug С теб сме с един термин... Може младежите да бъдат астрални близнаци.

# 413
Момичета, може ли и на мен една парола за албумчето? Praynig

# 414
Калиииии - как си, момиче? Откакто обединиха оная тема, не мога да хвана на никоя от бременните следите. То верно, че и там стана една жмел.....

Ходих днес на първа среща с д-р Калчев от както съм бременна. Всичко ми е 6, бебето се развива нормално, почти 2,5 см е и има супер силен пулс 192. Гуруто заложи на мъж, каза, че после съм щяла да му кажа дали е бил прав. Започнала е да се оформя плацента (най вероятно ще е предна), има и пъпна връв. Отговаря си точно на седмиците. Лека-полека ще ми намаляват терапиите - до края на седмицата ще спра Естрофем-а и Хориомон-а, който ми биеха на всеки 4 дни. В петък ще вливам и последна (май)) доза Интралипид. Следващата среща ще ми е на 10-ти септември при него, но мисля другата седмица да мина при д-р Лекова (Св. София). останах с много приятни впечатления от жената  Peace

Ще трябва да си запиша и час за ФМ - имам препоръки за Сигридов и Карагьозова. Мисля да направя и при двамата  Peace

# 415
Здравейте и от мен, отдавна не съм писала, но редовно ви чета Simple Smile

Добре дошли на новите момичета, много се радвам, че групичката се пълни всяка седмица с нови мамчета. Все едно вчера беше, когато бях последна в списъка от първата страничка.
Ниана, Грация, трябва да не ги пускаме малките човечета поне още няколко седмици Simple Smile

Честита дъщеричка на Томи. Да е здрава и с много късмет в живота Simple Smile

За обременяването с глюкоза мога да кажа, че според мен трябва и тук да стане задължително изследване. Аз правих 24 г.с. заради увеличени околоплодни води и едната ми стойност (на 1вия час) беше точно на границата, другите бяха ок. Д-р Начев каза, че нямам диабет, но е важно да спазвам превантивно диета. Така че, момичета внимавайте какво ядете и не прекалявайте със сладкишите Simple Smile

Иначе днес бях на ЖК и д-р Белкин каза, че бебето е около 2800 гр., което ми се видя супер много. Плацента, шийка и води за сега са ок. От другата седмица започваме с меренето на тонове.
Това е от мен за сега.

Поздрави на всички бъдещи и настоящи бременни, мамчета и техните сладки бебенца от тази хубава групичка Simple Smile

# 416
  • Живее на Луната
И аз да се отчета че сме добре с бебка, само на мен ми включиха витамин Б12 четири инжекции. Някой ориентирал ли се е да ражда в Токуда? Само за Лили се сещам че каза. Аз в момента събирам впечтления за лекарите там, та ако някой има мнение ще се радвам да сподели. Най-вече от мъжете се интересувам - Димитров, Илиев, Корсачки  newsm78

Грация, още малко останало до срещата  Heart Eyes
Много са ви хубави тумбачетата момичета  Hug

# 417
Оххх, нямам търпение за следващия си преглед.

# 418
  • При вещиците
Бел, за пореден път благодаря на шестото си чуство за Токуда. Сега бях на отворени врати там и съм доволна. Довечера ще напиша повече, но важното 3та степен неонатология, не дават вода и глюкоза на бебета и подкрепят кърменето много. Аз избрах Кръстанова след един хубав разказ на Смехорани от истанбулската тема.

# 419
  • Варна
Калиииии - как си, момиче? Откакто обединиха оная тема, не мога да хвана на никоя от бременните следите. То верно, че и там стана една жмел.....

Добре съм, Фокси...  Hug
Зарязах я онази тема. Нямам нерви за 300 поста в секунда. Пък и там тактично беше намекнато, че не бива да разводняваме темата с оплаквания от бременни тревоги, пък аз сега нямам други, та така....

Общи условия

Активация на акаунт