Любители на Котки Тема 97

• 62 809
  • 755
  •   1
Отговори
# 75
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Танче  Hug, благодаря за новата лятно мързеланска тема!  Grinning  bouquet

После ще кача снимки на Томката. Засега малко интернетен данък. Laughing Peace

# 76
Аз съм на втория етаж и изпитвам неимоверен ужас за Мъртичко.
Страх ме е, защото виси по прозорците, хората го виждат /mlv не си ли го виждала да виси по джамовете/ и някой път го псуват  ooooh! , скапани котки по апартаментите, ето затова миришело /имаме на първия етаж една кукувица с котки в жилището и на всичкото отгоре клошари/ ... и така.

# 77
  • София
Касита, кой вход сте, първия ли? Там съм мяркала някакъв косматко Laughing Grinning
Като студентка имах една рунтава маца, която се разхождаше по 5 сантиметровия ръб на терасата. На 4 ет. Все я пъдех и тя пак там. Но слава богу не падна. После се пренесохме на сегашния 16 -ти. Да се е качвала на джама не повече от два-три пъти и не смееше да излезе на перваза. Само като я хванех и поднесях към прозореца и ми издираше ръцете.  Mr. Green Сега за първи път ми се налага да слагам комарник, заради кот.

# 78
Butterfly:3, такава катерушка можеш да направиш само по поръчка. По магазините има, но са с доста по-малки размери. Ето аз какво успях да купя скоро. Ако ти хареса, ще дам кокординати.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=848433.msg31102950#msg31102950

Много е хубава!  Heart Eyes Heart Eyes Моля за координати, благодаря предварително.  Heart Eyes Heart Eyes

П.С. Да се похваля и аз.. днес се прибирах от дядо ми, защото не е добре и не може да ходи вече и се налага всеки ден да го посещавам и да му викам доктора , да го наглеждам.. На връщане към в къщи видях една майка с 3 котенца, мале очите ми останаха в тези котки... Веднага се влюбих.. отидох да си поиграя с тях и едното малко женско се навря в краката зми и не мърдаше повече, гледаше ме с поглед , с който все едно ми казваше "вземи ме, аз те избрах" ... Взех я, водих я на ветеринар да я обезпаразитяват вътрешно и външно - не е истина колко много бълхи изпопадаха от нея като я обезпаразитиха... Сега е на терасата и чакам да мине малко време, че да я изкъпя и да й дам вода и храна. Утре пак на ветеринар ще се ходи. Казва се Киара.  Blush Blush
Обещавам скоро да пусна снимки, че сега малко е наплашена от ветеринаря и новата обстановка, скри се в ъгъла на раклата и не излиза.  Mr. Green Според мен котенцето има-няма 2 месеца..  newsm78

# 79
Butterfly:3 Честито ти писанче!Много радост и игри ви пожелавам  bouquet

# 80
Butterfly:3 Честито!   bouquet Качвай по-бързо снимки, за да се порадваме на Киара.  Simple Smile

# 81
  • София
Butterfly:3 ,

Скрит текст:
Ето това е зооборсата - http://olx.bg/ad/katerushki-draskala-skracheri-za-kotki-4-vida-I … 2.html#44bf4fe7f7 . Обади им се на обявените телефони и те ще ти обяснят къде се намира, че не помня точния адрес. Намира се на отвратително място, в един безистен, но аз лично лесно я намерих. На място имат много по-голям избор от катерушки, отколкото показаните в обявата. За цената можеш да преговаряш, на мен ми направиха отстъпка, тъй като отидох за една катерушка, а там харесах друга, по-скъпа и нямах цялата сума в брой .

