Забременели след инвитро - тема 13

• 53 870
  • 748
  •   1
Отговори
# 120
Добре дошла на родна земя, Лили! Щастлива съм, че има толкова много бъдещи мами. Така беше и в "дългото чакане"-много положителни тестчета през май и юни. Хайде, хаирлия да е, та чаааак до термин. Иначе, в "Надежда" често трябва да упорстваш за час. Напоследък е така. Трябва да се озъбиш, че да има ефект. Нека Бог да е с нас и нашите бебенца. Това е най-важното. Hug

# 121
Аз не съм имала проблем със записването на часове в точните седмици. Дано не ми се и случи.  Crossing Arms

# 122
  • Варна
Аз ако съм, такъв скандал ще им спретна, че ще гръмне болницата... И с медии ще ги заплаша. Ще си плащам пакетна услуга, която няма да ползвам, да бе да...

# 123
  • СОФИЯ
Аз не съм имала проблем със записването на часове в точните седмици. Дано не ми се и случи.  Crossing Arms

Днес обяснявам, че часът който трябва да запиша при Михова е от дата 28.08-12.09 /като Михова ми каза, че е отпуск до 30.08/по докторска препоръка за да ме гледа от 16-18г.с .... въпросната дама ми предлага час на 29.09  ooooh! ooooh! в 20г.с и отгоре  #2gunfire и ми се репчи. Когато я попитах за името и замълча  Mr. Green нищо разговорите се записват  Naughty
И това не е за първи път. Най вероятно ще сменя Михова и цялата клиника  Crossing Arms То това вече на нищо не прилича  Mr. Green ще чакам аз 1.5мес за преглед и то за къкъв преглед  ooooh! ooooh!

# 124
Може би вината си е моя, че не вдигам скандали. По принцип мисля, че след като са ме приели още в началото, би трябвало да ме следят в точните седмици, независимо дали ще им доведа телевизия и медии или не. Как пък не ми казаха, че не могат да ми вземат парите, защото са събрали повече  Mr. Green
Нали всички сме еднакво бременни  Rolling Eyes Докторката каза да отида от 1 до 8, а ми записаха час за 24 септември. Тогава ще са свършили часовете за Октомври и най- вероятно ще ми кажат да отида направо да родя  през Януари Joy

Флайн'гърл, предполагам ако отида и чакам и аз пред кабинета ще ме приемат извън работното време. Как обаче да разбера в кой дни моята докторка има консултации? За съжаление нямам личен телефон на никого.

# 125
  • СОФИЯ
Може би вината си е моя, че не вдигам скандали. По принцип мисля, че след като са ме приели още в началото, би трябвало да ме следят в точните седмици, независимо дали ще им доведа телевизия или не. Нали всички сме еднакво бременни  Rolling Eyes Докторката каза да отида от 1 до 8, а ми записаха час за 24 септември. Тогава ще са свършили часовете за октомври и най- вероятно ще ми кажат да отида направо да родя  Joy

Нямам думи просто  ooooh! ooooh! ooooh!
Душичка и със скандали не става, но те вече прекаляват  Crossing Arms

Едва ли ще разчитам за раждане, ще ме забравят  Joy Joy Joy

# 126
Евентуално заради отпуските е така. На 16-ти миналия месец бях на ЖК и тогава ми казаха да си запиша час за ФМ в 28-30г.с., имаха за Михова без проблем. Вчера беше излязъл графикът за септември, успях да запиша за Личева първата седмица на септември, когато ме искаше, тя сега е в отпуск. Повече проблеми имах за записване на часове покрай инвитрото. Определено не трябва бременна жена да си изпуска препоръчителните дни за прегледи. Трябвало е да ти предложат поне някаква алтернатива.

# 127
  • СОФИЯ
Estlar винаги е било така със записване на часовете. няма отпуски няма неотпуски. Държали са ме по 10-15 мин. на телефона и са ме разпитвали като, че съм в 1-во районно  Crossing Arms и пак не съм успявала да запиша за въпросния ден. Само когато съм била в стимулация нямах проблем с часовете .... явно да си бременна и да имаш важен преглед в дадена седмица за администраторките не е важен преглед  Mr. Green
Ма както и да е както казваше съпругът ми ти знаеше, че като се премести в тази клиника положението е такова/администрацията е на 0 ниво/. И беше прав. Затова ще сменя клиниката за да нямам проблеми и да си ядосвам затова.

# 128
 Peace Твоето спокойствие е на първо място!

# 129
Mierin, накъде си се насочила? Имаш ли вече втори вариант или те първа ще обмисляш? И аз ще трябва да сменя- усещам, че съм в тежест.  Whistling

# 130
  • Живее на Луната
Момичета, а за раждане пак ли е такава лудница в Надежда? Тези 3 родилни зали дали им стигат или и там е със записване?  ooooh!

Миеринче, важното е да се чустваш спокойна и да знаеш че винаги можеш да разчиташ на лекаря си.

# 131
  • СОФИЯ
Миеринче, важното е да се чустваш спокойна и да знаеш че винаги можеш да разчиташ на лекаря си.

Белче така е миличка  Heart Eyes Hug
Да не говорим, че Михова ми изкара акъла с това БХС  Mr. Green Не било всичко наред .... та трябваше да стигна до Проф.Кременски завеж.ген.лобаротория в Майчин дом за да ми каже човека, че нама опастност и риск от Даун  Praynig Какво и как не разбра Михова в изследванията не разбрах но ми съкрати живота с 10 год  #2gunfire #2gunfire Не знам от преумора правят егати и глупостите  ooooh! да не вземат толкова много пациентки като не могат да ги обслужват качествено  Mr. Green
Затова ще отида в св.Петка записала съм си час и така ..... Тъкмо и тъпото БХС ще си изкоментирам там и всичко.

# 132
  • Русе
Добре дошли на новите мамчета, май новите попълнения са доста.

Франи тези доктори не съм ги чувала, но предполагам си разпитала за тях. За разходки съм насреща. : Grinning

Вече родилите мами, как се казва фейсбук групата да се включа и аз.

# 133
Миеринче, помниш ли, че ти казах, че Михова малко се филмира? На мен не ми допадна хич и веднага се записах при Сигридов на 28.08. Въобще няма да се занимавам Simple Smile

# 134
Момичета, извинявайте, че така нахлувам в темата ви (която е много симпатична, както и пишещите момичета   bouquet), но не само бременните инвитро си правят ФМ  Mr. Green
От личен опит мога да препоръчам една млада и много симпатична докторка - д-р Елена Павлова в Марковс... За първо или второ мнение, или в случай на притеснение ...Просто я имайте предвид, няма да съжалявате  Laughing

Скрит текст:
Работи в този център от години. Усмихната, спокойна, обяснява подробно, макар и в по-бързо темпо, отговаря на допълнителни въпроси, техниката в центъра е на ниво... А и Златен Хипократ - т.е. само 6-ци за 6 години следване медицина, при това без да е от  докторско семейство, е почти нечовешко  Grinning 

Общи условия

Активация на акаунт