Забременели след инвитро - тема 13

• 53 871
  • 748
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Мили момичета да се отчета. Пренатеста е добър. Няма и помен от Даун.
Естларче, моля те сложи ми розови гащи. Ще чакаме момиченце.
Момичета благодаря ви за цялата падкрепа, на всяка една от вас, която ми писа и стиска палци заедно с нас.  newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 Two Hearts smile3525 Two Hearts smile3525

Прекрасна новина...   bouquet
Намъчи се и ти... Сега отпусни душата и се радвай на бременността!

# 106
Браво Bebe2015Simple Smile страхотна новина, много се радвам. Желая на всички занапред такива спокойни и прекрасни резултати Simple Smile

Ние чакаме прегледа в сряда да видим беболинка колко е пораснала, но като усещам как ме рита и бутка по цял ден, си мисля, че добре се чувства Grinning Grinning

Кафенце, добре дошла и много спокойна бременност ти желая от сърце Simple Smile

# 107
Записвам се малко късно, но който ходи по балкана е така. Estlar, благодаря!   bouquet
Кафенце, добре дошла при нас. Лека и спокойна да ти е до термин!
Бебе2015, чудесни новини ни носиш. Наслаждавай се на бременността ти!
Лили, добре дошла в БГ и успех в избора на клиниката!

Мина и нашата междинна ФМ в края на 17г.с. Много сме доволни. Всичко е наред и вече знаем, че чакаме момиче. stork-girl В крайна сметка таткото позна за бебка. Голям инат се очертава тя. Три пъти докторката ме изкарва да се разхождам за да се обърне да видим лицето. От сега взе да ни се качва по главите.  Joy
Момичета, някоя от вас да е приемала Тромбо ASS таблетки? Пловдивското ми АГ ми ги изписа с презумпцията да почвам да бия вече фраксито през ден до 22 г.с. само, а Соф. доктори казват да го поставям всеки ден до края на бременността. Аз реших да си слушам лекарите от София и не знам дали има смисъл да продължавам и с този Тромбо ASS.

# 108
Bebe, тези новини очаквах!!! Браво, мило момиче, сега вече се наслаждавай напълно на 'шишкавеенето' , както казва ММ.
Аз съм в 18 г.с., а имам доста голям корем и ММ казва, че бебо е в мезонет  Joy

# 109
Ани, тромбо асс го пиех в началото, но изчезна от аптеките и го замених с аспирин протект. Биех и фраксипарин и пиех аспирина едновременно.

# 110
  • София
Лили, добре дошла!  Hug Дано да си харесаш д-р от Токуда!
Бебе, много се радвам на прекрасната новина, лека бременност до термин! Hug
Влади, лейди Ди, Мечо-Емчо и мама Дани от последните снимки са прекрасни! Heart Eyes
Аз още не съм купувала нищичко за бебо, само си събрах раздадените бебешки дрешки от малкия, толкова ми става мило като ги разглеждам...
Иначе ходих в Надежда при Начев, който каза, че едното тсх от 2,6 е за лечение, а другото, пуснато на другия ден в цибалаб -2,02 не налага лечение, а само контрола слвд месец. Понеже не знаехме кое да приемем за вярно, пуснах 3-то, което вчера излезе 1,2 и за сега оставям нещата така, след месец ще го повторя и ще дишам спокойно до тогава.  Mr. Green
Добре дошла на Кафенцето!
Естлар, благодаря за прекрасната темичка!  bouquet

# 111
Ани, тромбо асс го пиех в началото, но изчезна от аптеките и го замених с аспирин протект. Биех и фраксипарин и пиех аспирина едновременно.
Isitme, благодаря за бързия отговор!   bouquet

# 112
Браво, Бебе!
Бях убедена, че всичко ще е наред.

# 113
Добро утре на всички:) аз днес гордо влизам в шестия месец newsm44 . Една усмивка ме е заляла от сутринта Simple Smile Сега отивам малко на разходка из Борисовата градина докато е хладно. Желая приятен и прохладен летен ден на всички и много усмивки Hug