# 82
  • София
Да се посмеете: 

https://www.facebook.com/video.php?v=10153439275741661   Laughing

Butterfly:3, честито! Дълги години да се радвате една на друга!  Hug

# 83
Някой правил ли е катерушка? Искам нещо такова да направя с размер 1мх2м:
Скрит текст:

Как се казва тази катерушка и от кой сайт да я поръчам? Понеже точно такива търся, а в зоомагазините не ми харесват тия малките... Търсих в интернет и попаднах на всякакви други, само не и на такъв тип..  newsm78 newsm78
Няма такива готови. Взех снимката от сайт, където собствениците на котки ги правят.

Butterfly:3, честито Grinning Ужасно сладки са като бебета, прави и много снимки Heart Eyes

# 84
  • София
Здравейте и благодаря за новата темичка.

Колкото повече наближава почивката ни, толкова повече се притеснявам. Оставяли сме я за 3-4 дни, но не повече. А сега няма да ни има 10 дни. Ще има кой да я храни и занимае за малко всеки ден по 2 пъти. Но пак ми е притеснено. Сигурно много ще тъгува Sad

И да платя данък с едно коте в тенджера, добре охранено и готово за готвене:

# 85
Мммм, изглежда много вкусно Crazy

# 86
Момичета,бих искала да споделя нещо,което ми топли сърцето.
Моето момиченце,коато се прибирам вечер - каквото и да прави и който и да я мачка,тя скача и ме чака на вратата и с пронизително Мау чака да я взема да я гушкам и тя ме прегръща,мъркайки като мотор.
Ужасно ми е приятно,все се надявам,че е повече от ''човекът,който дава яденето''.
Но ме прегръща и примира от кеф,когато желае разбира се.

# 87
  • София
Момичета,бих искала да споделя нещо,което ми топли сърцето.
Моето момиченце,коато се прибирам вечер - каквото и да прави и който и да я мачка,тя скача и ме чака на вратата и с пронизително Мау чака да я взема да я гушкам и тя ме прегръща,мъркайки като мотор.
Ужасно ми е приятно,все се надявам,че е повече от ''човекът,който дава яденето''.
Но ме прегръща и примира от кеф,когато желае разбира се.

Ms Smarty Pants, вземи си и куче тогава. Така както кучето посреща и обича, никой не го умее. Огромна е разликата между коте и куче, огромна. Има страхотен виц на тази тема:
Куче и котка си мислят за стопанина си:
Кучето - "Как ме милва, храни, обича, разхожда, грижи се за мен...сигурно е Бог!"
Котката - "Как ме милва, храни, обича, грижи се за мен...сигурно съм Богиня!"

Последна редакция: вт, 11 авг 2015, 11:22 от golden_dust

# 88
И куче и още едно коте ще вземем,но по-нататък.Засега ресурсите стигат за пълноценното отглеждане само на принцесата.
Страшно много си я обичаме,харесва ми това при котките,че си се занимават със себе си и те желаят,когато те искат.Въпреки,че нашата дава и когато само аз искам да я галя Party Гальовна ни е момичето.
Просто толкова я обичаме,че скрито се надявам и тя да изпитва нещо към нас точно...не да ни обожава безрезервно.

# 89
  • София
Кучетата обичат наред, на всяка цена, който и да им стане стопанин, до напикаване. Не го харесвам това. Не харесвам да ми се върти опашка заради факта, че съм стопанката. Някак си много слугински го правят. Котката обича тогава, когато наистина си изградил душевна връзка с нея, което наистина се удава доста трудно. Тези от вас, които са успяли, разбират за какво говоря. За мен аристократичния характер на котката е несравним с никое друго същество. Когато моята Лолита лежи в скута ми, и ме гледа право в очите през цялото време, докато аз се занимавам с компа, с цялата си душа усещам обичта й към мен.
Сигурно ще разгневя много от вас, но какво да правя, това е моето усещане. При това не мразя кучетата, напротив. Спасявала съм много, прибирала съм ги, гледала съм ги. Е не ми допада характерът им и това е. Чак ми става гадно от сервилниченето им.

Общи условия

Активация на акаунт