Забременели след инвитро - тема 13

• 53 788
  • 748
  •   1
Отговори
# 60
Добро утро Simple Smile
Днес официално влизам в 4-ти месец Simple Smile Времето минава бързо.
Желая ви прекрасен ден Simple Smile   bouquet

# 61
Цоп и от мен с малко закъснение , Estlar, благодаря за   новата тема    bouquet

Licoco като каза за месеца и се сетих да погледна и моята лентичка и аз от вчера съм вече в 4-ти месец

# 62
Много от давна не сам писала но ви чета редовно. Бременна сам в 14 седмица вчера си пуснах стерилна урина и ми излезе че имам бактери . В понеделник ще пусна посявка така се разбрахме с моята доки . Мн съм притеснена дано всичко мине добре. Моля някой да пише ако е имал бактери по време на бременност.

Последна редакция: сб, 08 авг 2015, 11:52 от Sa6eto57

# 63
Какви са? Аз имах. Направихме антибиограма и с еднократен прием на щадящ антибиотик всички се изчисти. На своя глава пих и Уринал, за да ги изпишквам бактериите по ефективно (и много вода, разбира се).

# 64
Аз мн не разбирам но пише 3- 4 ЕR и епителни клетки в изобилие

# 65
Това не е стерилна урина, това е обикновена урина и 3-4 еритроцита в седимента не са толкова притеснителни, изчакай резултатите от стерилната урина ("посявката"), когато ще се види дали имаш микроорганизми, какви и към какво са чувствителни.  Peace

# 66
Благодаря ти много за отговора ще пиша пак какво става  .

# 67
Момичета,  Hug Сигурна съм, че и вашите бебета ще са големи сладури,защото: ''На света има само едно прекрасно дете и всяка майка го притежава...'' Simple Smile

Герито, Ликоко, честит ви 4-ти месец  Simple Smile

Лили, дано да е бил лек полета  Praynig

Франи, щом трябва ще почиваш, въпреки че знам какво имаш предвид, и аз не се спрях цяла бременност.

Течение и аз имах, прозрачно. На всеки преглед го споменавах и ми казваха, че докато няма неприятни миризма и цвят всичко е наред. Нормално е да се увеличи секрецията при бременност. Бактерии не съм имала, но имаше момичета с такива и накрая родиха здрави бебета, така че не е за притеснение. Слушайте док и всичко ще е наред  Wink

Мишо още го мъчат колики  Cry Нощем спи гушнат в татко си, но той се връща понеделник на работа и   добре, че баба е тук да помага. И наистина най-доброто лекарство е гушкането в изправено положение.

# 68
Естлар,Лавендър Hug.Много благодаря за изчерпателните отговори.Извинявам се, че пиша чак сега. Записах час за д-р Белкин, дано ми е на късмет.Днес и аз официално влизам в 4 месец. Благодаря на всички Вас, че споделяте. Весели и спокойни събота и неделя.

# 69
  • При вещиците
Дизастър, пристигнахме. Е малко подута и уморена, но бебка навъртя завиден километраж досега и явно и харесва. Днес не се спряхме в обикаляне по магазините за мебели. Много съм доволна.
Поздравления за всички в 4м.

# 70
  • Живее на Луната
Лили, добре дошла на родна почва  Laughing колко време след ражданаето ще останете?

# 71
  • Русе
Франи добре дошла в Русе.
При кой доктор се записа за консултации? Според мен си вярвай на докторите при които си ходила досега, имам една бременна приятелка на която единият доктор казва имаш ниска плацента, а другият не споменава нищо.
Ако мога да помагам с инфо за нещо, ще се радвам да съм ти полезна. Аз вече влизам по рядко във форума, но когато имам възможност не попускам. Сега ще излизаме на разходка, това ще ни е третата.
Вчера я водихме и на село, кака и цял ден я разхождаше с количката, голям мерак има да я вози Simple Smile.

# 72
Лили, радвам се, че не е било чак толкова зле пътуването  Hug Аз пътувах 3 часа и нещо в 26 седмица и ми беше доста некомфортно, а твоето разстояние е в пъти повече. А бебка явно е пътешественичка щом й е харесало Wink

# 73
  • София

Фрида, дай да видим Влади колко е пораснала.

Хайде качих няколко снимки  Party

# 74

Фрида, дай да видим Влади колко е пораснала.

Хайде качих няколко снимки  Party

Прекрасни сте!  Hug
Влади изглежда толкова щастливо и спокойно бебе, все едно никога не реве.

Общи условия

Активация на акаунт