Забременели след инвитро - тема 13

• 53 832
  • 748
  •   1
Отговори
# 75
Bebe2015 къде си? Драсни поне един ред как изследванията, успокой ме, че ме заболяха пръстчетата.
Мисля те!

Естлар, на първа страница може да ни сложиш сини гащи

# 76
  • София
Офф, Кейче, тя наистина е много кротка и никога не плаче, но тези дни след ваксината е много неспокойна и ревлива  Confused Видях и аз какво е нервно бебе... Tired

# 77
  • Варна
Естлар, на първа страница може да ни сложиш сини гащи

То и аз май ще ставам свекърва...  Crazy

# 78
Здравейте, да се запияша и аз след доста време  Mr. Green.......... нямам никакво време  Whistling не знам как се оправят другите близнашки мами  newsm78.
Виждам нови попълнения в темата и много се зарадвах............ все повече сбъднати мечти за пухкави бебета  Hug

# 79
Дивчо   bouquet
Още доста чакане имам
Но утре ще има запитване до лаболаторията. Ако утре имам резултат ще ви пиша.
Успех и целувки на всички

# 80
Тук има ли мами от Варна? Питам, питам и никой не може да ми каже -къде мога да намеря стъклени шишета на МАМ във Варна?
Фрида, имам сомени, че ти даваше ХИП Комбиотик - на каква цена купуваш голямата опаковка?

# 81
Здравейте, момичета. С голямо желание се включвам във вашата темичка. На 27.07 би излезе резултата от положителния тест EFP, а на 08.08. - видяхме сакче newsm10. Пожелавам си следващите месеци да съм сред вас, да имаме лека и безпроблемна бременност  preggo и накрая за родим здрави и красиви бебоци!!!   ylinfant
Естлар, много красива темичка си направила. Благодаря! newsm10

# 82
  • Пловдив
Кафенце, радвам се да те видя тук Simple Smile Добре дошла и лека бременност  Hug

# 83
Привет,  момичетааааа! Ние с Мечо-Емчо нямаме време да ви изчетем, че голямото момче не си знае интереса и не иска да суче, а аз цедя денонощно, че да може мечето поне да е на кърма и време нямам никакво, а и ми трудно форум през телефона. Като цяло иначе сме добре, малко тежки колики кара младежа, но и това ще мине. Правим големи разходки по цял ден в парка, даже цедя с един шал и помпата на открито, че да не се прибираме рано.
Много се радвам колко много бъдещи мами поемат щафетата, добре дошли,  късмет, успех и всичко да е спокойно през цялата бременност,  та и после. Голямо гуш и ще се опитвам да ви хвърлям по едно око. Hug
Естлар, чудесна темичка, на късмет да ви е на всички. Simple Smile

# 84
  • София

Фрида, имам сомени, че ти даваше ХИП Комбиотик - на каква цена купуваш голямата опаковка?
Кетче, най-евтино е в "Метро" - 28,90 лв. за 800 гр. и в аптека "Субра" - 29 лв. От Lilly и DM също купуваме понякога, там е 30,90 лв.   Hug

Aekara, Danny Hug  bye    remybussi

Kафенце, добре дошла, лека и успешна бременност ти желая   bouquet

Последна редакция: нд, 09 авг 2015, 22:36 от Frida*

# 85
Момичета нямам време вече да влизам тук,но когато намеря 5мин. и надничам. Ние вече излизаме на разходка,а сме на 14 дни. Чувствам се ужасно изтощена. Храним се по различно време,а ревнат ли и двете и става екшън. Посреднощ и по 3ч. сме се хранили,заспивала съм докато ги храня. Кърма имам и за двете,дори си взех пликчета за замразяване. Трудно им е със сукането,бързо се измарят,не им стига само на гърда,а и по 30-40 мин. всяка да суче и после да давам изцедено се изнервям. Цедя се на 2-3ч. че кърмата сама теква и съм все улята. Спя по 2-3ч. на денонощие и съм гроги. Едната бебка ака като за световно. Преди и след хранене сменям наакани памперси,другата не е такава дрисла. Първата обаче получи някакъв обрив по дупето и кожата на едното краче се притри и от вчера ги мажа с преварена мас след баня.
От mothercare бодита нямам,но другите дрешки са много добри.На George имам бодита и са много хубави,а също и от Аико имам тип прегърни ме и те не са лоши.

# 86
Аекарче  Hug
Включването на Дани ме подсети да дам един непоискан съвет - ако от отчетните теми имате група във фб - включете се в нея. Нашата юлска група е много сплотена и момичетата в нея са прекрасни. Страшно полезна ми е и никога няма да забравя една нощ, на ръба на силите си и лудостта, когато Димана беше с ужасни колики и рева без прекъсване 4 часа, когато не знаех какво да правя и се чувствах сама в целия свят, а мм беше нощна смяна на работа, отворих фб и видях "нощната" ни тема и една дузина неспящи мами на ревящи бебета с колики... Не можете да си представите каква психо-помощ е това да си комуникираш в такъв момент със сродни души... Е, темите за секса и свекървите са ме разсмивали неведнъж, но това вече е друга бира Simple Smile

Качих лейди Ди в албумчето Simple Smile

# 87
  • При вещиците
Лелеле колко много родили мамчета писаха. Супер сте. Но бебчовците са мноооого по-хубави.
Кафенце, добре дошла и успех до термин.
От утре ще се опитвам да си търся лекар да ме наблюдава и да видим дали ще потвърдим Токуда за раждане.

# 88
Кафенце, много се радвам, че си тук. Да си и останеш и до финала Simple Smile))

Бебенцата са страхотниии Simple Smile))

# 89
Здравейте,
някоя от вас правила ли е Пренатест? Къде се предлага и на каква цена?

Общи условия

Активация на акаунт