# 114
Момичета благодаря ви, че бяхте заено с мен през тези трудни дни и че сега се радвате заедно с мен.   bouquet smile3525 newsm68 smile3525 newsm51

Случайно да имате тел. на д-р Белкин. Проблемът е следния. Заради съмненията за Даун не ме записаха на ЖК и сега ми дават час чак за септември. Така бебка няма да е наблюдавана почти два месеца, което си е много. Ще стана шести месец. Сега съм в края на четвърти. Белкин ми каза да му звънна като знам, но тогава бях под стрес и забравих да помоля за телефона му. Ако имате час при него тия дни също ми пишете, ще ходя и ще чакам пред кабинета и това е. Ако също случайно знаете кога ще е в отпуск също ще ми е от полза. Предварително благодаря за помощта.  Hug

# 115
  • Живее на Луната
Бебе2015, много се радвам за резултатите ти. Спомням си колко беше притеснена, явно това БХС не е изобщо надежно изследване.

Честито на всички, които минаха първото тримесечие, влизате в най-хубавия период на бременноста така че се наслаждавайте.

Ние с бебка сме в Бургас вече от повече от 2 седмици. На доктор сме чак на 26-ти и много се чудя дали тук да не ида някъде да я видя, но се опитвам да се въздържам че хич им нямам доверие тук на тези лекари.

# 116
Бебе  страхотни новини  smile3525

# 117
  • СОФИЯ
Бебчо страхотни новини  Heart Eyes Hug Браво. Сега дишай спокойно  Heart Eyes това БХС как може да си съкрати живота за отрицателно време  Mr. Green Mr. Green

Белчо вие на моренцето с бебка супер  Heart Eyes Hug И аз това се чудя  newsm78 от 30.07 съм на преглед при Михова чак на 11.09 и то с триста зора ми го записаха тоя час /но тази която беше на тела ще си поеме последиците/

# 118
Миерин, мен също много ме ядосват с тези часове!!!
Да ви кажа честно малко съжалявам, че се записах на ЖК в Надежда. Графикът за Септември е излезнал вчера, а днес се оказа, че час за Арабаджикова има чак за последната седмица на месеца. Е да, ама тогава ще съм минала 24 г.с. И за какво ми беше тоя основен пакет? Като не могат да си приемат пациентите- да отказват да записват. Предпочитам да ми бяха казали, че няма места за нови мами, отколкото да гледат бебчо веднъж на 2 месеца. Е, пак ще отида на платен преглед другаде, но защо купувах този пакет? Абсолютно ненужен разход.

Мислех и там да раждам, но сигурно няма да има места и ще ни върнат  Laughing

# 119
Дивчо, наиситна ли имаш пакет и не можеш да си записваш часове?? А без час не приемат ли? Опитахте ли да се оплачете  -това с прегледите, ако наистина сте в такава ситуация е направо недопустимо, чист грабеж  Confused
Аз съм в Щерев и досега не съм имала никакъв проблем за преглед. Там ако няма часове отиваш и чакаш и винаги те взимат дори 2 часа да чакаш. Само ФМ-то е нужно около месец преди това да запишеш, но пък това са 2-3 специализирани прегледа само, а за всички останали си ходя без проблеми, макар и графика на лекарката ми да е пълен обикновено 2-3 седмици напред.

Аз се осмелих и качих една снимка в албумчето с голямото ми коремче Simple Smile А там където е правена е на една екопътека на Бели Искър, която страстно препоръчвам на всички за разходка. Прелестно място, има около 12-13 мостчета през реката, а пътечката се вие измежду боровете. Равно е - няма катерене, аромата на борове е уникален и гледките също. Ние догодина живот и здраве с малкото бебче ще отидем пак задължително Grinning

Общи условия

Активация на акаунт