Забременели след инвитро - тема 13

• 53 839
  • 748
  •   1
Отговори
# 90
Естлар, на първа страница може да ни сложиш сини гащи

То и аз май ще ставам свекърва...  Crazy

Супер, Кали, честито! Simple Smile ще сме готини свекървички,  а не чудовища  Laughing стига снахите да са добри, иначе ще съм свекървище и аз  Joy

# 91
Голди72
Аз в момента правя Пренатест и са ми се опънали нервите. Но чакам.
Струва 1900 лв. за едноплодна бременност или 2100 лв. за двуплодна. Чака се десет работни дни. Аз доплатих 160 лв. за експресно, но пак си чакам вече втора седмица. Момичетата от офиса са много мили. Избираш си къде да ти вземат кръв и после те се грижат за всичко. Ако имаш въпроси питай. Успех   bouquet
Предлага се от една фирма. Напиши Пренатест в нета и веднага излиза.
Забравих да кажа, че всеки последен четвъртък от месеца имат промоция. Аз се възползвах. Намалението е около 300 лв. Избери си пакет и им звънни да ги питаш кой пакет ще е на промоция тозе месец.

Последна редакция: пн, 10 авг 2015, 08:45 от bebe2015

# 92
Бебе, ти кой пакет си правила? Защото при мен цената, която щяха да ми вземат, беше около 2500 за основните отклонения в кариотипа.

# 93
Естларче избрах втория за изследване на Патау, Едуардс и Даун. Той беше на промоция миналия месец. Ти вероятно си мислила за третия. Благодаря за страхотната тема.  newsm51

# 94
Да, на мен ми трябваше третият.

# 95
Голди72
Аз в момента правя Пренатест и са ми се опънали нервите. Но чакам.
Струва 1900 лв. за едноплодна бременност или 2100 лв. за двуплодна. Чака се десет работни дни. Аз доплатих 160 лв. за експресно, но пак си чакам вече втора седмица. Момичетата от офиса са много мили. Избираш си къде да ти вземат кръв и после те се грижат за всичко. Ако имаш въпроси питай. Успех   bouquet
Предлага се от една фирма. Напиши Пренатест в нета и веднага излиза.
Забравих да кажа, че всеки последен четвъртък от месеца имат промоция. Аз се възползвах. Намалението е около 300 лв. Избери си пакет и им звънни да ги питаш кой пакет ще е на промоция тозе месец.

Благодаря ти за инфото! Беше ми полезна. Успех с резултатите!

# 96
Здравейте момичета след 10 дневно офлайн прекъсване, направо не мога да ви смогна. И колко много нови бременелки има и нови бебчета, страхотна е темата.

Ние бяхме на морето и си отпочинахме супер, въпреки че не посмях да се топна нито веднъж, мокрех се само до коленцата. Но пък се разнообразихме и там почти не ми се гадеше и не повръщах, но след като се върнахме в София чудото се завърна с пълна сила. Не знам до кога ще продължава, но си търпя и не се оплаквам.

Миналата седмица се записах на ЖК при д-р Ташков, тази седмица ще ми пускат кръвни изследвания, но аз не се сетих да си поискам и микробиология, а не ми е пускана от началото на бременността?

Пускахме и "плацетарни молекули" в Надежда и имунолозите малко ме изнервиха и притесниха. Един от показателите е леко завишен и ме карат да повторя изследването след една седмица на фраксипарин, но на мен ми се струва кратък този срок, за да подейства лекарството. От друга страна д-р Персенска още в 11 гс ми спря фраксито, въпреки завишеният показател. Има ли някой опит с тези плацентарни молекули и до кога пускахте контроли?

# 97
Дидка, браво, че вече се разхождате. По-нататък може да се срещнем в някой парк или градинка. Записах се на ЖК при д-р Бисер Пейчев във Втора поликлиника. Малко странен ми се видя - като чу, че имам Хашимото, каза, че нямало такава болест и била изкуствено раздута в последните години (?!). Според него дори не трябвало да си търся ендокринолог в Русе  Shocked Аз, естествено си потърсих такъв, утре съм при д-р Дамянова, пак във Втора. А бе продължавам да си слушам софийските лекари. Женската консултация и без друго ми трябва само за болнични и някое друго направление за изследване. На 25-и имам фетална при Сигридов и чакам с нетърпение да видим какво ще каже за плацентата.
Кафенце, добре дошла и лека бременност да имаш до ревлив финал!  Hug
Честито на всички момичета, преминали първото тримесечие. Сега започват едни относително по-леки месеци - наслаждавайте им се!
Лили, добре дошла на родна почва! Герои сте вие с твоята бебка!
Видях новите снимки в албумчето - големи сладурани са Влади и Димана. Влади вече си е направо оформено човече, но и Димана колко е дръпнала само за месец и нещо!
Знам, че е още много рано за покупки /макар че не се стърпях и купих някои сладурски дрешки от София/, но искам да попитам вече родилите мами какво мислят за шишетата. Кои са за предпочитане - пластмасовите или стъклените? Насочила съм се към Авент, но не мога да се ориентирам в избора си. Казват, че стъклените са по-хигиенични, но пък са по-тежки и трудни за стрерилизиране. Моля, споделете опита си!

# 98
Франи, вземи си стъклени от малките, аз само такива ползвам. Някак от самосебе си отпаднаха пластмасовите. Относно стерилизацията - единици останаха тези, които стерилизират, достатъчно е хубавото измиване с гореща вода и препарат, според мен.

# 99
Кей, мерси много за отговора! Ей с такива практични съвети сте направо безценни!  Hug

# 100
Мили момичета да се отчета. Пренатеста е добър. Няма и помен от Даун.
Естларче, моля те сложи ми розови гащи. Ще чакаме момиченце.
Момичета благодаря ви за цялата падкрепа, на всяка една от вас, която ми писа и стиска палци заедно с нас.  newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 Two Hearts smile3525 Two Hearts smile3525

# 101
  • София
Моите шишета са от пластмасовите на Avent. Стерелизирам шишето непосредствено преди всяко хранене, със стерелизатор на Avent за микровълнова съм. Напоследък Влади като я храня и много често ми блъска ръката и шишето отхвръква нанякъде, та не зная ако е стъклено  newsm78

# 102
Бебе ,браво Party .Прекрасна новина!!!Само такива ,хубави неща да ни се случват Hug

# 103
  • София
ако ползвате малките стъклени шишета на нук като увеличите количествата и станат ненужни може да се ползват за бурканчета за пюрета.
има едно пластмасово, което се маха и на негово място седи биберона.
та това си го щтраквате обранто на капака и готово.
аз понеже правих пюрета сама ми беше много удобно като количество.

# 104
Прекрасна новина, бебе Hug!

Общи условия

Активация на акаунт